עבור לתוכן

מחשב לצרכי הקלטה ממצלמות ביטחון, תקציב בינתיים לא ידוע

Featured Replies

פורסם

שלום.

אבי צריך לעבודה מחשב חדש בשביל להקליט ממצלמות ביטחון, אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מאיזה מחיר מחשבים כאלו מתחילים ובאיזה מחיר הם נגמרים.

תביאו לי בבקשה מפרט ממוצע ואת המחיר ואז אני אוכל לקבוע תקציב.

דרישות:

1. צריך כרטיס ללכידת וידיאו למצלמות ביטחון וחיבור של לפחות 8 מצלמות

2. HD גדול

אם יש לכם מושג אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי לכמה שעות הקלטה מספיק הHD שתביאו.

תודה?

פורסם

שמע גודל הHD יסתכם בזמן שאתה תוכל להקליט "שעות" בעקרון יכול להספיק לך גם פנטיום 4 גם פנטיום 3 היו ועושים תעבודה השאלה כמה אתה מוכן להשקיע

בעסק הזה מה אתה הולך להקליט איזה כרטיס אתה רוצה כי יש ממש לא קצת סוגים איזה מצלמות IR או לא

תתמקד ! תתן יותר פרטים

פורסם

הגזמת במה שהבאת לו.

באיזו איכות המצלמות שלך?

בעיקרון לאבא שלי מחוברות מצלמות למחשב (לא זוכר שיש לו כרטיס מיוחד לזה, אולי הוא קיבל עם המצלמות).

חודשיים של צילומים (קול + אודיו) לא תופס הרבה, המצלמות בדר"כ באיכות מאוד נמוכה לכן אני ממליץ לך על כונן בנפח של 120 או 160 ג'יגה שזה גם מלא בשביל מצלמות אבטחה.

למרות שהיום לא מומלץ לא לקנות כפול ליבה, אם אתה בטוח שזה יהיה הייעוד היחידי למחשב - תקנה.

מחשב למטרה כזו לא אמור לעלות לך יותר מ1000 ש"ח.

http://hwzone.co.il/specslist/view/52/

לא תיהיה לך בעיה לרדת ל512MB (במידה והמערכת תרוץ על XP וזה מומלץ שהיא תרוץ על XP בשביל יציבות מקסימלית).

גם המעבד יכול לרדת, אתה לא צריך שום כוח עיבוד מיוחד ואפילו פנטיום 2 יכול להריץ לך כזה מחשב.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שצריך כרטיס מיוחד.

אני עוד לא יודע עם המצלמות מתחברות דרך RCA או או חיבור אחר.

אני צריך לברר בקשר לכרטיס הזה

פורסם

אבא שלי עובד עם מצלמות וכאלה הוא אומר שעם זה עסק [סופר וכו'... תלוי בכמות המצלמות] אז זה יכול להחזיק בערך חודש עם 80 ג'יגה ועם זה בית אז אפילו 3 חודשים...

מעבד לפחות 2.4 של אינטל.

זיכרון איזה 512

באמת לך על אחד מאלה

פורסם

אבא שלי עובד עם מצלמות וכאלה הוא אומר שעם זה עסק [סופר וכו'... תלוי בכמות המצלמות] אז זה יכול להחזיק בערך חודש עם 80 ג'יגה ועם זה בית אז אפילו 3 חודשים...

מעבד לפחות 2.4 של אינטל.

זיכרון איזה 512

באמת לך על אחד מאלה

כמה מצלמות יש לו?? לאבא שלי יש 2 מצלמות וחודשיים לא תופסים לו יותר מכמה ג'יגות בודדות (לא זוכר כמה אבל יש לו עוד הרבה דברים על המחשב הזה).

פורסם

כמה מצלמות יש לו?? לאבא שלי יש 2 מצלמות וחודשיים לא תופסים לו יותר מכמה ג'יגות בודדות (לא זוכר כמה אבל יש לו עוד הרבה דברים על המחשב הזה).

ואיי כמה שטויות בדיון אחד :bash::s07:

איכות ההקלטה והתמונה אך ורק ובאיכות הכבל RG58/59 שאתה שם ובכיאות המצלמות ובסוג הצי'פ שיש להם ובאיכות הכרטיס עם חיבורי BNC

יש גם מצלמות עם ממונעות ויש גם כאלה אתה יכול להקריב ולהרחיק תתמונה אפילו לראות מה צבע התחתון של העובדת כשהיא תתקופף לך מתחת לדלפק

או לראות עם היא גונבת לך מהקופה כסף אבל זה כבר יעלה לך דיי הרבה כסף

בשבילך יספיק לך אפילו פנטיום 4 פשוט ....!

אני ראיתי במו עייני פנטיום 3 שמריץ הקלטה כזואתי 24/7 כמו גדול ! רק מה שאתה צריך זה מספיק ראם כרטיס מסך בסיסי וקשיח גדול הייתי ממילץ גם להתקין מגירה איכותית עם איוורר לקשיח שעליו תבוצע ההקלטה כגיבוי ומתקין במחשבגם צורב DVD למקרה ויהי מה

ויש לך מחשב ! שיעבוד לך כ D.V.R

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים