פורסם 2007 ביוני 418 שנים אתה רוצה להגיד לי שעוד לא שכחת ממנה? תשכח ממנה, עכשיו! שים עליה ז*ן, תמחוק אותה מהראש שלך!
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר בסדר, זה עדיף מאשר שאני יהיה במתח ולא אדע, עכשיו אני יותר רגוע, טוב אני צריך להשקיע את כל כולי בעבודה שלי שאני אלך לעבוד בחופש הגדול, לדפוק משמרות על גבי משמרות כל יום, יהיה לי 5000ש"ח +-, הכל למען קטנוע ;D
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אני חושב שעדיף יהיה עכשיו לנעול את הת'רד כי רוב התגובות הולכות להיות בסגנון של "אמרנו לך" וכו'...
פורסם 2007 ביוני 418 שנים בסדר, זה עדיף מאשר שאני יהיה במתח ולא אדע, עכשיו אני יותר רגוע, טוב אני צריך להשקיע את כל כולי בעבודה שלי שאני אלך לעבוד בחופש הגדול, לדפוק משמרות על גבי משמרות כל יום, יהיה לי 5000ש"ח +-, הכל למען קטנוע ;Dמטרה מעולה ^^ובעזרת השם יהיה טוב יעבור לך.. לפחות עכשיו אתה לא בספק אם כן או לא
פורסם 2007 ביוני 418 שנים ועכשיו בנימה אופטימית יותר: אתה תמיד יכול להיות שם בשבילה כשהוא יזרוק אותה, לנצל את זה כשהיא פגיעה ורוצה רחמים. ויש עוד 3 מיליארד נשים/בנות בעולם. סטטיסטית, לא חסר לך הזדמנויות.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר צודקים יש 3 מליארד בחורות בעולם, ששליש מהם מכוערות והשאר יפות או שאני טועה?
פורסם 2007 ביוני 418 שנים תתגבר עליה.כמו שכבר אמרו פה, צא עם חברים, תתחיל עם בנות.הכל כדי להוציא אותה מהראש שלך!
פורסם 2007 ביוני 418 שנים חסר לך שתוך חודש אתה לא שוכח אותהואפילו תנסה כמה שפחות לדבר איתהליראות אותהלהיתקשר אלייה גם אם היא אלייך על תענהשכח מימנה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.