עבור לתוכן

עזרה בביטול סינון פורטים של וינדוס...

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי wrt54g גירסא 4 מעודכנת צד שלישי הכל טוב ויפה ..מאז מתמיד אני בכלל עם dmz ופיירוול פנימי וקטן של sygate שמשרת אותי כבר המון זמן.

בשבוע האחרון נתקלתי בבעיות כמו lowid קישוריות לביטוררנט מאוד מאוד נמוכה כ10 חיבורים גג!.

ניסיתי את כל האפשרויות כמו ביטול טוטאלי של הפיירול במחשב אך זה לא עזר,אז פתחתי גם טווח פורטים בנתב וגם זה לא עזר, ביטלתי לחלוטין את הפיירוול של הרוטר לכל הרשת!! וגם זה לא עזר.

ניתן להסיק מכך שההגבלה נמצאת אצלי במחשב אבל לא הצלחתי להבין מהיכן היא באה הפיירוול של הוינדוס כבוי לחלוטין,התחלתי לשחק ולבדוק אולי בחיבורי רשת ואז מצאתי את זה :

nethp8.jpg

אני רוצה לבטל את כל הסינון הזה של השירותים כדי שכל הפורטים יהיו פתוחים והסינון היחידי יהיה של הפיירוול במחשב.

אם לא הייתי קטנוני הייתי עוד איכשהו מתחיל להגדיר אבל הגדרת השירותים שם היא מאוד דלה ניתן לפתוח פורט אחד בנפרד בניגוד לנתינת יד חופשית לתוכנה מסוימת כמו שניתן לעשות בsygate..

פורסם

תוודא שוב שכל הפירוולים למינהם שיש לך מכובים.

ואז תנסה להוציא את הראוטר מהחשמל ולהחזיר.

בכלל אין צורך ממשי בשום פירוול בנוסף לזה של הראוטר

זה סתם מסבך

פורסם
  • מחבר

הכל הכל מכובה...אין פיירוול בראוטר ולא במחשב גם לא פנימי של וינדוס וגם לא תוכנה אני חשוף לחלוטין אך עדיין הפורטים חסומים!

גם לאחר פתיחת הפורטים כשירותים כפי שציינתי בהודעה (ראה תמונה).

אני ממש אובד עצות..במחשב השני בבית שנמצא מאחורי פיירוול של הראוטר+פיירוול של וינדוס +פתיחת פורטים בנתב (פתיחה זהה למחשב החסום!) אני מצליח להתחבר לכל תוכנות השיתוף ללא בעיה!

פורסם

למה לא אמרת קודם.אתה לא יכול שבשני המחשבים EMULE יעבוד על HIGH ID

כלפי חוץ (האינטרנט) רק לרואטר יש כתובת אינטרנטית חוקית ולמחשבים ברשת הפנימית

כתובת פנימית בלבד. כשמגיע שדר מהאינטרנט לראוטר שהוא לא תשובה למשהו שיזם אחד המחשבים שלך

הראוטר לא יודע לאיזה מחשב שייך השדר אז מה שהוא עושה זה להיסתכל באיזה פורט נישלחה ההודעה

ומפנה אותה לאן שהגדרת לו.במקרה שלך הוא שלוח תמיד למחשב השני ולכן יש לו HIGH ID ולזה אין.

כדי לעקוף את זה אתה צריך להישמש בפורטים שונים עבור המחשב הזה ולפתוח גם אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים