פורסם 2007 ביוני 318 שנים הורדתי את התוכנה .הגדרתי את ההגדרות האוטומטיות.עשיתי גיבוי.והפעלתי מחדש את המחשב.האינטרנט איטי להחריד .מזל שעשיתי גיבוי ושיחזרתי את ההגדרות הקודמות .הראוטר שלי הוא: RTA1025W כמו שהספקתם להכיר מהודעות קודמות כאן .אינני יודע איך למלא את ההגדרות בתוכנה כדי שהכל ירוץ חלק .הMTU לפי הראוטר הוא 1500 . מצורפת בזאת תמונה : [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 318 שנים ניסתי את זה הרבה פעמים ולפעמים זה עזר ולפעמים לאאם ברוב המקרים לא עוזר כלום המהירות עדייפ לשקול לעבוד ספקהספקים שאני מעדיפ זה בזק בן לאומי בגלל רוחב פס הגדול ו 012
פורסם 2007 ביוני 318 שנים עשיתי בדיקה פעם. ניסיתי לדפוק את ההגדרות של הרשת ולא הצלחתי. לקחתי את זה ל-56k ואח"כ ל-200000k וכלום לא השתנה. בקיצור, מהניסיון שלי, זה חרטא.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים התוכנה הזאת היא לא לשיפור הביצועים, אלא לסדר תקלות.בעיקר איטיות גבולית (למשל 170KBPS בחיבור של 1.5 מגה), בעיה בשליחת קבצים ובעיות התחברות לאתרים מסויימים.היא עובדת לא רע אם יודעים מה צריך לעשות, אבל היא לא תקפיץ את המהירות שלך מעבר למהירות המקסימלית שיש לך.לפותח הת'רד, תגדיר את המהירות שלך בפס גלילה למעלה, תבחר בOPTIMIZED SETTINGS למטה ובאמצע תסמן את הPPPOE ואת הMODIFY ALL NETWORK ADAPTERS.אחרי זה תגש לLARGEST MTU ותריץ את הבדיקה, הוא יתן לך מספר להכניס לMTU שבמסך הראשי. אחרי שהגדרת את זה תלחץ על APPLY, תאשר את החלון הבא ותלחץ "YES" כשהוא מבקש אתחול.לא בטוח שזה יעזור, אם יש לך בעית איטיות תרשום פרטים ואולי נוכל לעלות על בעיה אחרת.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים עדיף לך לא לגעת בתוכנה עם אין לך ידע בה, אתה ברוב המיקרים תהרוס בימקום להועיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.