עבור לתוכן

innovision - באמת כל כך גרועה?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות כרטיס מסך שלה (gf 4 ti 4200 128 MB )

בעיקר בגלל המחיר שהוא הרבה יותר זול משל המתחרות.

הבעיה היא ששמעתי שהיא נחשבת חברת "קבר" ממש.

זה באמת נכון?

(מבחינתי יותר חשוב האיכות והאמינות מאשר איכות תמונה נגיד)

שמעתם על בעיות רציניות עם כרטיסים שלה?

פורסם

היא לא משהו...

מה בדיוק המחיר "שהוא הרבה יותר זול משל המתחרות" ?

פורסם
  • מחבר

900 ש"ח בערך,

אבל השאלה היא אם "לא משהו" זה ממש בהפרש גדול מהמתחרות או שזה בכלל בדברים שאני לא שם עליהם כמו יכולות אוברקלוק או איכות תמונה שכרגע אפילו עם כרטיס של "פאליט" אין לי תלונות

פורסם

900 ש"ח בערך,

אבל השאלה היא אם "לא משהו" זה ממש בהפרש גדול מהמתחרות או שזה בכלל בדברים שאני לא שם עליהם כמו יכולות אוברקלוק או איכות תמונה שכרגע אפילו עם כרטיס של "פאליט" אין לי תלונות

אם אין לך תלונות מפאליט אז קשה לי להאמין שיהיה לך תלונות על האינווישן :P

אבל באמת שלא מומלץ !! תשקיע עוד קצת לחברה יותר מומלצת

פורסם

900 ש"ח זה לא כזה הפרש גדול..

יש של לידטק ב:

Ti4200 128mb AGP4x - 1018

Ti4200 128mb AGP8x - 1099 ש"ח (עובד במהירויות שעון קצת יותר גבוהות מגרסת הAGP4x)

ואלא אם אתה צריך משקפיים מספר 30 (אין כזה, אבל נגיד ש), בטוח תרגיש בהבדל של איכות התמונה בין חברות קבר לנורמליות, זה ממש משמעותי לפעמים.. יש לחבר שלי משהו ממש מסריח, כל הטקסט מעוות לגמרי וכו'.

פורסם

ה AGP8, הזיכרון יותר "מהיר" מבחינת NS וגם מחינת מהירויות שעון ( 64MB רגיל - 513, 128MB רגיל - 445, 128MB AGP8 - 513 ) , אבל זה ממש לא קריטי!

המחירים דיי יקרים בכל מקרה!

פורסם

שלום.

אני כבעל GEFORCE 4 TI 4400 של INNOVISON, יכול להגיד לך בבירור שהם לא כל כך גרועים , אני עם הכרטיס כבר שלושה חודשים ואין לי איתו בעיות מיוחדות, לא עיוות תמונה ולא טטקסטורות מרוכות או שום דבר מכל אלה, ואת האמת הכרטיס גם לא גרוע ב OC כל כך , לא הגעתי סופר רחוק אבל אין לי עליו קירור מיוחד.

ואת האמת המחיר שלהם לא כל כך נמוך ותחרותי, לעומת חברות אחרות , כשאני קניתי את שלי הוא עלה אפילו קצת יותר , אבל זה יצא פחות מכיוון שקניתי אותו עם המחשב כולו, וזה הכרטיס היחיד שהיה לחנות.

אז דעתי עליו שהוא כרטיס ממוצע , בלי בעיות מיוחדות, ובקשר לאיכות התמונה רואים בוא הרבה אבל הרבה יותר טוב מ ה TNT שהיה לי.

מקווה שעזרתי

Mickel116

פורסם

Mickel , אתה לא יכול להשוות איכות תמונה בין טי 4200 ל-TNT . פשוט אי אפשר.

Fire_Trooper , קח לידטק וזהו . גם המחיר נמוך וגם איכות מצויינת , ניתן לעשות OC ברמה והכרטיס עצמו פשוט שווה.

פורסם

אל תיקח אותו ,לחבר שלי יש בדיוק כזה,והיה לו מלא בעיות איתו!!!

הוא לא הצליח לעשות לוOC הוא קיבל תוצאה נמוכה ב-3dmark -8600 נקודות!

בעוד שאני קיבלתי עם הכרטיס שלי(ראה במפרט) 9700 ללא OC!!

פורסם

לי יש כרטיס של אינו וויזון וכרטיס ראדון 9700 PRO (על מחשבים שונים)

יש הבדל בין הפילטרים אבל זה גם תלוי במסך

כי על ה454 IIYAMA הוא נראה יפה מאוד האיינוויזון

פורסם

יש של לידטק ב:

Ti4200 128mb AGP8x - 1099 ש"ח (עובד במהירויות שעון קצת יותר גבוהות מגרסת הAGP4x)

ואלא אם אתה צריך משקפיים מספר 30 (אין כזה, אבל נגיד ש), בטוח תרגיש בהבדל של איכות התמונה בין חברות קבר לנורמליות, זה ממש משמעותי לפעמים.. יש לחבר שלי משהו ממש מסריח, כל הטקסט מעוות לגמרי וכו'.

אני עד היום לא ראיתי את ההבדל בין האיכויות והפילטרים. ראיתי מחשבים עם כרטיסי מסך של POWERCOLOR, HERCUES, SUMA, INNOVISION (בחלקם עבדתי וחלקם השתמשתי לזמן קצר) ולא מצאתי הבדלים

פורסם

יש של לידטק ב:

אני עד היום לא ראיתי את ההבדל בין האיכויות והפילטרים. ראיתי מחשבים עם כרטיסי מסך של POWERCOLOR, HERCUES, SUMA, INNOVISION (בחלקם עבדתי וחלקם השתמשתי לזמן קצר) ולא מצאתי הבדלים

קשה לראות הבדלים בעבודה רגילה . תנסה לשחק משחקים ברזולציות גבוהות ואז תשווה ( די בטוח שתראה הבדלים ) .

פורסם

הפילטרים הם ל2D ::)

האיכות 3D נקבעת לפי הGPU ככה שלא משנה איזה חברה ייצרה את זה תראה בכולם אותו דבר

השוואת פילטרים אי אפשר לעשות על מסכים שונים חייבים על אותו מסך כדי לראות באמת מה ההבדל ....

פורסם

"הפילטרים הם ל2D

האיכות 3D נקבעת לפי הGPU ככה שלא משנה איזה חברה ייצרה את זה תראה בכולם אותו דבר

השוואת פילטרים אי אפשר לעשות על מסכים שונים חייבים על אותו מסך כדי לראות באמת מה ההבדל ...."

אני כמעט 100% בטוח שהמשפט השני שלך לא נכון . ולגבי המשפט השלישי , אתה בטוח שצריך לעשות את ההשוואה על מסך אחד (סתם צוחק, אני יודע שצריך לעשות על מסך אחד) ? :)

פורסם

פשוט נראה לי שכל אחד שאומר שהוא ראה פילחטרים של חברה אחרת ואומר שהם טובים

על מסך שונה וזה גם משפיע....

בכל מקרה אני די בטוח שהאיכות 3D נקבעת ע"י הGPU והאיכות 2D נקבעת על פי החברה והפילטרים שלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים