פורסם 2007 ביוני 218 שנים האם ההארד דיסקים שלי פוגעים בסירקולציית האוויר במארז שלי ? יש לכם עצות פתרונות? ( אני אישית שיניתי את המיקום כרגע של ההארד דיסקים ל אחד למעלה ו אחד למטה והסלוט שבאמצע פנוי , אבל אני עדיין לא מרגיש בשינוי דרסטי של זרימת האוויר תודה.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים יש לך שמה מאוורר לדים מקדימה או שזו רק הכנה כלשהי?בכל מקרה ההרדיסקים יחסמו את המאוורר הקידמי ככה שהוא יקרר רק אותם ולדעתי לא ביעילות
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר כן זה מאורר לד שקיבלתי עם ה ENERMAX CHAKRA 3050 ואני בכלל לא מרגיש אותו =| ( ואני לא מוצא שום תוכנה שיכולה להעלות את ה RPM שלויש לכם אולי עצות אולי איכשהו לאלתר מיקום אלטרנטיבי למאורר כי אין שום מקום אחר שאשפר לשים את ההארד דיסקים אז הם תמיד יחסמו את המאוורר =|
פורסם 2007 ביוני 218 שנים זה המארז שלך מבפנים: תפרק את הכלוב של הדיסקים קשיחים לגמרי ותעביר אותם לכלוב שמעליהם חוצמזה יש לך מאוורר אחורי?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר ככה זה ניראה , וניסיתי להכניס אותם לכלוב של כונני הדיסקטים אבל הם לא נכנסים טוב... ועכשיו הבנתי גם שאני לא יכול לשלוט ב RPM של המאורר כי אין לו חיבור שמתחבר בכלל ללוח אם אלה יש לו חיבור של 4 פינים שמתחבר לכבל של ה DVD... וכן יש לי מאורר מאחורה ( 120 )
פורסם 2007 ביוני 218 שנים בלאגן לא מהעולם הזהכאמור, תעביר את הקשיחים לכלוב שמעליהם ותעשה קצת סדר בפנים למען השם
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר בלאגן לא מהעולם הזהכאמור, תעביר את הקשיחים לכלוב שמעליהם ותעשה קצת סדר בפנים למען השםאני לא יכול , הכלוב שלמעלה קטן ב ס"מ בערך והדיסק הקשיח לא יכול להיכנס בצורה נורמאליתעריכה : ראיתי עכשיו סיקור של המארז ב יוטיוב והבנתי שאפשר להכניס רק דיסק קשיח אחד בכלוב שלמעלה וזה אומר שאני יצתרך להישאר רק עם הארד דיסק 1 ={ואיך בדיוק אני צריך לעשות סדר? להצמיד את החוטים למארז איכשהו? ( יש למישהו הצעות עם מה? )
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אז תעביר את הHDD לכלובי 5.25 תשים אותם שם עם מתאמים או חיבורים אלסטיים (תאלתר)סידור? תיהיה יצירתי
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר תפרק גם את הכלוב האמצעי ובמקומו תחבר את הכלוב של הדיסקים קשיחיםזה אפשרי? =םזה אמור להתאים למיקום?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים הצ'יפסט חם אבל המעבד לא (ככה זה כשיש טוניק).העניין הוא שהטוניק לא זורק אויר על הצ'יפסט וקשה לי להאמין שהזזת ההארדיסקים מהמקום תקרר את הצ'יפסט.האם הספק כח וה"גג" של המארז חמים למגע?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר הצ'יפסט חם אבל המעבד לא (ככה זה כשיש טוניק).העניין הוא שהטוניק לא זורק אויר על הצ'יפסט וקשה לי להאמין שהזזת ההארדיסקים מהמקום תקרר את הצ'יפסט.האם הספק כח וה"גג" של המארז חמים למגע?כן הגג של המארז די חם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.