עבור לתוכן

unreal2 כל הזמן קורס

Featured Replies

פורסם

כשאני משחק זה נתקע לשניה ויוצא לווינדוס ואומר את ההודעה הזו:

General protection fault!

History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- HandleAmbience <- UALAudioSubsystem::Update <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Build: Jan 7 2003 18:16:21

לפעמים היו יותר אוכה.

תעזרו בבקשה תודה.

פורסם

כן גם לי זה קרה

תחליף דרייברים ל 41.09 ואל תסמן באפשרויות סאונד את: Enable EAX

אמור לפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

איזו גירסא היית לך לפני ה 41.09 כי לי יש עכשיו 42.01 .

לגבי הEAX אם אני מאפשר את האפשרות אז הקול הוא חלק במשחק אם אני מוריד את האפשרות אז יש רישרוש בקול אב נרא לי שהמשחק לא קורס אז כי שיחקתי עכשיו שכה וזה היה בסדר.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שעניתה לעוד תרד וכתבתה לבטל את הEAX העניין הוא אם אני מבטל אותו יש רישרוש כמו שאמרתי מאוד מעצבן ונראה לי שזה אפילו דופק את הרמקולים.

פורסם

תשמע ללא ספק ה EAX זה אחד הגורמים לקריסה של המשחק ויש אנשים שהמשחק קורס אתלם כל עשר דקות אם האפשרות הזאת מופעלת.

בכל מקרה נסה לשחק עם EAX מופעל ותראה אם המשחק מתרסק,אם הוא מתרסק פשוט אל תפעיל ותבדוק שוב.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את העניין והמשחק באמת לא קורס כשהEAX מבוטל וכשהוא מופעל הוא באמת קורס כל 10 דקות.

הבעיה היא כמו שאמרתי מקודם אם הEAX מבוטל יש רישרוש חזק בקול של המישחק.

פורסם

אז תצטרך להתמודד עם זה כמוני וכמו רבים נוספים עד שישוחרר קובץ תיקון למשחק או לדרייברים של EAX.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה אחי.

גם אצלך יש רישרוש בקול כשאתה מבטל את ה EAX?

פורסם

שום רשרושים, שומעים BEST ללא EAX.

פורסם

לזה עם הרשרושים:

יש לך כ. טלויזיה?

פורסם
  • מחבר

לא אין שום כרטיס טלוויזיה

פורסם

איזה כ. קול?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול הוא שלREALTE ALC650

הורדתי כרגע דרייברים הכי חדשים שלו ונראה לי שזה פטר את הבעיה עם הרעשים האלו נראה אם המשחק ימשיך לקרוס.

פורסם

יש לי את אותה הבעיה, התקנתי את הגרסא הזאת של הדרייברים.

יש לי msi geforce3 ti200 128 mb ועד כמה שידוע לי המשחק אמור לרוץ.

המשחק עצמו עולה, ואני רואה את הסרטון המדהים בהתחלה, וגם את הסרטון שבהתחלת המשחק, זה עם כדור הארץ, אבל ברגע שהוא מסיים לטעון הוא קורס....

בעיה קשה קשה.....

תודה מראש!!!!

פורסם
  • מחבר

שמע תתקין את הדרייבר 42.01 של נווידיה ו הדרייבר הכי עדכני לכרטיס קול אמור לפתור את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים