פורסם 2007 ביוני 318 שנים שלום חברים אז ככה ..יש לי לוח ג'יגהביט M55PLUS-s3g ורציתי לשחק קצת עם הגדרות ה- OC .. אבל ראיתי שחסר משהו זה מה שרשום בחוברת CPU Frequency CPU Clock Ratio Timing Mode x Memory Clock x Cas# Lantecy (TCL Pci Clock וכו' וכו' כמו בתמונה שצילמתי את הביוס שלי .. ומה שלא ברור לי זה ..שאין לי את ההגדרות האלה שרשומות בחוברת , יש אישזהו "הגדרות מתקדמות " שאני אמור לראות בביוס שלי ? יש כפתור מיוחד שאני צריך ללחוץ כדי לראותם ? כי אני פשוט לא מבין מה הולך פה חסר לי את Timing Mode x Memory Clock x Cas# Lantecy (TCL זאת תמונה מהביוס שלי : תודה לעזורים
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר חפש את זה בתפריט אחר בביוס.אני לא חושב שזה אמור להיות בתפריט אחר בביוס אפילו בחוברת רשום לי MB Intelligent Tweaker (M.I.T)ושם נמצא כל מה שכתוב בחוברת אצלי זה לא כמו בחוברת זה מה שמעצבן פה אין איזה מצב שצריך ללחוץ משהו במקלדת שמביא אותי להגדרות נוספות ?תודה
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר Ctrl + F1 כמובן. זה לא כתוב לך בחוברת ? כבר נסיתי לא וזה לא כתוב לי שם פשוט מראים לי תמונה שהכל פתוח כבר בביוס (בחוברת) אצלי זה פשוט חסר מה עושים במצב כזה ???
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אין דבר כזה שזה לא מופיע אחריי שאתה לוחץ CTRL+F1 תחפש ADVENCDE CHIPST FEUTERS או איך שלא כותבים אז זה..ושם יש לך את תזמוני הזכרונות ועוד כמה דברים שאתה צריך לבטל בשביל לעשות OC
פורסם 2007 ביוני 418 שנים Ctrl + F1 כמובן. זה לא כתוב לך בחוברת ?תודה, עשיתי OC ולא ידעתי על זה בכלל.(CTRL F1 לוחצים בתפריט הראשי)
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר אוקי זה לא מראה לי אולי כלום בתפריט בביוס חוצמיזה שזה מזיז את ה- MIT לצד ימין ובטח שמקפיץ עוד כמה פונקציות שלא היו קודם בכל מקרה עידכנתי כמה וכמה גירסאות של הביוס ותיקונים דרך אתר החברה אחרי כמה באגים שהמחשב שהוא 1000 MHZ במקום 2000 ..החלטתי לוותר על עניין ה-OC ולהחזיר הכל לקודמו .. נשאיר את זה ככה כמו שהיה OC לא יהיה בטח לא עכשיו תודה בכל מקרה לכל מי שניסה לעזור :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.