פורסם 2003 בפברואר 122 שנים יש לי לוח אם P4-PE של אסוס אם כרטיס קול OB אם שש ערוציםורמקולים 4,1 של קריאטיב עם שני יציאות לכרטיס קולאיך אני מחבר אותם? (אחד לירוק והשני?)
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים תשים לב שמסומן על שתי החיבורים האלו ציורים קטנים שאומרים לאן לחבר כל אחד, אני יודע למה אתה מתכוון, זה מיןשלט פצפון שיוצאים ממנו שני חוטים, אחד תחבר לכרטיס קול ואחד לסאב.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים אז אתה לא חברת שם משהו נכון, יש שלט קטן ששולט על העוצמה, מחוברים אליו 2 חוטים, 1 הולך לכרטיס קול בהתאם לציור שעליו,ואחד הולך לסאבוופר כנ"ל בהתאם לציור שעליו, תשים לב לכל הציורים הקטנים שעל החוטים שאומרים לאן לחבר כל דבר,ואם אתה עדיין לא מצליח זו לא בושה להתעזר בחוברת.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים dino, אני חושב שאתה לא מדייק. יש לי גם רמקולים של קריאייטיב 4.1 ויוצאים מהסאב אל המחשב 2 חוטים. בכל מקרה:(אחד לירוק והשני?)לשחור.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים מחבר ביציאות של כרטיס הקול (OB? ) יש שלושה צבעים ,ירוק,תכלת,וסגולאין שחור
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים ThePorscher מזל טוב שיש לך כאלו רמקולים אבל יצא לי לחבר המון מערכות כאלו ויש שלט לשליטה על עוצמת הקול שמחבריםחוט אחד שלו לסאב וופר {לפי הציור של קצה החוט} ואחד מחברים למחשב {כמו שאמרתי לפי הציור שעל קצה החוט},מהמחשב הצליל עובד לרמקולים דרך החוטים האלו, מה כל הסיפור כאן? לחבר רמקולים? תעשה מה שאמרתי, זה בדיוק דקה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.