עבור לתוכן

מעוניין לשדרג או לקנות מחשב חדש, עד 4000

Featured Replies

פורסם

התקציב גמיש, אני יותר בכיוון של שידרוג ולא מחשב חדש. ואין לי מושג במחירים היום, אני עוד תקוע אי שם בשנות התשעים כך שאם אני ממש בור, מצטער.

מה שיש לי כרגע:

P4 2.66 Ghz

512 MB SDRAM

ATI Radeon 9800 Pro

הכיוון הוא כמובן מכונת משחקים. מחשב שיוכל להריץ את כל המשחקים החדשים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות. אני יודע שהמפרט הנוכחי לא רע ואפילו טוב, אבל הוא די צולע בכל הנוגע למשחקים חדשים מהשנים האחרונות.

האם עדיף לשדרג, האם שדרוג יעשה את העבודה עם המשחקים, כמה יעלה וכמה זמן יחזיק? וכמובן מה ומי לשדרג.

אם עדיף כבר מחשב חדש,

מהו המפרט הכי טוב לתקציב שלי? אני מדבר על מחשב נטו, בלי מסך\סאונד\מקלדת וכו'.

תודה רבה !

פורסם

אם הלוח שלך תומך בCONROE אז תוכל לשדרג תמעבד+זיכרון+כרטיס מסך ותקבל מכונת משחקים טובה.

אם לא, תצטרך לקנות מחשב חדש לחלוטין עוד מעט מישהו יעזור לך לגבי תקציב, וד"א המחשב שיש לך הוא לא רע הוא רע מאוד!!!

פורסם

אם הלוח שלך תומך בCONROE אז תוכל לשדרג תמעבד+זיכרון+כרטיס מסך ותקבל מכונת משחקים טובה.

אם לא, תצטרך לקנות מחשב חדש לחלוטין עוד מעט מישהו יעזור לך לגבי תקציב, וד"א המחשב שיש לך הוא לא רע הוא רע מאוד!!!

מחשב עם SDRAM שיתמוך בקונרו..?? מאיפה .. מה.. עזוב... :nixweiss:

שכח מלשדרג את הערמת חלקים הזאת, ב 4K אפשר לבנות לך מפרט דיי טוב..

פרט מהם השימושים שלך.. דברים שחשובים לך מהמחשב (חיבורים, יציאות\כניסות).. ואנשים כבר ימצאו לך את המפרט שיתאים לצרכים שלך..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. לא ידעתי שהמחשב הנוכחי רע?

בכל מקרה, מה שבאמת חשוב זה שהמחשב החדש יריץ משחקים בצורה חלקה, בלי לקרטע, על הגדרות יחסית גבוהות (לא חייב הכי גבוהות, אני מדבר על מדיום+)

יש ברשותי כרטיס פיירווייר+יו אס בי 2 שאני מתכוון לצרף למחשב החדש כך שזה לא נחוץ, חוץ מזה אני לא מכיר עוד חיבורים?

כמובן חיבור לאינטרנט איי די אס אל, אבל זה למיטב הבנתי מגיע עם כל מחשב וכרטיס רשת.

חיבור לרמקולים וזה גם בא עם כרטיס קול.

האם יש משהו חדש ששכחתי והוא נחוץ היום ?

תודה!

פורסם

אתה מעוניין\מבין באוברקלוק...?

פורסם

אתה צריך צורב דיוידי?

בניתי לך משהו טוב במידה ואתה לא מתכנן אוברקלוק...

מעבד:

AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ₪615

לוח אם:

ASUS M2N-E ₪526

כרטיס מסך:

SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪1615

דיסק קשיח:

SAMSUNG 160GB 8MB 7200 RPM - SP1654N ₪302

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ₪190

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ₪530

מארז:

COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ₪398

מחיר סופי (כולל הרכבה): ₪4118

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

החריגה נוראית? אם כן אפשר לקצץ קצת...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם.

אני אשמח אם תסבירו קצת על הנושא אוברקלוק - מה זה למעשה?

פורסם

בהרחבה תוכל למצוא בפורום אובר קלוק ובמאמרים באתר..

בקצרה.. אוברקלוק זו דרך להרוויח ביצועים בחינם... אתה גורם בעזרת הגדרות מסויימות לרכיבים לפעול מהר יותר...

נגיד תקנה מעבד שהמהירות שלו היא 1.8GHZ ותעשה לו אוברקלוק ל3.6GHZ וככה הכפלת את ביצועי המעבד ללא תוספת תשלום...

אבללל... צריך ללמוד את הנושא כי שגיאות יכולת לעשות נזק בלתי הפיך למחשב...

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

את האמת, אני לא חושב שאני יעיז לעשות אוברקלוק למחשב חדש, גם אם יגידו לי שהסיכוי שהוא ישרף או שיקרה משהו אפסי.

בכל מקרה הבדלי המחירים בין מחשב מסוים לבין מחשב שבאמצעות אוברקלוק מגיע לרמה של הראשון כ"כ משמעותיים? אם כן אולי אני אחשוב על הנושא עוד קצת ;)

והמפרט שאתה הצעת - עובד יפה עם משחקים חדשים ואפילו משחקים שייצאו בשנתיים הקרובות ?

פורסם

המפרט הזה תותח למשחקים... יריץ הכל ואת הרוב עם הגדרות הכי גבוההות...

לגבי העתיד אף אחד לא יכול להגיד לך... אין לדעת כמה מהר הדברים יתקדמו.. אבל סביר להניח שהוא יפעיל ללא בעייה כלשהיא גם משחקים שיצאו עוד שנתיים בכל מקרה אין משהו יותר טוב כרגע... במיוחד לא ב4000 שח..

זה אחד הכרטיסים הכי חזקים שקיימים כרגע..

פורסם
  • מחבר

אוקיי.תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים