עבור לתוכן

איזה לוח אם של SLI אתם ממליצים? תקציב עד 1000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

איזה לוח אם של SLI אתם ממליצים? תקציב עד 1000 ש"ח.

פורסם

יש שניים , אני גם רוצה לקנות ואני מלבט בין שני אלה:

Asus Commando

ו

P5N32-E SLI

אולי מישו יכול להגיד לנו איזה מהם יותר טוב? שניהם עולים 1100 שח.

תודה מראש.

נ.ב. כעקרון הם השניים הכי חזקים בשוק.

פורסם

SLI זה ממש מיותר.

פורסם

זה ממש לא קשור. יש מלא לוחות אם עם SLI שהם הרבה יותר טובים מלוחות אחרים.

וחוץ מזה לפי מה שאני יודע הלוח P5N32-E SLI מוסיף +5% למהירות של המעבד.

פורסם

קומנדו זה לא לSLI זה לCF

וכמו שדניס אמר SLI זה לא משתלם בשיט וזה מאוד מיותר

ובכל זאת הP5N32-E SLI הוא לוח מצויין בתקציב..

פורסם

מאיפו אתה יודע שה COMMANDO זה ל CF?

ורק שתדע שכל הלוחות שהולכים לייצר יתמכו ב SLI או ב CF, הולכים להפסיק או שכבר הפסיקו לייצר לוחות אם לכרטיס מסך יחיד.

פורסם

אתה מדבר שטויות.

פורסם

אם אני מדבר שטויות אז תוכיח , בנתיים כל מה שאתה עשית זה רק להגיב לתגובות של אחרים.

אתה מדבר שטויות.

SLI זה ממש מיותר.

בנתיים כל מה שראיתי ממך זה רק זה. אתה נותן רושם כאילו אתה מבין בזה יותר מאיתנו.

פורסם

בסדר אין בעיה.

SLI זה מיותר כי זה לא נותן תמורה טובה למחיר שאתה משלם על שני כרטיסים, ספק חזק יותר ואקסטרה קירור למערכת.

מה שאמרת הוא שגוי ראשית כי קומנדו אכן תומך ב - CF ולא SLI ושנית כי ממש לא הולכים להפסיק את ייצורם של לוחות שלא תומכים בריבוי כרטיסי מסך כי זה פיצ'ר שמייקר אותם מאד וכך לא ישארו לוחות זולים לשוק הנמוך וזה עוד מבלי להזכיר שהרבה מאד אנשים לא צריכים את הפיצ'ר הזה גם אם יש להם את הכסף לשלם עליו.

פורסם

בסדר אין בעיה.

SLI זה מיותר כי זה לא נותן תמורה טובה למחיר שאתה משלם על שני כרטיסים, ספק חזק יותר ואקסטרה קירור למערכת.

מה שאמרת הוא שגוי ראשית כי קומנדו אכן תומך ב - CF ולא SLI ושנית כי ממש לא הולכים להפסיק את ייצורם של לוחות שלא תומכים בריבוי כרטיסי מסך כי זה פיצ'ר שמייקר אותם מאד וכך לא ישארו לוחות זולים לשוק הנמוך וזה עוד מבלי להזכיר שהרבה מאד אנשים לא צריכים את הפיצ'ר הזה גם אם יש להם את הכסף לשלם עליו.

מחזק .

זה פשוט עוד דרך להרוויח כסף על הצרכן .

תקנה כרטיס אחד חזק , שתרצה לשדרג יהיה כבר דור חדש שיתן ביצועים יותר טובים בכול זוג כרטיסי של דור ישן

פורסם

בסדר אין בעיה.

ה SLI הוא גימיק לאנשים שיש להם כסף מיותר וזה מוסיף לביצועים , וזה לא מיותר בכלל. אולי זה לא משתלם אבל זה בהחלט לא מיותר.

אני לא אמרתי שקומנדו לא תומך ב CF אני רק שאלתי איפו הוא קרא את זה. ויכול להיות באמת טעיתי בקשר לייצור של לוחות האם , אבל היום בכל מקום שתסתכל לכל המחשבים החדשים יש לוחות אם שתומכים ב SLI או ב CF . ואני מאמין שגם המחירים שלהם יירדו בעתיד ואז כל אחד יקנה לוח שתומך בריבוי כרטיסי מסך.

פורסם

אלא אם כן אתה משלב במערך SLI/CF את שני הכרטיסים הכי חזקים בשוק אין לך שום סיבה להקים אותו.

אם משהו לא משתלם אז למה שתקנה אותו ?

פורסם

אני חוזר , זה לאנשים שש להם כסף מיותר . לאנשים אשר לא איכפת להם לשרוף ככה כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים