עבור לתוכן

LCD לחדר 4.5K-5K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לשים בחדר שלי טלוויזיית LCD ואני רוצה לדעת איזה גודל אני אוכל להכניס בערך בתקציב שלי.

אני רוצה חברה טובה, אני לא ממש מבין בתחום כמו שאתם רואים, אני לא יודע אם זה בכלל הגיוני לחפש משו עם HD בתקציב הזה שהוא דיי קטן.

כרגע יש לי את המסך 2007WFP של DELL ואני מרוצה מאוד... אני צריך משו דיי גדול נוסף לחדר.

תגידו לי בבקשה אם התקציב הזה ראילי בכלל או שאני אצטרך להלעות אותו עוד קצת..

אני חושב שאני רוצה גם מתלה עם ציר, אם אפשר כלול בתקציב שנקוב.. הטלוויזיה נמצאת בפינת החדר למעלה.

תודה רבה!

פורסם

אתה יכול לקנות את ה DELL 24 שהוא FULL HD או שתקנה טלוזית LCD מחברה מוכרת 32" ...

מה שאתה מעדיף

פורסם

אה, לפני כחצי שנה אולי קצת פחות... 4 חודש ... קנינו עם אבא שני טלוויזיות 32' אינצ', אחרי מחקר שוק מאוד מאוד מקיף. ולצערי ה32' אינצ' בתקציב שלך מציגות תמונה מאוד מאוד עלובה , יחסית לדגמים יקרים יותר, ואני לא הייתי ממליץ לקנות אותן, למרות שיש עליהן שם מותג, זה לא אומר כלום, ואם תתנסה בעצמך, ותצפה בשידורי הכבלים (לא די וי די!!!!), תיווכך לדעת שיחסית לדגמים שעולים 8K+ הן מציגות תמונה גרועה... לדעתי גם לא יחסית, אני אישית לא הצלחתי למצוא טלויזיה LCD 32 בתקציב הזה שמציגה תמונה שאני הייתי מרוצה ממנה, יש לזכור שזה עיניין של דעה ואתה אולי כן תהיה מרוצה, הסוד הוא לראות בעיניים, ואת התוכן שאתה הולך לצפות בוא לרוב, לפני הקנייה. הייתי שוקל באמת לחפש מסך יותר קטן, אבל יותר איכותי. רק ליידע כללי, קנינו שני LCD, אחת של HAIER 32 והשנייה של LOEWE גם כן 32 ההאייר עלתה 5K והלאווה 10K ... יש בינהן הבדל של שמיים וארץ. ואין מה להשוות האיכות, אני אישית מאוהב בלווה ונהנה מכל רגע, ההאייר היא פתרון לוגיסיטי, ומספיקה. בהצלחה

פורסם

בארץ לא משדרים HD, איך אתה רוצה שזה יראה טוב? זה כמו לצפות לFULL HD בסרטונים ביוטוב! :nixweiss:

את הבדיקת איכות צריך לעשות עם DVD אין מה לעשות ככה זה בארץ.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות את ה DELL 24 שהוא FULL HD או שתקנה טלוזית LCD מחברה מוכרת 32" ...

מה שאתה מעדיף

יכלתי לקנות את ה-2407 במקום ה-2007 שלי, אבל הוא היה לי גדול מידיי לעבודה.

נראה לי שזה דיי "סתם" לקנות אותו עכשיו בתור TV חח, לא יודע...

אה, לפני כחצי שנה אולי קצת פחות... 4 חודש ... קנינו עם אבא שני טלוויזיות 32' אינצ', אחרי מחקר שוק מאוד מאוד מקיף. ולצערי ה32' אינצ' בתקציב שלך מציגות תמונה מאוד מאוד עלובה , יחסית לדגמים יקרים יותר, ואני לא הייתי ממליץ לקנות אותן, למרות שיש עליהן שם מותג, זה לא אומר כלום, ואם תתנסה בעצמך, ותצפה בשידורי הכבלים (לא די וי די!!!!), תיווכך לדעת שיחסית לדגמים שעולים 8K+ הן מציגות תמונה גרועה... לדעתי גם לא יחסית, אני אישית לא הצלחתי למצוא טלויזיה LCD 32 בתקציב הזה שמציגה תמונה שאני הייתי מרוצה ממנה, יש לזכור שזה עיניין של דעה ואתה אולי כן תהיה מרוצה, הסוד הוא לראות בעיניים, ואת התוכן שאתה הולך לצפות בוא לרוב, לפני הקנייה. הייתי שוקל באמת לחפש מסך יותר קטן, אבל יותר איכותי. רק ליידע כללי, קנינו שני LCD, אחת של HAIER 32 והשנייה של LOEWE גם כן 32 ההאייר עלתה 5K והלאווה 10K ... יש בינהן הבדל של שמיים וארץ. ואין מה להשוות האיכות, אני אישית מאוהב בלווה ונהנה מכל רגע, ההאייר היא פתרון לוגיסיטי, ומספיקה. בהצלחה

אחי, אין לי חדר עצום... לדעתי גם 27 תספיק ביותר... נראה לי שאני צריך משו בגודל הזה ~ .

