פורסם 2007 ביוני 218 שנים אני בדיוק בונה מפרט, חלקם של המעבד והלוח הוא כ2000 ש"ח..אני לא עושה OC..המחשב הוא מחשב למשחקים והוא מחשב שלא ישודרג כמה שנים טובות..ההתלבטות שלי אם לקנות E6600 שנכנס בתקציב, AMD 6000 , או AMD חלש יותר..מה ההבדלים בין המעבדים האלה לבין המרובעי ליבה שכנראה תוך חודש וחצי יעלו בסביבת ההמחירים הזו?ואיזה לוח אם לקנות? בזה אין לי כיוון...
פורסם 2007 ביוני 218 שנים ההבדל בין המעבדים הוא פשוט... Q6600 זה שני E6600 מחוברים...אני הייתי מחכה את החודש וחצי הזה כדי לקבל פי שתיים מעבד..לגבי הלוח, מה הדרישות שלך ממנו? חיבורים ספציפיים שאתה צריך? חשוב לך משהו מיוחד?כברירת מחדל ימליצו לך כאן על ה DS3 של ג'גבייט... נכנס בתקציב ונחשב ללוח דיי טוב...
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר ההבדל בין המעבדים הוא פשוט... Q6600 זה שני E6600 מחוברים... אני הייתי מחכה את החודש וחצי הזה כדי לקבל פי שתיים מעבד.. לגבי הלוח, מה הדרישות שלך ממנו? חיבורים ספציפיים שאתה צריך? חשוב לך משהו מיוחד? כברירת מחדל ימליצו לך כאן על ה DS3 של ג'גבייט... נכנס בתקציב ונחשב ללוח דיי טוב... אני די בור בעניינים האלה.. איזה חיבורים מיוחדים אני יכול לדרוש? : יש לי איזה כרטיס טלוויזיה שאני רוצה שיתחבר אליו אם זה נחשב P: ובקשר למעבד.. אני ממש מתלבט, אני מחכה מלא זמן למחשב הזה ואפילו פיפא אני לא יכול להריץ.. מאז אמרו שמתישהו יצא מערכת הפעלה חדשה ושכדאי לחכות שכדאי לראות מה זה יעשה לשוב.. ואז להורדת מחירים של אינטל.. ואז ליציאת הכרטיסים של NVIDA ואז לשל ATI.. אז עד כמה זה באמת קריטי ועד כמה יורגש ההבדל.. THANKS
פורסם 2007 ביוני 218 שנים רק תיקון קטן... אתה לא ממש מקבל פי 2 מעבד... תוספת הביצועים לא גבוהה כל כך (לא פי 2)לגבי לוח...תתפנק בערכת שבבים חדשה.. קח אתga-35p-ds3
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר רק תיקון קטן... אתה לא ממש מקבל פי 2 מעבד... תוספת הביצועים לא גבוהה כל כך (לא פי 2) לגבי לוח... תתפנק בערכת שבבים חדשה.. קח את ga-35p-ds3 סורי על החפירה.. מה זה אומר ערכת שבבים חדשה וכמה זה עולה לי?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים רק תיקון קטן... אתה לא ממש מקבל פי 2 מעבד... תוספת הביצועים לא גבוהה כל כך (לא פי 2)לגבי לוח...תתפנק בערכת שבבים חדשה.. קח אתga-35p-ds3אין DS3יש DS4 ויש DQ6ה DS4 עולה 1000 ש"ח והוא גם לא שווה את התוספת על ה 965-DS3אין הבדל בביצועים(מול ה 965) ועד שלא יהיה זיכרון DDR3 במחיר נורמלי הערכת שבבים הזאת סתם מיותרת
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אתה טועה!http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581841מזה ערכת ששבים? תסתכל בסטיקי בפורום...בכל מקרה ערכת השבבים הזו מביאה שיפורים בחום,צריכת חשמל,התקנים חיצוניים (USB בעיקר), והכי חשוב הבקר זכרון בערכה זו הרבה יותר טוב מבערכות הישנות מה שיתן ביצועי זיכרון טובים יותר...וDDR3 לא קשור.. זה לוח DDR2 בכלל...
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מה הבקר זיכרון יעזור לך אם מתחבר אליו בסוף DDR2 ולא 3... 965 עושה את העבודה יופי יופי...חבל להוציא כל כך הרבה על לוח חדש ויקר כ"כ כשההבדלים קטנים כ"כ.. במיוחד שלוחות 965 ניתן למצוא היום במחירים של פחות מ600 שקל לכאלה דיי טובים..לך על ה DS3 - וישאר לך 1300 שקל למעבד.. תוכל לקנות היום את ה E6600 במחיר הזה...
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר מה הבקר זיכרון יעזור לך אם מתחבר אליו בסוף DDR2 ולא 3... 965 עושה את העבודה יופי יופי...חבל להוציא כל כך הרבה על לוח חדש ויקר כ"כ כשההבדלים קטנים כ"כ.. במיוחד שלוחות 965 ניתן למצוא היום במחירים של פחות מ600 שקל לכאלה דיי טובים..לך על ה DS3 - וישאר לך 1300 שקל למעבד.. תוכל לקנות היום את ה E6600 במחיר הזה...מה ההבדלים בין DS3 לS3?ובקשר למעבד AMD 6000 או E6600
פורסם 2007 ביוני 218 שנים E6600וד"א הבקר זכרון מביא שיפור גם עם DDR2 ולא רק DDR3... תקראו קצת באינטרנט...בכל מקרה שילוב של E6600 ו965P-DS3 יהיה טוב..ולגבי S3 פשוט יש עליו חלקים אלקטרוניים מעט פחות איכותיים ולכן הוא עולה פחות.. הבדל המחירים לא גדול ועדיף DS3
פורסם 2007 ביוני 218 שנים ע"פ זאפ ההבדל הוא 150 בין שני הזולים.. (למרות שהכי טוב וכדאי זה להתקשר למקום שממנו קונים לברר מחירים..)ההבדל בין הDS3 ל S3 הוא בקבלים שעל הלוח - הDS3 קיבל את הSOLID CAP.... בעוד ה REV 3.3 של הS3 קיבל רק לחלק מהקבלים אותםאם אתה רוצה הסבר יותר מפורט סתכל בסטיקי הראשון - תחת ג'יגבייט.. בקישורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.