עבור לתוכן

הרכבת מחשב 2K+- עזרה במפרט

Featured Replies

פורסם

היי

אני צריך קצת עזרה במפרט, מתכנן להרכיב

מחשב תקציבי (2K+-) , שיחליף מחשב ישן

היעוד העיקרי זה אינטרנט ופוטושופ, ככה שנושא הזכרון חשוב מאוד.

הבסיס יהיה core 2 dou, זכרון 1 או 2 גיגה

ודיסק כנראה 160G (יש לי הרד דיסק חיצוני+80G ישן ככה ש160 יספיק לי)

ראיתי באתר של גולד טופ אפשרות להרכיב מפרט

http://www.goldtop.co.il/buildComp.asp?type=INTEL2

נראה לי נחמד העסק שם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי (או דרך אתר אחר לחילופין)

במיוחד בכל המסביב ,מארז\לוח\ספק וכו' שאני לא ממש מבין בזה הרבה :kopfpatsch:.

אין שום חשיבות ליופי מארז ושאר השטויות, וגם צורב מקלדת עכבר ומערכת הפעלה לא צריך (יש כבר)

תודה לכל העוזרים! ;D

פורסם

מפרט מינימלי.

אפשר לקצץ 1GB זיכרון אם ממש ממש אתה לא רוצה חריגה למרות שגם אז יהיה קצת

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452

לוח אם:

ASUS M2A-VM HDMI ¤483

דיסק קשיח:

WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤316

צורב DVD:

LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤201

זיכרון:

KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤475

מארז:

COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤398

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤2440

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה הזריזה

הנטיה שלי לאינטל, בהנחה שאקח מעבד 1.8G אינטל, איזה לוח אצטרך בשבילו?

(צורב אני לא צריך,יחסוך לי 200 שקל,תודה בכל מקרה)

ועוד שאלה, ספק בא עם המארז? כי ראיתי שיש אפשרות לבחור ספק

הכוונה לספק יותר טוב במקום זה שבא עם המארז, או שמארז לא כולל ספק בכלל וחייבים לבחור משהו שם?

מאוורים\קירור וכו' גם מגיעים עם המארז\מעבד? כי ראיתי שלא הצעת כלום בנושא, צריך משהו מעבר ? או שהכלול מספיק?

תודה!

פורסם

במארז יש ספק טוב מאוד שמספיק לחלוטין למפרט כמו זה ואפילו לשידרוגים בעתיד (בהנחה שלא תיקנה 8800GTX אתה מסודר)

אין צורך לקירורים מיוחדים...יש קירור שבא עם המעבד ויש את המאווררים שבאים עם המארז...זה מה שאפשר להוציא בתקציב כזה...אבל אם זה עונה על הדרישות שלך אז בבקשה תתחדש

בשביל מעבד אינטל תיהיה צריך להגדיל את התקציב כי רק המחיר של המעבד זה בסביבות ה600 שקלים...ולדעתי זו נטיה ללא בסיס רוב האנשים חושבים שאינטל יותר טובים מAMD וAMD זה זבל...נכון אינטל יותר טובים בחלק מהמעבדים שלהם אבל בתקציב של 2K אין מה לדחוף אינטל כי פשוט ואין תקציב

פורסם

אבל לא עדיף ללכת על המפרט הזה? :nixweiss:

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452

לוח אם:

GIGABYTE GA-M55plus-S3G ¤459

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX GeForce 7200GS 128MB (UP TO 512MB) DDR2 64 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤244

דיסק קשיח:

SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤299

צורב DVD:

BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤169

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤530

מארז:

RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU ¤372

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤2484

יש פה מעבד כמו של המפרט הקודם,

לוח אם עדיף (לפחות לדעתי), שמספק הרבה מאד יציאות PCI לשידרוגים, הוא ATX מלא לא כמו המפרט הקודם, והוא העל צ'יפ 550, אז למה לא?

הכרטיס מסך הוא אופציונלי, הוא למצב שעדיין אם תרצה לשחק בסימס, או סאן אנדרס, הוא עוזר פה, הוא גם מיוצר בתהליך 65 ננומטר ועדיף על כרטיס מסך מובנה,

על הדיסק קשיח לקחתי את סמסונג, הרי הWD והסמסונג דיי דומים,

עם הצורב ויתרתי קצת, אך הוא בצבע שחור שמתאים למארז ועדיין מספק יכולות כצורב DVD,

הזיכרון שבחרתי עדיף בהרבה על הזיכרון של המפרט הקודם, הוא נע על 800MHZ!!!,

גם המארז עדיף הוא קיבל באתר ציון של 9, הוא מעולה ומגיע עם ספק מובנה, יש לו חלון ומאווררי לדים והא דיי מרווח.

סה"כ מפרט מנצח!!! :yelclap:

אם אתה רוצה אתה יכול להוריד את הכרטיס מסך ואז הוא יעלה בסביבות ה2200 ש"ח.

פורסם

קודם כול אתה לא קראת כניראה בכלל...הוא אמר שהוא לא צריך צורב...

אם היית מבין מהחיים היית יודע ש8000MHZ לא תורם בכלום לביצועים אם אתה לא עושה OC אז אין צורך להגזים בזה...אבל הוא זול ולכן אני גם שם אותו..ואני בדיוק בדרך לבנות לו אחד מאוזן לדרישות שלו...

אותו מפרט כמעט כמו מקודם אך מעבד יותר חזק...

מעבד:

AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤572

לוח אם:

ASUS M2A-VM HDMI ¤483

דיסק קשיח:

WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤316

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤530

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤403

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤2290

כמו כן עדיף הכרטיס המובנה פה כי הוא מאוד חזק (X1250) ומגיע עד ל320MB זיכרון אם אתה רוצה לשחק ככה שהוא עדיף וככה גם חוסכים בתקציב...הוא ביקש 2K פה יש חריגה מועטה יותר כי קיצצנו צורב...והמארז+הספק האלו מעולים--מניסיון

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך אגב שכחתי לציין יש לי geforce 5200 מהמחשב הישן, ותלכס ממילא אני לא ממש צריך

כי אני לא משחק במחשב כלל, רק עריכת תמונות כך שלמאיצים גרפים אין שום יתרון.. הזכרון הרבה יותר חשוב

ולגבי המהירות ממה שאני יודע, לגודל יש הרבה יותר חשיבות מאשר המהירות (מבחינת עריכה ותמונות בכל מקרה).

אגב הכרטיס שלי AGP ,ללוח יש עדין AGP ? או שכבר רובם מגיעים עם PCI EXPRESS ?

ועוד משהו בקשר ללוח, במפרט שלו ראיתי יציאות SATA אבל לא ראיתי IDE, חסרון מכיון שלא אוכל להשתמש בדיסק ה80G הישן שלי

יש לוח מקביל עם יצאת IDE ?

ובזכרון Kingston לא עדיפים?[br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 19:13:22

טוב הסתכלתי שוב על המפרט של הלוח ואין לא IDE ולא AGP אני כנראה צריך משהו טיפה יותר ישן

אפשר אלטרנטיבה ללוח?

פורסם

כרטיס מסך אגב שכחתי לציין יש לי geforce 5200 מהמחשב הישן, ותלכס ממילא אני לא ממש צריך

כי אני לא משחק במחשב כלל, רק עריכת תמונות כך שלמאיצים גרפים אין שום יתרון.. הזכרון הרבה יותר חשוב

ולגבי המהירות ממה שאני יודע, לגודל יש הרבה יותר חשיבות מאשר המהירות (מבחינת עריכה ותמונות בכל מקרה).

אגב הכרטיס שלי AGP ,ללוח יש עדין AGP ? או שכבר רובם מגיעים עם PCI EXPRESS ?

ועוד משהו בקשר ללוח, במפרט שלו ראיתי יציאות SATA אבל לא ראיתי IDE, חסרון מכיון שלא אוכל להשתמש בדיסק ה80G הישן שלי

יש לוח מקביל עם יצאת IDE ?

ובזכרון Kingston לא עדיפים?[br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 19:13:22

טוב הסתכלתי שוב על המפרט של הלוח ואין לא IDE ולא AGP אני כנראה צריך משהו טיפה יותר ישן

אפשר אלטרנטיבה ללוח?

ASUS M2NPV-VM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים