עבור לתוכן

חו"ד למפרט ב4.5K למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות לעצמו מחשב חדש ב4.5K, יש בתיכנון OC על אויר.

מטרת המחשב העיקרית היא משחקים

מה דעתכם על זה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

המפרט בסדר גמור, אישית הייתי חוסך למסך נורמלי אבל שיהיה.. המפרט עצמו מצויין, מאוד משתלם לאחר אוברקלוק...

פורסם

לא הגיוני שתשקיע על מסך כה מעט ועל כרטיס מסך הון תועפות.

תאזן קצת את העניין.

חוץ מזה הספק בין כה די גבולי לכרטיס מסך הזה אז עם OC צפה לצרות.

פורסם
  • מחבר

לא הגיוני שתשקיע על מסך כה מעט ועל כרטיס מסך הון תועפות.

תאזן קצת את העניין.

חוץ מזה הספק בין כה די גבולי לכרטיס מסך הזה אז עם OC צפה לצרות.

כן חשבתי על זה, קשה לדחוס משהו אחר בתקציב, אני פתוח להצעות.

פורסם

לא יודע איפה בנית את המפרט אז אני רק אציין את האפשרויות לדעתי.

ראשית, תוכל לקחת לוח 945 טוב שגם יכול לבצע OC לאיזור 333. לדוגמא: 945P-S3/DS3, מה שאמור לחסוך יותר מ-100 ש"ח.

זיכרונות גם תוכל לקחת בשקט 667 שגם לא ימנעו מהחבר שלך להגיע לבאס 333. גם פה החיסכון נע סביב ה-100 ש"ח.

בהתחשב בתקציב לדעתי תהיה טעות לנסות לקחת בכוח 8800 לכן בעיניי אפשרות מעולה אחרת תהיה 1950pro שמספיק חזק לכל משחק נכון להיום. אפשרות נוספת אם תרצה DX10 היא לחכות חודש בערך לX2600XT/8600GTS החדשים שייצאו (וגם לא מצריכים ספק חזק יותר), על הנייר אמור להיות להם פוטנציאל לא רע בכלל. פה החיסכון נע סביב 600-700 ש"ח.

ככה נשאר מספיק ביותר למסך איכותי ואפילו עם קצת עודף אז אולי תוכל גם לוותר על אחד הצימצומים שציינתי.

פורסם
  • מחבר

לא יודע איפה בנית את המפרט אז אני רק אציין את האפשרויות לדעתי.

ראשית, תוכל לקחת לוח 945 טוב שגם יכול לבצע OC לאיזור 333. לדוגמא: 945P-S3/DS3, מה שאמור לחסוך יותר מ-100 ש"ח.

זיכרונות גם תוכל לקחת בשקט 667 שגם לא ימנעו מהחבר שלך להגיע לבאס 333. גם פה החיסכון נע סביב ה-100 ש"ח.

בהתחשב בתקציב לדעתי תהיה טעות לנסות לקחת בכוח 8800 לכן בעיניי אפשרות מעולה אחרת תהיה 1950pro שמספיק חזק לכל משחק נכון להיום. אפשרות נוספת אם תרצה DX10 היא לחכות חודש בערך לX2600XT/8600GTS החדשים שייצאו (וגם לא מצריכים ספק חזק יותר), על הנייר אמור להיות להם פוטנציאל לא רע בכלל. פה החיסכון נע סביב 600-700 ש"ח.

ככה נשאר מספיק ביותר למסך איכותי ואפילו עם קצת עודף אז אולי תוכל גם לוותר על אחד הצימצומים שציינתי.

תראה, אין לחברי מגמה לחסוך ובאשר לקניית מסך איכותי, מה, המסך הזה לא איכותי?

אני ראיתי אותו והוא נראה לי מאוד טוב, הוא פשוט CRT.

ואני לא חושב שחברי שלי יעדיף להתפשר בכרטיס מסך בשביל לקבל מסך LCD.

השאלה לעיל, היא לא רטורית ד"א.. :P

==

אני אנסה לשכנע אותו להוסיף 100 שקל לתקציב ולקנות Topower 450-P5.

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4722

הספק נראה ממש טוב.

==

אה ועוד משהו, אתה התכוונת במה שכתבת רק לX2600XT? כי 8600GTS כבר זמין בארץ ויודעים שהוא די מאכזב.

פורסם

כוונתי לא הייתה שהמסך לא איכותי. כנראה לא הייתי ברור.

פשוט לדעתי על מסך 17" CRT שהוא בעצם 16" אפקטיבי קשה יהיה להנות מהאיכויות של CRT. אז יכול להיות שLCD הוא לא הפיתרון הנכון במקרה זה אבל אני חושc שאם תישאר עם ה8800 כדאי שתיקח לפחות CRT 19".

לגבי הספק, הוא בהחלט נראה מבטיח וכזה שיספק אותך אבל הייתי מציע שתתייעץ בנושא זה בפורום המתאים.

וכשדיברתי על ה8600 התכוונתי לגירסה המעודכנת שיוצאת בסוף החודש הזה (בערך) ותגיע עם 256bit.

פורסם
  • מחבר

כוונתי לא הייתה שהמסך לא איכותי. כנראה לא הייתי ברור.

פשוט לדעתי על מסך 17" CRT שהוא בעצם 16" אפקטיבי קשה יהיה להנות מהאיכויות של CRT. אז יכול להיות שLCD הוא לא הפיתרון הנכון במקרה זה אבל אני חושc שאם תישאר עם ה8800 כדאי שתיקח לפחות CRT 19".

לגבי הספק, הוא בהחלט נראה מבטיח וכזה שיספק אותך אבל הייתי מציע שתתייעץ בנושא זה בפורום המתאים.

וכשדיברתי על ה8600 התכוונתי לגירסה המעודכנת שיוצאת בסוף החודש הזה (בערך) ותגיע עם 256bit.

טוב, תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים