עבור לתוכן

הזמנתי היום את המחשב מגיבור מחשבים 7415 ש"ח (מחיר לא סופי,פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

הזמנתי היום את המחשב שלי מגיבור מחשבים

חנות קטנה וחמודה עם שירות טוב

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263376.0

intel e6600

GB 965G ds3 rev 3.3

corsair VS 2GB 667MHz cl5 - תיכננתי לקנות את ה-g.skill אבל הם אמרולי שיש להם בעיה עם הספק שמספק להם את הזיכרונות, לכן הלכתי על הקורסאייר ,שמחירם 800 ש"ח!!!,מזל שהודעתי לו מראש שיום ראשון אני נותן לו תשובה סופית לגביהם.אני יבטל מההזמנה את ההזכורונות הללו. ואזמין אותם יחד עם הספק

leadtek px8800GTX

seagate 80GB barracuda sata2

2xw.d 2500KS

lg gsa-h30bal SATA

GB aurora 570 black

המחיר יחד עם הזיכרונות ולאחר הנחה הוא 7415 ש"ח.

את הכ.קול והרמקולים והמסך שתיכננתי לקנות אני אקנה בשלב יותר מאוחר (חלק מהתקציב עובר לדברים קצת יותר חשובים שצצו אז לא יהיה ניצול מלא של המערכת עקב המסך שיש לי 17" , חודשיים+- ואני קונה את המסך של "DELL 24).

את הספק אני מתכונן להזמין ביום ראשון כבר יחד עם הזיכרונות g.skill מקווה שיהיה להם זמין במלאי כמו שרשום באתר שממנו שאני רוצה להזמין.

תודה רבה לכל העוזרים

ותודה לאלכס מגיבור מחשבים על הסבלנות.

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש

אתה מתכנן OC?

למה לקחת את הלוח אם הזה GB 965G ds3 rev 3.3? הוא בא עם כרטיס מסך מובנה! מקוא שטעית בהקלדה.

ושוב תתחדש.

פורסם

תתחדש

אתה מתכנן OC?

למה לקחת את הלוח אם הזה GB 965G ds3 rev 3.3? הוא בא עם כרטיס מסך מובנה! מקוא שטעית בהקלדה.

ושוב תתחדש.

זה בא עם כרטיס מסך מובנה, אז? יש לו כרטיס לא מובנה והמחשב קורא אותו אוטומתית..

פורסם

זה בא עם כרטיס מסך מובנה, אז? יש לו כרטיס לא מובנה והמחשב קורא אותו אוטומתית..

תפנים לפני שאתה מגיב.

הבן אדם בא להתייעץ איתנו על המפרט.

תראה לי יתרון אחד בכך שיש לו גם כרטיס מסך מובנה וגם אחד רגיל? גם ככה הGTX שהוא שם אוכל כל כרטיס מסך מובנה בלי מלח.

זה מיותר לחלוטין כי הוא לא ישתמש במובנה, אלה אם כן ירצה לחבר שלושה מסכי מחשב ביחד (מה שלא נראה לי מההסבר שלו).

יש את ה-GA-965P-DS3 rev 3.3 שהוא אותו לוח אם רק ללא כרטיס המסך המובנה, שהוא עדיף כאן, ואולי יחסוך גם כמה שקלים.

פורסם
  • מחבר

את האמת מהתחלה לא שמתי לב שזה הלוח עם הכרטיס המובנה

אבל מצד שני כרטיס מסך מובנה אף פעם לא יכול להזיק במידה ומשהו קורה עם הכרטיס מסך הרגיל.

אבל תודה בכל מקרה על הדאגה שלך :xyxthumbs:

וכן יהיה OC לא יודע באיזו רמה עדיין אבל יהיה

4 שקלים לא יעשו אותי עשיר יותר :silly:

פורסם

את האמת מהתחלה לא שמתי לב שזה הלוח עם הכרטיס המובנה

אבל מצד שני כרטיס מסך מובנה אף פעם לא יכול להזיק במידה ומשהו קורה עם הכרטיס מסך הרגיל.

אבל תודה בכל מקרה על הדאגה שלך :xyxthumbs:

וכן יהיה OC לא יודע באיזו רמה עדיין אבל יהיה

4 שקלים לא יעשו אותי עשיר יותר :silly:

אם מתוכנן OC, אז הלוח ללא כרטיס המסך המובנה (965P) יהיה עדיף.

אני מנסה למצוא כמה מבחנים שקראתי שמסבירים איך כרטיס מסך מובנה יכול להגביל ב-OC.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לקרוא על זה,

האם זה מפריע ל-OC גם כאשר מבטלים את הכרטיס המובנה מהביוס ?

ובכל אופן אני יכול לבקש במקום את הלוח הזה את הלוח השני שהוא ללא כ.מסך מובנה ה-965P ,אני אדבר עם החנות ביום ראשון

פורסם

כרטיס מסך יפריע לך לעשות oc הוא יקח חלק מהבאס של הזכרונות לעצמו ולכן יפריע ממליץ בקרב לב גם אם יש לך 6600 לא לקחת עם כרטיס מסך מובנה כי זה משפיע זה טוב רק למי שאין לו תקציב לכרטיס מסך ולכן אני ממליץ לקנות את הp ולא את הg

פורסם
  • מחבר

תודה

אני אטפל בהזמנה ביום ראשון ויבקש שיחליפו לי את הלוח

פורסם

עוד משהו ששכתי רשמת שהזכרונות של crosair עולים לך 800 ואם אני לא טועה הם 667 יכול ליהיות שאני טועה אם הם 800 תשאיר אם הם 667 תשאל אותו אם יש לו משהו כזה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

או כזהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

בסביבות המחיר הזה

פורסם
  • מחבר

הזכרונות הם 667MHz בדקתי את זה מס' פעמים והמחיר שלהם גבוהים מאד למחירים אחרים שראיתי בזאפ

וכפי שציינתי מקודם אין להם את הG.SKILL במלאי וכנראה גם לא יהיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים