פורסם 2007 ביוני 218 שנים זכרונות DDR2 עובדים ב-default על 1.8V , אך יש זכרונות שנמכרים שעובדים ב-default על מתח של 2.2Vהשאלה האם המחשב "נדלק" בכלל עם זכרונות כאלה ? , יש לי בכלל גישה לביוס בשביל להגדיר את המתחים ?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים לא אמורה להיות בעיה כלל , חוץ מלוחות nvidia 650/680 , שהם קצת פסיכיים בקטעים האלה .נותן פוסט , משנה מתחים , שומר , יוצא , ממשיך לעבוד .
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מאותה סיבה הייתה בעיה בזמנו עם כמה זיכרונות (כולל של G.Skill) עם לוחות 965P
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר מאותה סיבה הייתה בעיה בזמנו עם כמה זיכרונות (כולל של G.Skill) עם לוחות 965Pמה אני עושה במקרה שהלוח לא עושה POST ? , שם זכרונות רגילים ומעלה את המתח ואז מחליף ? , אני לא שורף את הזכרונות הרגילים במקרה כזה ?אם אני מעדכן ביוס כל ההגדרות בביוס חוזרים ל-default , מה אז ? , צריך לעשות הכל שוב ?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים גם אני זוכר שהבעיה הייתה קיימת בעבר.העלאת מתח ל-2.2V לא תהווה בעיה לרוב הזכרונות.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר גם אני זוכר שהבעיה הייתה קיימת בעבר.העלאת מתח ל-2.2V לא תהווה בעיה לרוב הזכרונות.מה קורה שהמתח יותר גבוה ? , למשל 2.3~2.4 Volts כמו בלינקhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7473מה קורה שאתה מעדכן ביוס ?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מה אני עושה במקרה שהלוח לא עושה POST ? , שם זכרונות רגילים ומעלה את המתח ואז מחליף ? , אני לא שורף את הזכרונות הרגילים במקרה כזה ?אם אני מעדכן ביוס כל ההגדרות בביוס חוזרים ל-default , מה אז ? , צריך לעשות הכל שוב ?אתה צודקולגבי העידכון אאל"ט זה תוקן בעידכוני BIOS
פורסם 2007 ביוני 218 שנים 2.3-2.4 זה גבולי בשביל זכרונות פשוטים, אבל אני מאמין שרוב הזכרונות יחזיקו את הוולטאג' הזה כמה דק'.הלוח לא עושה POST כלל, או שאתה חושש שזה מה שיקרה ?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים המתח הגבוה נדרש בשביל תדרים גבוהים/תזמונים הדוקיםאין לזכרונות האלו בעיה לעבוד במתח סטנדרטי כאשר התזמונים משוחררים/המהירות היא נמוכהבגלל זה בד"כ הSPD שלהם מגיע עם תזמונים מאוד משוחרריםובכל מקרה, גם אם זה לא יהיה יציב 100% לעבודה זה יהיה יותר ממספיק בשביל להכנס לביוס ולשנות את המתח
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר תודה , שאלה אחרונה , הזכרונות הללו מומלצים ?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7473
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.