עבור לתוכן

איזה דגנים אתה הכי אוהבים?

Featured Replies

פורסם

דייסת שיבולת שועל??

איפה אתה גר? באחוזת פולג?

חחחח האמתי לא רחוק מחשבתית - גבעתיים (עיר של זקנים).

אבל אני אוכל את זה בגלל שאני מתאמן הרבה (לחימה משולבת, חד"כ, שחיה ריצה וכו') - וזה אחד ממזונות הכוח הידועים.

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפחמימה בין הטובות שיש אני גם אוכל 100 גרם על הבוקר אבל אין לי זמן בדייסה אז אני שם בבלנדר יוצא אבקה ואז אני לוקח כוס שם תאבקה שם מיץ תפוחים ושותה !!

לא מומלץ לבעלי לב חלש.

פורסם

כמו האנשים שמערבבים דני עם גבינה

:errrr:

פורסם

קוואקר

שוגי

סיני מיניס

טריקס

כריות

היה פעם גם משהו בטעם וואפל בלגי שהיה נחמד וגם הייתי אוכל את הפצפצים או איך שלא קוראים לזה...

פורסם

פעם (לא מזמן) הייתה ין גרנולה בשם "שקד אגוז" הייתי מטורף על זה כמה שזה טובבבב!!!

לצערי לאחר כשנה הפסיקו ליצר את זה :-[ מה לא עשיתי אימליים מכתבים טלפונים ביקשתי שבמידה ונשאר להם במלאי אז אני אקנה (הכלל חח)

לצערי נענתי בשלילה... חיפשתי במלא מקומות אחרי ששמעתי את זה ולא מצאתי

אני עד היום לא מבין מדוע הפסיקו את היצור סביר להניח שלא השתלם להם כלכלית (היו שם מרכיבים יקרים יחסית וזה תומחר בכ19-23 שקלים)

היום אין משהו באותה הרמה :-\

פורסם

האמת בד"כ אני אוכל גרנולה עם יוגורט 1.5% (אי אפשר לאכול את היוגורט הזה בלי משהו בפנים, זה חמוץ כזה...). :xyxthumbs:

פורסם

האמת בד"כ אני אוכל גרנולה עם יוגורט 1.5% (אי אפשר לאכול את היוגורט הזה בלי משהו בפנים, זה חמוץ כזה...). :xyxthumbs:

פורסם

יש דגנים (כמו נראה לי כריות) שמכילים 50% סוכר. הצליחו למתג טוב דגני בוקר אם הם מתקשרים למזון בריא.

אתה צודק, לדעתי רוב ה cereals יותר מתאימים להגדרה של ממתקים מאשר כמזון בריא.(במיוחד אילו שמיועדים לילדים)

פורסם

סיני מיניס

טריקס

פורסם

כריות נוגט שולט!!! ::)

טריקס :xyxthumbs:

פורסם

כריות נוגט!

הקפטן הזה בטעם חמאת בוטנים!

הזה של הוופל הבלגי! יש לזה טעם של וופל בלגי עם ממרח כרמל.... טעים רצח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים