פורסם 2007 ביוני 118 שנים יש שני חדרים.. רגיל וממ"ד.. בחדר הרגיל אני מחבר את הנתב.. הנה הקופסא שלן: (כתוב גם דגם) ובממ"ד אני מחבר את המתאם USB לרשת אלחוטית.. קופסא..: עכשיו ממה שהבנתי.. אני מתקין את המודם נתב ומתחבר לאינטרנט.. ואחרי זה אני מחבר את המתאם USB למחשב שבממד.. והוא אמור לזהות את הראוטר.. ואז אני מתחיל להגדיר הכל.. נכון? ונ"ב: איך הנתב הזה?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים נכון.הנתב גרוע, גרוע מאוד. באותו מחיר יכלת למצוא דברים הרבה יותר טובים. את השאלה שואלים לפני הקניה, לא אחריה.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר זו אימא של קנתה לא אני.. זה בא לי בהפתעה.. יש לנו 2 מחשבים.. אחד קצת ישן ואחד חדש.. אז היה אינטרנט רק בחדש.. ופתאון אימא שלי מביאה לי את הדברים האלה ואומרת אם אני אוכל לחבר גם את המחשב השני... עכשיו.. שאלה..אם אני יכול להחליף.. אני יכול להחליף רק את הנתב? או שאני צריך להחליף את הנתב ואת המתאם USB הזה..? ולאיזה נתב להחליף?[br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 18:46:23 אוקי.. גיליתי שהראוטר שיש לי הוא לא אלחוטי =S והמתאם USB מתחבר לראוטר של השכנים או משהו בזק הדפוקים האלה.. אני הולך להחליף את הראטור... הראוטר דגם: ROTAL RTA1320a
פורסם 2007 ביוני 118 שנים לא הבנתי, מה אתה רוצה לעשות רשת אלחוטית בממ'ד ועוד בעזרת מודם USB?? אם כן וואלה רעיון מוצלח... :screwy: תאמין לי אין כמו רשת חוטית (ועוד בממ'ד), ועוד החדרים קרובים אז לא נראה לי יהיה לך בעיה עם העברת חוטים.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר לא הבנתי, מה אתה רוצה לעשות רשת אלחוטית בממ'ד ועוד בעזרת מודם USB?? אם כן וואלה רעיון מוצלח... :screwy: תאמין לי אין כמו רשת חוטית (ועוד בממ'ד), ועוד החדרים קרובים אז לא נראה לי יהיה לך בעיה עם העברת חוטים. ואיך אתה מסביר את זה שUSB התחבר מתוך הממד לראוטר של שכנים שלי?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים ת'יודע מה, אחרי שתקנה הכל ותהיה לך רשת אלחוטית נראה מה תגיד אחרי חודש התנסות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.