עבור לתוכן

המחשב נדלק אבל לא רואים כלום (מסך שחור) - הבעיה היא לא כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היום קניתי זכרון חדש עוד סלוט של 512 400MHZ. לפני זה היה לי סלוט אחד של 512 גם כן 400MHZ. קיצר חיברתי את הזכרון החדש. הפעלתי את המחשב, הוא נדלק אבל יש מסך שחור וזהו כלום לא קורא אני לא רואה שהוא טוען משהו (בנורה).

בדקתי אם זה אולי כרטיס מסך אבל זה לא כי הצלבתי עם הכרטיס מסך של המחשב השני בבית וזה היה בסדר.

קיצר כרטיס מסך זה 100% לא. מה שנראה לי זה אולי הלוח אם. אבל מה כבר גורם לזה?

עכשיו חשוב לציין שגם אחרי זה ניתקתי את הזכרון החדש וחזרתי למצב הקודם שהייתי בו מהתחלה (עם כרטיס אחד) ובכל זאת אותה בעיה.

ניסתי להעביר בין הסלוטים לשחק עם זה וכו' וכלום. עדיין מקבל מסך שחור והמחשב לא עולה.

מישהו יודע אולי מה קרה בדיוק.?

פורסם

קודם כל יש פורום בעיות חומרה בשביל זה

דבר שני נראה לי שהבעיה היא ספק הכח, אם אתה אומר שהמחשב נדלק אבל אין ציפצופים או רעשים למניהם (שמעידים על תהליך ה POST) כנראה שהבעיה היא בספק

פורסם

ראיתי דברים כאלה קורים... החשד שלי שהלוח שרוף.

משהו שעבד לי בעבר:

תוציא את 2 כרטיסי הזיכרון ותנקה את החריצים על הלוח, ואילו את הכרטיסים תנקה עם מחק... כן כן, מחק.

אחרי זה תעשה reset על הלוח ותכניס הכל למקום ותנסה להדליק, תשחק עם זה כמה פעמים... מקווה שזה יעזור.

תנסה גם לאתר קבלים דפוקים על הלוח (הדודי שמש... שים לב שהם שטוחים ולא קמורים)

פורסם
  • מחבר

הממ מצד שני אבל יש מתחים למחשב כאילו אני יכול לפתוח את הכונן DVD...[br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 15:27:35

ראיתי דברים כאלה קורים... החשד שלי שהלוח שרוף.

משהו שעבד לי בעבר:

תוציא את 2 כרטיסי הזיכרון ותנקה את החריצים על הלוח, ואילו את הכרטיסים תנקה עם מחק... כן כן, מחק.

אחרי זה תעשה reset על הלוח ותכניס הכל למקום ותנסה להדליק, תשחק עם זה כמה פעמים... מקווה שזה יעזור.

הממ ניקיתי את החריצים .. ובקשר למחק.. לא הבנתי בדיוק מה לנקות.. איזה חלק בכרטיס זכרון? הפלגים ? הזכרונות עצמם..?

פורסם

את הקונקטורים (החלקים המתכתיים שנכנסים בלוח אם), זה מנקה אותם טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה. ניקיתי עם מברשת קטנה את החריצים עליהם יושב הכרטיס וזה עזר!..

עכשיו רק משום מה המחשב מראה לי 512 אבל שתי הכרטיסים מחוברים. (ב-CPUZ זה מזהה שיש לי 1024).. סתכלו פה אולי תוכלו לעזור:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264300.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים