פורסם 2007 במאי 3118 שנים אהלן, שלום לכולם... יש לי בעיה... אני משחק את המשחק c&c 3 והוא כל הזמן קורס... ועוד כל מיני משחקים עושים בעיות... המון אנשים אומרים לי שכנראה הכרטיס מסך מתחמם אז הורדתי ntune וכשהמחשב לא עושה כלום שום דבר מיוחד (או שהמשחק לא פעיל באותו הרגע או רק ב alt-tab ) הוא ב 53 - 54 מעלות צליוס כשאני מעלה את המשחק מדדתי פעם אחת שכותב 64 ופעמים אחרות 61 ... הבנתי שגם על כל שנייה שעוברת הוא מתקרר ב 4-5 מעלות ... ז"א לוקח לי טיפה זמן לעשות אלט טאב... אני משתמש ב GeForce 8500 עם 256 מגהבייט זכרון (point of view) (DDRII מעבד פנטיום 3.0 אז בקיצור, מהן הטמפרטורות הנורמליות \ לא נורמליות של הכרטיס מסך הזה.... (המחשב הוא חדש חדשדש - פחות משבוע) האם יכול להיות שהחברה הרכיבה לא טוב את המאוורר של הכרטיס מסך? אם לא .. מה יכול לגרום לבעיות ואיך אפשר או מומלץ לפתור (על המחשב השני שלי בבית celeron 1.7 עם ג'י פורס 5500GT , הוא עובד ולא קורס... ז"א מקרטע אבל עובד) תודה רבה רבה רבה רבה רבה מראש. יובל. (דרך אגב, אם טעיתי בפורום תגידו לי)
פורסם 2007 במאי 3118 שנים גם אצלי פתאום נתקע CNC3, הגעתי לשלב השלישי שאני משחק נגד ה-ALIENS ופתאום המסך קופא ואז המחשב עושה לי RESTARTניסיתי להוריד גרפיקה ל-LOW או להחזיר את המחשב למצב לפני OC אבל כלום, הוא נתקע באחד הרגעים בתוך השלב.זה לא בעית חום כי אני עם מזגן בחדר והטמפרטורה נמוכה מאוד.אין לי בעיה עם אף משחק אחר, כנראה זו בעיה במשחק.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים או שזה בעיה במשחק או ש:המעבד לא מספיק חזקאין מספיק זיכרון/זכרון לא מספיק מהירהבעיה בספק שלא מחזיק הכל.בכל מקרה הבעיה לא בכרטיס מסך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.