פורסם 2003 בפברואר 222 שנים יש לי win xpבמנהל המשימות אני רואה כל הזמן שהשימוש ב- cpu הוא 100 אחוז.בכרטיסייה - תהליכים אני רואה שהתהליך האחראי לכך הוא - cpuidle.exeמישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ?רוני.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים הדבר cpuidle מורכבת מ2 מיליםCPU - מעבדIdle - בטלה, מנוחה.כלומר - הוא לא משתמש כרגע במה שכתוב שם, אלא האחוז ניצול הזה פנוי
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים CPUIDLE היא תוכנה שאמורה לקרר את המעבד, זה לא system idle process.אם היא עושה בעיות פשוט תסיר אותה.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים מחבר אני יודע שפירוש המילה idle זה בטלה.אבל השימוש ב- cpu מראה 100 אחוז ולא ה- cpuidleואיך אפשר להסיר את התוכנה? היא כלולה ב xp ולכן לא הגיוני שהבעייה איתה
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים אני לא מאמין שהיא חלק מ XP.בכל מקרה תחפש אותה ב MSCONFIG - גם באיתחול וגם בסרביסים.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים Cpuidle לא באה עם Windows, ואחרי שאתה סוגר אותה אז היא לא ממשיכה את התהליך, יש עוד תוכנה שיכולה לעשות את זה אולי התקנת אותה בטעות?, קוראים לה CpuCool ואם תפתח את ה-Task Manager יש שם תהליך שנקרא COOLserv אם תסגור אותו השימוש במעבד ירד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.