פורסם 2003 בפברואר 122 שנים כשאני משחק זה נתקע לשניה ויוצא לווינדוס ואומר את ההודעה הזו:General protection fault!History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- HandleAmbience <- UALAudioSubsystem::Update <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoopBuild: Jan 7 2003 18:16:21לפעמים היו יותר אוכה.תעזרו בבקשה תודה.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים כן גם לי זה קרהתחליף דרייברים ל 41.09 ואל תסמן באפשרויות סאונד את: Enable EAX אמור לפתור את הבעיה.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים מחבר איזו גירסא היית לך לפני ה 41.09 כי לי יש עכשיו 42.01 .לגבי הEAX אם אני מאפשר את האפשרות אז הקול הוא חלק במשחק אם אני מוריד את האפשרות אז יש רישרוש בקול אב נרא לי שהמשחק לא קורס אז כי שיחקתי עכשיו שכה וזה היה בסדר.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים מחבר שמתי לב שעניתה לעוד תרד וכתבתה לבטל את הEAX העניין הוא אם אני מבטל אותו יש רישרוש כמו שאמרתי מאוד מעצבן ונראה לי שזה אפילו דופק את הרמקולים.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים תשמע ללא ספק ה EAX זה אחד הגורמים לקריסה של המשחק ויש אנשים שהמשחק קורס אתלם כל עשר דקות אם האפשרות הזאת מופעלת.בכל מקרה נסה לשחק עם EAX מופעל ותראה אם המשחק מתרסק,אם הוא מתרסק פשוט אל תפעיל ותבדוק שוב.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים מחבר בדקתי את העניין והמשחק באמת לא קורס כשהEAX מבוטל וכשהוא מופעל הוא באמת קורס כל 10 דקות.הבעיה היא כמו שאמרתי מקודם אם הEAX מבוטל יש רישרוש חזק בקול של המישחק.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים אז תצטרך להתמודד עם זה כמוני וכמו רבים נוספים עד שישוחרר קובץ תיקון למשחק או לדרייברים של EAX.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים מחבר הכרטיס קול הוא שלREALTE ALC650הורדתי כרגע דרייברים הכי חדשים שלו ונראה לי שזה פטר את הבעיה עם הרעשים האלו נראה אם המשחק ימשיך לקרוס.
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים יש לי את אותה הבעיה, התקנתי את הגרסא הזאת של הדרייברים.יש לי msi geforce3 ti200 128 mb ועד כמה שידוע לי המשחק אמור לרוץ.המשחק עצמו עולה, ואני רואה את הסרטון המדהים בהתחלה, וגם את הסרטון שבהתחלת המשחק, זה עם כדור הארץ, אבל ברגע שהוא מסיים לטעון הוא קורס....בעיה קשה קשה.....תודה מראש!!!!
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר שמע תתקין את הדרייבר 42.01 של נווידיה ו הדרייבר הכי עדכני לכרטיס קול אמור לפתור את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.