פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר GTA IVassaissn creedDevil may cry 4metal gear solid 4כל אלו ועוד הרבה אחרים הם משחקים שהיו אמורים להיות הלעדיים ל PS3
פורסם 2007 ביוני 118 שנים GTA IVassaissn creedDevil may cry 4metal gear solid 4כל אלו ועוד הרבה אחרים הם משחקים שהיו אמורים להיות הלעדיים ל PS3לפי מיטב ידיעתי שני אלו לא בלעדיים לסוניובקשר לאיך שמיקרוסופט משיגה אותם, אז נכון שכסף מדבר. יש גם את העניין שה-PS3 הושקה באיחור ולמרות הבלעדיות על המשחקים סוני לא מכרה/הרוויחה כמצופה מה-PS3. גם ככה רוב הרווחים הם ממכירת משחקים ולא קונסולות. כך שצעד זה מתבקש כדי לעזור בקיצוץ הפסדים/קצירת רווחים.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים המכירות של הPS3 גרועות מחירי פיתוח משחקים לקונסולות HD מאוד יקר ככה שחברה צד שלישי מפתחת משחק HD לקונסולה מסוימת היא רוצה לעשות פורטים גם לקונסולה השניה והרבה פעמים גם למחשב אז נוצר איבוד בילעדיות פשוט כי לקנות היום משחק בילעדי ל360 או לPS3 מאוד מאוד יקר
פורסם 2007 ביוני 418 שנים וד"א בשורות טובות ניתן לקנות דיסקים DL ב 9.99 בבאג (nashua)מצוין!!!זה כבר מתחיל להיות מחיר סביר לדיסקים. סוף סוף אני אצרוב את כל המשחקים שיושבים אצלי בהארדיסק והייתי בדילמה אם "לבזבז" עליהם דיסק או לא ;Dהוספתי קישור למידע על הדיסקים:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3134&scat=272&tcat=
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר צרבתי משחק על הדיסק הזה, היה קשה ל 360 לקרא אותו באמצע המשחק אז הוא יצא ל dashboard. מדיי פעם הוא עושה רעשים שקשה לו לקראאותו, אז השכבתי את הקונסולה אומרים שזה יכול לעזור, ניקתי אותו מ"אבק". בנתיים עובד
פורסם 2007 ביוני 418 שנים לאיזה בלעדיות הייתה לסוני על GTA? אח שלי התלבלבת (בכוונה) סוני חתמה חוזים לפיהם קודם ישחורר המשחק לסוני ולאחר כחצי שנה גם לשארהקונדולות ולמחשב.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים צרבתי משחק על הדיסק הזה' date=' היה קשה ל 360 לקרא אותו ב[b']אמצע המשחק אז הוא יצא ל dashboard. מדיי פעם הוא עושה רעשים שקשה לו לקראאותו, אז השכבתי את הקונסולה אומרים שזה יכול לעזור, ניקתי אותו מ"אבק". בנתיים עובדבדרך כלל בעיות כאלה אומר שהכונן דיסקים שחוק ואיו לו הרבה זמן לחיות אלה אם כן הדיסק עצמו דפוק
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר הדיסק לא משהו!! זה משחק של 3 דיסקים BlueDragon את היסק בראשון צרבתי על verbtim עוב מצויין את השני צרבתי על ה nasua נתקע כל שניה כרגע אני צורב אותו על verbatim, מזל שיצא לי לשמור לפני שהוא קרס שוב. בדיסקים האלו אני אצרוב דברים פחות רציניים כמו משחקי מכות ודברים שאתה לא מתבאס אם זה נדפק, בכל זאת קניתי 10
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר יצא כבר הגירסה האנגלית של בלו דרגון? המשחק יצא טוב או חראה? בדוק הדיסקים לא משהו, צרבתי על verbatim עובד חלקהמשחק יצא ביפנית אבל עם כתוביות אנגליות (זה הגירסה האחרונה שלו) אבל ישל קונסולה יפנית זה לא multi regionבכל אופן לפי דעתי המשחק מעולה!!!!! אני משחק בו בלי סוף כבר שבועגרפיקה מדהימה (גם סירטונים וגם במשחק) סאונד מעולה... מוזיקות רקע אפקטים ממש ממש טובמשחקיות ממכרת - המשחק מושקע מאוד מבחינת המפות איזורים דמיות מפלצות בוסים קסמיםוגם משחק ארוך, אחרי שסיימתי את gears of wars בכמה ימים, פה אני מעל שבוע ורק היום עברתי דיסקהוא גם לא מפוצץ בסרטים ממאיסים כמו ב FF, ממש מדיי פעם סרטון ובטעם, משחק מהנה מאוד מאוד.בדיוק עכשיו כיבתי אותו, כי אני קצת תקוע ורעב.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים RPG יפנים זה בדרך כלל עשרות שעות משחק אבל עזוב גרפיקה איך העלילה ומערכת הקרבות? אני בונה על זה שיום אחד הוא יגיע למחשב ואני חולה על RPG יפנים
פורסם 2007 ביוני 518 שנים ניסיתי כבר את TEAC ואת SILVER-LINE אבל אף אחד לא טוב כמו הויברטים. כשאני צורב על ויברטים תמיד הכל עובד כראוי, על דיסקים אחרים לא תמיד עובד לפעמים לא מצליח לקרוא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.