בארץ לא משדרים HD, איך אתה רוצה שזה יראה טוב? זה כמו לצפות לFULL HD בסרטונים ביוטוב! :nixweiss:

אין יודע.. חבל, אבל עדיין משו עם איכות - לא חייב HD.

בקיצור, יש דגמים של 27"~ בתקציב שכתבתי??

פורסם

יש גם 32" טובים

המחירים ירדו אחי

פורסם
  • מחבר

יש גם 32" טובים

המחירים ירדו אחי

תוכל בבקשה להמליץ לי על דגמים.. אני חושב שה-32 גדול מידיי לחדר שלי. אז אני ארצה משו באזור של 27.

שוב תודה..[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 12:52:00

למה העברתם את הנושא לאודיו וקולנוע ביתי? זה לא קשור למסכי LCD?! חח
פורסם

ראיתי הרבה מסכים ואני ממליץ על בעיקר על שארפ ואם לא אז טושיבה/LG

פורסם

בכלל בכלל לא משנה, אם הוא קונה טלויזיה אז הטלויזיה היא השקעה לטווח ארוך, ולאט לאט גם ישדרו בארץ HD. בכל מקרה לאט לאט יתפתח תהליך ה-BLUERAY וישנם כבר DVDS שתומכים בHD ככה שאם תקנה טלויזיה HD עכשיו בתקציב יותר ממה שרשמת אז זהוי קנייה סבירה ועם השקעה לטווח ארוך, כמו כל ישראלי אני משער שגם אתה מוריד ובעתיד הרחוק תוכל גם להוריד HD וגם להנות ממנו בטלויזיה שלך , למרות שלא משדרים בטלויזיה HD.

פורסם
  • מחבר

בכלל בכלל לא משנה, אם הוא קונה טלויזיה אז הטלויזיה היא השקעה לטווח ארוך, ולאט לאט גם ישדרו בארץ HD. בכל מקרה לאט לאט יתפתח תהליך ה-BLUERAY וישנם כבר DVDS שתומכים בHD ככה שאם תקנה טלויזיה HD עכשיו בתקציב יותר ממה שרשמת אז זהוי קנייה סבירה ועם השקעה לטווח ארוך, כמו כל ישראלי אני משער שגם אתה מוריד ובעתיד הרחוק תוכל גם להוריד HD וגם להנות ממנו בטלויזיה שלך , למרות שלא משדרים בטלויזיה HD.

אבל יש עוד שיקול... כרגע יש לי את ה-2007 של DELL ואני חושב שהוא יסחוב בנתיים את הסרטים שאני יוריד בעתיד ב-HD.

אני גם דיי ילד ואין לי כל כך הרבה כסף מעבודות.. אז אני לא ממש משתוקק להשקיע את כולו ישר ב-TV לטווח הארוך.

אם תוכלו למקד אותי יותר לדגמים מפורטים אני אודה לכם מאוד..

עריכה:

מה אתם אומרים על הדגם הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=417094

אם הוא לא ממש טוב אז מה עם שתי אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=579824

http://zap.co.il/model.asp?model_id=576878

מן הסתם שהיקר הכי טוב, השאלה אם האחרים לא עושים את העבודה גם ואם שווה להשקיע עוד 1500 על זה.. כי בראשונה אם אני מביא TV 21 ישנה יש הנחה של 500ש"ח.

פורסם

אני אישית אוהב את ה-LCD של טושיבה. רואים חד (וזה קצת חיסרון לא ב-HD) יחסית...

הכי טוב זה ללכת לראות כמה דגמים אחד ליד השני + אצל חברים וכאלה ולהתרשם. נתונים זה לא הכל במסכים.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה... אני כבר יראה מה אני יעשה... תודה :)[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 20:38:34

עדכון: אני כנראה אקנה את ה-LCD בשבועות הקרובים.

נשארו לי כמה אופציות:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=417094

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=579824

ואם שתי אלה ממש ממש גרועות אז יש רק את זאתי:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=576878

תוכלו להגיב ותת דעה על הדגמים האלה?

תודה רבה לכם..

פורסם

אם אני לא טועה, ההבדל ביניהן הוא במעבד התמונה. אני לא בטוח בכלל אם זה שווה את ההבדל, אבל הייתי נוסע לבדוק את זה לפחות.

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה, ההבדל ביניהן הוא במעבד התמונה. אני לא בטוח בכלל אם זה שווה את ההבדל, אבל הייתי נוסע לבדוק את זה לפחות.

והדגם האחרון בכלל ברמה אחרת או שזה לא הבדל כל כך משמעותי?

פורסם

2שני החברות הנ''ל הם חברות לא משהו בקשר למסכי LCD, בדקת בעיניים? הם תומכות HD?

מה שאתה מעדיף

ה24של DELL אמנם תומכת בHD אבל לא מומלצת למסכים, אם תרצה כנס לאשכול שאני פתחתי בקטגורית מפרטים, אני בערך באותה בעיה כמו שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים