פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר קירור סטוק, אבל אני לא מבין איך יכול להיות שעד יום שני הוא עבד לי על טמפ' של 41 מעלות במאמץ. ועכשיו הוא עולה כמעט 20 מעלות (מ39 במנוחה עד 60 במאמץ) אני לא מבין את זה.מה יכולות להיות הסיבות לחום הזה?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים תנסה לעבוד ללא דלת המארז ותגיד אם יש שיפורבטמפ' אם ישנו שיפור אז הבעיה היא בסירקולציה של האוויר במארז אם הבעיה עדיין קיימת אז כנראה הקירור שלך חלש מידי למעבד וההתחממות של טמפ הסביבה היא הגורם לעלייה בטמפ' עריכה דרך אגב בדקתה שהמאוורר עובד על העוצמה המירבית שלו?
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר המאוורר של הספק או של המעבד? , אני חושב שאני יחליף ספק כוח ספק של EZ cool 420 W יספיק למחשב שלי?
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר הטכנאי החליף לי ספק. אבל בלי שידעתי הוא החליף ל - 300 W וזה נראה לי לא תקין למחשב כמו שלי. כמו כן הטמפ' לא ירדה להיפך היא עלתה:עכשיו הטמפ' במנוחה 45 ,במאמץ מעל 60.ודבר מוזר ששמתי לב אליו הוא שFan מסתובב על 5.2 מאז שהוא החליף את הספק.מה אתם חושבים?
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מה הקשר לספק?? למה החלפתה אותו אני רואה שאין טעם לעזור לך כי לא משנה מה נגיד לך אתה תעשה אחרת ותתעלם מההמלצות ותבזבז סתם כסף בהצלחה
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר מה הקשר לספק?? למה החלפתה אותו אני רואה שאין טעם לעזור לך כי לא משנה מה נגיד לך אתה תעשה אחרת ותתעלם מההמלצות ותבזבז סתם כסף בהצלחה רגע אחד נעשה סדר: 1. הרצתי את המחשב בלי הדלת הטמפ' ירדה בכ-3 מעלות. 2. אין צורך שתכעס. החלפתי את הספק גם בגלל הרעשים.(ההחלפה נעשה בחברה ולא שילמתי כסף) 3. ראיתי לנכון להשקיע בקירור למעבד Feeezer 64 pro. 4. כרגע המחשב עובד על 37 במנוחה במאמץ מגיע ל55. תגובתכם.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים 1. אוקיי סבבה כשפתחתה את הדלת הטמפ' במנוחה הייתה על 34Cובמאמץ? 2. דבר נוסף בדקתה שהמאוורר מסתובב במהירות המקסימלית שלו?3. כעיקרון בלוח אם של GIGA BYTEיש תוכנה מעולה שנקרות EASY TUNEתוריד אותה\תתקין מהדיסק של הלוח אם בתוכנה זו ניתן לשלוט על עוצמת המאוורר של הלוח אם \ מעבד בטמפ' השונותיתכן שאצלך הוא מתחיל לעבוד במקס' לדוגמא רק בטמפ' של 55C לכן תוריד תתוכנה ותכוון תמאווררים לעוצמה התאימה4. גם דרך הביוס ניתן לקבוע זאת גם ללא תוכנה שכזו אבל למשתמש הממוצע התוכנה קלה יותר להבנה וגם תספק לך אינדיקציה מדוייקת על הטמפ'
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר אחריי שפתחתי את הדלת של המארז הטמפ' הייתה 36 במנוחה ו56 במאמץ.הורדתי את התוכנה הנה תמונה:http://www.planetnana.co.il/maorzak/aaa.JPGכמו כן אציין שאני שומע רעשים מהדיסק קשיח (הרגשה שלי שהוא גוסס)
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים ראשית EASY TUNE היא תוכנה של GIGA BYTE כלומר של הלוח אם שלך רוב הסיכויים שהיא מדוייקת יותרדבר נוסף על מנת לאמת נתונים תבדוק מה הטמפ' בביוס אתה יודע כיצד נכנסים לביוס?ליתר ביטחון תלחץ על DEL בעת הפעלת המחשב מחדש הרבה פעמיים עד שתגיע לתצוגה בתצוגה תבחר אם אני לא טועה זה נקרא SYSTEM HEALTH אואו משהו כזה ותבדוק מה הטמפ'
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר אחי אין מצב, אני אומר לך שאני נוגע בגוף קירור שהוא על60 מעלות הוא באמת חם מאוד אני לא סתם אומר לך..גם שאני נוגע במארז הוא מאוד חם.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים ולכן זו הטמפ' האמיתית אין לך שום בעיית חוםעריכה:רגע אני התבלבל מה הטמפ' לפי האוורסט 37C?אם כך זה ממש מוזר גם לאחר ששמתה קירור חדש של AC 7 PROוגם בדקתה את הטמפ' שהמארז פתוח ולמרות שני אלו הטמפ' עדיין נותרה גבוההבמגע יד ובביוס הטמפ' גבוהה יחסית והEASY TUNE מזייףאין לי מושג מה לומר לךכעיקרון ישנן שלוש אופציות:1. לא התקינו את הגוף קירור כמו שצריך\לא מרחו משחה תרמית נכון2. קיבלתה מעבד שהוא חם3. החיישן מזייף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.