עבור לתוכן

VISTA: אינטרנט באקספלורר נעלם וחוזר אחרי אתחול

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני נתקל בתופעה מוזרה שחוזרת על עצמה, גם אחרי פירמוט והתקנה מחודשת של VISTA.

יש ברשותי VISTA ULTIMATE עם כל העדכונים, רשת חוטית בין שני מחשבים (השני XP) ומפרט המחשב שלי מפורט כאן באתר.

לאחר זמן מה של גלישה ללא תקלות (אקספלורר, ICQ, EMULE, דואר POP3), לפתע האקספלורר לא קולט שום אתר וכשלוחצים על כניסה לאתר, מקבלים מהר מאוד הודעת שגיאה דומה ל 404 אבל לא (מצורפת תמונה). כלומר, זה לא מגיע לדף אחרי זמן מה ולאחר חיפוש קצר, אלא במהירות. הוא לא מחפש כלום. ברגעי התקלה, EMULE ו ICQ לא מושפעים ממנה (מהירות ההורדה נשארת אותו דבר, ואני יכול לשלוח ולקבל הודעות ב ICQ), אבל לתקלה מצטרף הדואר. אין אפשרות לשלוח ולקבל דואר דרך OE וגם לא דרך תוכנה כמו POPTRAY שאמורה לבדוק דואר.

מאוד מוזר... יש למישהו ניסיון או מושג מה קורה כאן?

[attachment deleted by admin]

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הצילו גם לי יש את אותה בעיה מישהו יכול לעזור????

פורסם

יש בעיות עם VISTA ואקספלורר 7 אמור להסתדר ב SP1 ( לי מידי פעם האקספלורר קורס )

פורסם

זה לא ממש מקביל ל404 :P

בדקת עם דפדפן אחר? יש באותו זמן פינגים לאתרים?

פורסם

אפשר להוריד מביטורנט רק שאי אפשר לגלוש לאתרים (גם לא בפיירפוקס וכו', ניסתי עוד כמה דפדפנים). לפעמים פתאום אחרי כמה דקות אפשר שוב לגלוש ולפעמים צריך לעשות ריסט למחשב ושוב אפשר לגלוש (עד שזה שוב נתקע) וזה רק בויסטה בXP אין לי דבר כזה.... מה זה יכול להיות???????? זה משגע אותי...... ואל תמליצו לי לעבור לXP :nono:

פורסם

נשמע כמו בעית DNS.

כשזה קורה בשורת כתובת באקספלורר תרשום 64.233.183.99, זה מביא אותך לגוגל?

זאת רשת ICS (שיתוף אינטרנט) או שיש נתב? אם זאת רשת שיתוף, מי המחשב ה"ראשי" (שמחובר למודם)?

פורסם
  • מחבר

נושא ישן מאוד... ופתור מאוד...

זה לא DNS. כשזה קורה האינטרנט בכלל לא מחפש את האתר אלא מיד נותן את דף השגיאה, במהירות לא אופיינית למצב נורמאלי.

מה שאני עשיתי מאוד פשוט: עברתי ל VISTA BASIC. אין זכר לבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים