עבור לתוכן

מידע על נגנים והתלבטות ( 1500 שקל )

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לקנות נגן כלשהו, וחשבתי לקנות Ipod אבל שמעתי ש Iriver ו Iaudio יותר טובים ממנו.

רציתי לדעת איזה נגנים יש בשוק, הנפח שלהם וקצת מידע עליהם לפני שאני אחליט מה לקנות במידה וזה יראה לי משתלם.

יש איזה מאמר מעודכן יחסית שעושה סקירה על הנגנים החדשים פחות או יותר ?

תודה מראש.

פורסם

לא נראה לי שיש דבר כזה, בהתחשב בעובדה שכל חודשיים יוצא נגן חדש...

iRiver כבר לא כ"כ רלוונטים לצערי(היו להם נגנים מצויינים) - כבר שנים שהם לא הוציאו נגן נורמלי, רק PMP וMini-PMP למיניהם =/

מה התקציב שלך? איזה נפח אתה מחפש? אילו פיצ'רים?

פורסם

רשום תקציב בבקשה בכותרת...

פורסם
  • מחבר

לא ציינתי תקציב כי אני עדיין לא יודע מה המחירים בשוק ביחס לקיבולת של הנגנים.

אם הייתי יודע מה הנגנים שיש כיום בשוק ומה הנפח שלהם וקצת מידע עליהם אז זה היה עוזר לי לכוון פחות או יותר למה שאני רוצה.

חשבתי בכיוון של 30 ג'יגה. כי אני רוצה לדחוס לבפנים כמה שיותר אלבומים ( ויש לי הרבה ! ). אם אני אראה נגן עם מחיר סביר ל 30, בערך 1000 שקל, אז אני אדע פחות או יותר אם שווה לי להשקיע יותר בנגן עם קיבולת גדולה יותר.

הכי חשוב לי שהאיכות שמע תהיה ממש טובה ואם יש כמה תוספות נחמדות שלא קשורות להשמעת שירים, זה יכול להיות נחמד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אני מוכן להשקיע בערך 1500 +- שקל.

פורסם

בסביבות ה1500 אם זה למילואים אז מומלץ על האייפוד נאנו.

הוא קל משקל, נוח מאוד, עולה במחיר סביר.

לא עושה בעיות, קל לתפעול,

מומלץ.

פורסם
  • מחבר

לא רק למילואים. שמירות אני כבר לא עושה במילואים אז ככה שזה גם ליום יום. אין לי בעיה שיהיה טיפה כבד מהרגיל. זה לא משהו שישבור אותי.

האם שווה לחכות קצת לנגנים שיגיעו בהמשך ויהיה מבוססים על flash ?

פורסם

עולה במחיר סביר.

מחיר סביר?

300 שקל יותר מכל המתחרים שלו (שמציעים יותר) זה לא מחיר סביר.

ממליץ על Meizu M6 8GB ב 900 שקל.

פורסם
  • מחבר

8GB זה קצת קטן. אני מתכוון להעביר לנגן הרבה מאוד אלבומים.

Pika007 זה שם הרחוב שאני גר בו. LOL

פורסם

אתה גר בשדרות פיק"א?

מגניב D:

ובמספר 7?

ואם ה M6 לא מספיק לך, אני ממליץ לך על ה ZVM של קריאטיב. עולה 1250 ש"ח ל 30 ג'יגה.

פורסם
  • מחבר

ה ZVM מאוד מפתה והוא כנראה היחיד שיכול לענות על הצרכים שלי נכון לעכשיו. השאלה היא אם הוא לא מיושן ?

ואני גר ברחוב פיקא 7 . ;)

פורסם

הוא לא כזה מיושן(כמו Jukebox Zen Xtra שעולה רק 600).נותן תמורה טובה.יש גם את CREATIVE ZEN TOUCH 20GB ב670 שקל!(בטח יבוא אפור).כל המכשירים שהזכרתי טובים רק לתקציב מוגבל.מה דעתך על הZEN VISION M? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=400744

פורסם

אם אין צורך בוידאו אז ב1500 ש"ח אתה יכול להביא X5 עם 60 גיגה או X5L עם 30.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים