עבור לתוכן

צריך עצה בשדרוג של זיכרון מ-1Gb ל-2Gb

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא להלן:

מעבד P4 3.0ghz HT (תושבת 775)

הלוח 8I925X של ג'יגבייט.

כרטיס מסך 8600GT (שודרג לאחרונה)

512X2 זיכרון פנימי במהירות (dual channel)

לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך מ-X600 ורואים שוני משמעותי בביצועים ובאיכות התמונה. אבל הפריע לי שיש משחקים מסויימים שזה לא עזר לביצועים שלהם.

לדוגמה:

NFS carbon

ו-gothic3

האים שדרוג עם עוד ג'יגה של זיכרון יהווה את הפתרון או שעליי לעצור כאן עם השדרוגים?

כרגע יש לי 2 כרטיסים עם 512 מגבייט ומהירות 533mhz. השיקול להוסיף עוד זוג (שיוריד את המהירות של כל אחד ל-400 אבל אפשר להחזיר אותה עם OC)

פורסם

אני עובד עם 1G זיכרון וקרבון עובד ממש חלק..... על איזה רזולציה אתה משחק?

ולמה: "השיקול להוסיף עוד זוג (שיוריד את המהירות של כל אחד ל-400 אבל אפשר להחזיר אותה עם OC)"

תקנה 533 ותקבל 533....

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם 1G זיכרון וקרבון עובד ממש חלק..... על איזה רזולציה אתה משחק?

ולמה: "השיקול להוסיף עוד זוג (שיוריד את המהירות של כל אחד ל-400 אבל אפשר להחזיר אותה עם OC)"

תקנה 533 ותקבל 533....

אני משחק על 1024X768.

והמהירות יורדת בגלל מגבלות טכנולוגיות של הלוח/מעבד... בגלל שה-FSB של המעבד הוא 800mhz, אם כל הערוצים תפוסים אז המהירות של הזכרונות לא תוכל להיות 533 (כי זה יצור מצב שבו ה-FSB הוא 1066...), ואם בכוח תשים 533, אז המעבד יצטרך להגביר את ה-FSB ובכך את המהירות שלו... (המהרה), הכל טוב ויפה אבל זה לא יהיה יציב (למרות שאני יכול לעשות המהרה כבר עכשיו...)

פורסם

מחלקים כאילו ? :screwy:

פורסם
  • מחבר

מחלקים כאילו ? :screwy:

זיכרון 400mhz הוא בעצם 200mhz ואילו 533 הוא 266...

4 כרטיסים של 533 מביאים לך 1066

4 כרטיסים של 400 מביאים לך 800

לכן הכרטיסים יעבדו על 400, כי 800 זה ה-FSB המקסימאלי של המעבד (באותו זמן יצאו גם מעבדים עם 533 FSB ואפשר להבין לבד מה המהירות של הזכרונות איתו)

האמת אני אפילו לא בטוח שזה מגבלה של המעבד, אולי זה מגבלה של הלוח עצמו... בכל מקרה, בחוברת כתוב שכאשר כל ה-4 סלוטים תפוסים, אז תהיה מגבלה ל-400 על הזיכרונות.

פורסם

זה חדש לי, אני חושב שמדובר על DC - לא על SC בלבד...

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, השאלה אם השדרוג יורגש במשחקים או לא...

כי לא ממש בא לי לזרוק כסף לאוויר... כולה חייל... חחח

פורסם

בחלק המשחקים כן כמו בBF2142, אבל לא הייתי משקיע במחשב שלך יותר מדי תשדרג ל 2GB אם אתה יכול אבל אל תצפה מזה לעשות שינוי משמעותי, כי זה לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים