פורסם 2007 ביוני 418 שנים לאבא שלי יש עסק והזמנו דרך בזק עסקים 4 מצלמות אבטחה אלחוטיות LinkSys WVC54GC-EU עכשיו אני צריך המלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה עם כמה שפחות ניתוקים ותקלות, התקציב הוא בין 200-300 עם עדיפות לכמה שפחות (גם ככה כל מצלמה עלתה בערך 550 שקל...) אם יש לכם המלצות לחנויות בירושלים זה יהיה מעולה בתודה מראש ! נ.ב. בעסק של אבא שלי אין קירות שיוכלו להפריע לקליטה והוא גם לא כל כך גדול, משהו כמו 100 מ"ר .
פורסם 2007 ביוני 418 שנים למה לא להשלים את כל העסק עם LinkSys WRT54GL ?אפשר למצוא יותר זולים, אבל הנתב הזה הוא הכי טוב בקטגוריה .. אז פשוט חבל.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר באמת שמעתי על הדגם הזה רק דברים טובים אבל הוא עולה 335 וזה קצת יותר ממה שהתכוונתי, בכל מקרה אני אדבר עם אבא שלי על זה ויאמר לו שזה כדאי... ואני אשמח מאוד אם תביאו לי עוד הצעות
פורסם 2007 ביוני 518 שנים גם ה 3COM מומלץ וכיפי.http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=473088תסייר בפורום כדי לקרוא עליו דברים טובים.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר 3COM הזה נראה טוב, ביררתי עליו קצת כמו שהצעת ובאמת יש עליו תגובות טובות והוא גם במחיר טוב, במידה ואני לא אוכל ללכת על הלינקסיס אני אלך על ה 3COM .אז תודה רבה על העזרה !ושכחתי לציין שהראוטר לא ישמש בכלל לשיתוף אינטרנט אלא רק בשביל המצלמות...
פורסם 2007 ביוני 618 שנים בלי שום קשר לאינטרנט, אתה צריך ראוטר שייתן לך קשר רציף ויציב עם המצלמות.בגלל זה אנחנו לא נתפשר על ראוטר זבל.השניים שצויינו בת'רד מעולים.ל 3COM יש את היחס עלות/תמורה הטוב ביותר.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים 3com אל תתקרבהיה לי מתאם אלחוטי שלהם היה כול היום מתנתק המלצה שלי לא להתקרב ל 3COM
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אני אומר לך שאל תתקרב ל3COM יש לי את הראוטר שלהם ולמרות חוות הדעת של אנשים ולמרות כל הדברים הראוטר הזה פשוט זבל, הרשת האלחותית לא יציבה בעליל, הוא שוחט את החיבור אינטרנט ומאט אותו בצורה לא הגיונית (מחוברת דרך הוט וברק) ועוד דברים מעצבנים כמו לפעמים לוקח לו שעות להתחבר או פשוט בלי סיבה אי אפשר להגיע לממשק שלו.בקיצור עזוב אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.