פורסם 2007 ביוני 2818 שנים חחח, גם אני ככה. או שאני מתקילה ואומרת "את/ה רוצה שאהיה מנומסת או שאהיה כנה?".
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים קרירין, בא לך להיות מבקר חתונות? (חופה גנרית..חח) כן אה, עם OC היה אפשר לסחוט מהעוף לפחות עוד רבע.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים קרירין, אני מקווה שמבול האירועים יחלש, אחרת נצטרך לעשות לך מגבית. האמת אחיה של בת זוגתי מתחתן עוד חודש, חתונה פולנית למהדרין (ההורים של הכלה אישרו את הכל ). אני חושב שאת האלכוהול אני אביא מהבית, יחד עם כמוסת ציאניד להקלה מיידית.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים הלכת ולא שילמת?לפחות לא היית הולך ככה לא היית מבזבז להם כסף.ואה, תזכירו לי לא להזמין אתכם לחתונה שלי :-\
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אל תידעג לא שילמתי גרוש שילכו לעזזל אני לא יממן חתונות של אחרים היה עדיף שלא היית בא , אבל אם כבר אתה בא ,תשלם 150 ש"ח , ויבינו אותך .
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים תשמע.. אתה עושה רק בושות לעצמך. תכלס אני לא בעד כל התשלומים לחתונות ואירועים. גם אני לא סובל את זה, תכלס הם צריכים לממן את זה, חתונה שלהם - הם מזמינים, אבל ככה זה מתגלגל ואף אחד לא עושה כלום בשביל לעצור את התופעה של התשלומים, כשזה מגיע אל אותו אדם באירוע שלו הוא אומר "למה דווקא אני? באירוע שלי?". לפחות, מינימום היית שם 20, או 50 ש"ח בשביל הכבוד העצמי שלך, אם הלכת - למרות הכל, לא משנה כמה חרא היה בחתונה.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר הלכת ולא שילמת? לפחות לא היית הולך ככה לא היית מבזבז להם כסף. ואה, תזכירו לי לא להזמין אתכם לחתונה שלי :-\ אני לא היתי המוזמן היחיד -הזקנה שילמה כאילו זה הגיע מהמשפחה שלנו חוץ מיזה אם לא היו מנדנדים לי לא הייתי מגיע ושהגיס שלי שאל איך היה אמרתי לו בפרצוף שזה חתונה גועלית ולא נהנתי בשיט וצינתי את כל ה"באגים" בחתונה ואת "עיצוב השלבים"הגרוע ;D > ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.