פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר אני חושב שזה לא אבוד! מנססיון לשבת עם הבת כמעט כל הפסקה ולדבר איתה זה עובד! תשבו על כמה שולחנות (תהיו כמה בנים וכמה בנות, לא רק אתם), תצחקו, תדברו וככה היא תלמד להכיר אותה ואתה אותה! אני כבר מכיר אותה, זה לא הבעיה והיא מכירה אותי, דיברנו על כל מיני דברים, אבל אף פעם לא ביקשתי ממנה לצאת איתי. ואם כול זה לא יילך- אל תבוא לכאן ותזיין לנו ת'שכל אל תכנס לדיון אם לא אכפת לך :
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אתה לוקח את זה יותר מדי קשהאתה מנסה מראש לנבא מה יהיה ומה תעשה אם היא תגיד ככה ומה תעשה אם היא תגיד ככהדבר איתה ותמשיך לזרום משם
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מה ציפית? שהיא תבקש ממך לצאת? היא תקועה בסרט של "הבחור צרייך לבקש ראשון" ו"איזה פאדיחה" ו"איזה קקי עשיתי במכנסיים".author=The Dom link=topic=264299.msg2334927#msg2334927 date=1180815464]ואם כול זה לא יילך- אל תבוא לכאן ותזיין לנו ת'שכל
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר ^^ צודקת, אין לי פה מה להפסיד, אבל אני אנסה, אני צריך להתפלל לדברים טובים אגב למישהו יש פה דילמה דומה לשלי?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים לא קראתי את ארבעת העמודים האחרונים, אבל! - תנסה לצאת כמה פעמים עם חברים ולהיות בחברתה, תנסה להראות לה שהיא מעניינת אותך יותר מכל שאר הבנות, אבל אל תתן לה יותר מדי יחס, אלא תתייחס גם לשאר הבנות. אני לא יודע אם יצליח לך, בגלל שאתה מכיר אותה כבר הרבה זמן ובגלל שיש לך סיפור איתה, וגם בגלל שאתם באותו הגיל וזה קצת קשה. אבל, אם לא מנסים לא יודעים.בכל מקרה, קודם כל - תספיק לחשוב עליה יותר מדי, גודל האכזבה כגודל הציפייה.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר אוקיי, מחר הבגרות בתנ"ך אני ייפגש איתה, אז אני יישאל אותה אם היא רוצה לצאת איתי, או עדיף דרך אייסי?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים עדיף בצורה יותר אישית...ואם היא תגיד לא, אז לפחות היא לא תשלח תמליל שיחה לחברות שלה לרכל.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אוקיי, מחר הבגרות בתנ"ך אני ייפגש איתה, אז אני יישאל אותה אם היא רוצה לצאת איתי, או עדיף דרך אייסי? עזוב ICQ, אל תדבר איתה ב-ICQ אם היא לא פונה אליך וגם אל תנסה למשוך את השיחות (ב-ICQ). אני מקווה מאוד שאתה לא מתכוון פשוט לגשת אליה ולשאול אם היא תרצה לצאת איתך, אלא לפתח שיחה קצרה ורק כשאתה מרגיש שזה הרגע הנכון. בנוסף, אל תהיה מסכן ותשאל אותה "בא לך לצאת מתישהו לאנשהו", אלא תתכנן מראש ותגיד לה משהו בסגנון של "בואי איתי ביום X ל-Y". בהצלחה, יא חביבי!
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אוקיי, מחר הבגרות בתנ"ך אני ייפגש איתה, אז אני יישאל אותה אם היא רוצה לצאת איתי, או עדיף דרך אייסי? עדיף לך לשאול אותה אחרי הבגרות... :-\ סתם, בהצלחה! :xyxthumbs:
פורסם 2007 ביוני 218 שנים עוד דבר - יכלת לשאול אותה אם היא רוצה ללמוד ביחד לתנ"ך, א. אולי היה יכול לתת אינדיקציה על הסטאטוס שלך. ב. במידה והייתה מסכימה - אחלה = יש לך אותה לשיחה 1 על 1 ולנסות "לכבוש את ליבה" כמו שאתה אומר (אלא אם כן אתם לומדים כקבוצה שזה לא טוב לדעתי, לדעתי גם 2 ללמוד זה לא ממש טוב למרות שאני אישית חטאתי מספר פעמים ועשיתי זאת ) אבל - מאוחר מדי, חבל שלא חשבת על זה יותר מוקדם, אז כמו שאמרו, דבר איתה אחרי הבגרות, ואם ובמידה ולא יהיה כמתוכנן כל ההרגשה שלך סביר להניח לא תהיה טובה והבגרות תלך חרא.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים תמיד יש את מועד ב' ואם היא יותר חכמה ממך וכן אני מדבר בשיא הרצינות זה לא יעשה רושם טוב
פורסם 2007 ביוני 218 שנים קראתי את כל האשכול אני בן 13 וחצי.. ותודה לכם שהראתם לי מה שאני ילמד מאוחר יותר! עדיף עכשיו ממאוחר.. ד"א אתה לא מבין שאומרים לך שאסור לך להגיד שאתה אוהב אותה? תגיד לה שאתה מחבב אותה הכל טוב ויפה ואתה מעוניין לצאת איתה קצת .. לשתות כוס קפה או משו או אם היא אלכוהול אז בירה לא דע מה בראש שלך : תתבייש לך תעלה למעלה שוב ותראה בנכמה אני ועליתי על זה לפניך LOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.