עבור לתוכן

בעיה לא רגילה לחבר

Featured Replies

פורסם

הוא כרגע לא יכול לכתוב בפורום הזה אז אני מעביר בשבילו את ההודעה.

אז ככה, יש לו מחשב כזה Intel Dual Core 3.0 Ghz

MB Asus

H.D Western Digital 160 JS

1Gb RAM 667 Mhz

עם מערכת קירור מקורית של אינטל, המחשב אצלו כבר 11 חודשים ורץ כמו שור בלי בעיות.

הבעיה התחילה אתמול, באמצע שהמחשב חי את חייו בחדרו של חברי קופאת המערכת הפעלה שלו. לוקח לו רבע שעה להפעיל אותה שוב, מה שפעם היה 40 שניות, והוא מריץ תוכנת בדיקה של כל החומרה. ומה הפלא, התוכנה נתקעת כשהיא מריצה את הבדיקה שלה על ה HD שלו.

עצבני הוא בודק טמפ' ומגלה שהיא עומדת על 80 מעלות. חברי מפרק את המאוורר ומנקה אותו כי כל אדם הגיוני יחשוב שזה בעיה עם הקירור. אך זה הכל סתם כי בBIOS שלו הטמפ' קבועה על 72-75 מעלות כל הזמן אפילו שניות לאחר הפעלת המחשב. הוא ניסה לנתק את הHD אולי זה מקור הבעיה אבל זה לא שינה את המצב בכלל... יש לו שני מערכות במחשב, ווינדוז ולינוקס.

תודה מראש למי שיתרום למאבק של חברי להציל את מחשבו :xyxthumbs:

פורסם

המתח של המעבד על סטוק בביוס?

פורסם

שיבדוק עם הקירור של המעבד יושב כמו שצריך

במידה והוא יכול שיחליף משחה וינקה את הצלעות קירור

שיבדוק בביוס את מהירות הסיבוב של המאוורר

פורסם

הטמפרטורות שאתה רושם מתאימות לשני מצבים: אחד- הצלעות מלאות באבק והמאורר לא מצליח לדחוף אויר ולקרר אותן.

שניים- הצלעות לא מחוברות כמו שצריך ללוח.

פורסם

זה בדיוק מה שרשמתי

אבל אני תמיד שמח לראות את ההסברים שלך :xyxthumbs:

פורסם

זה בדיוק מה שרשמתי

אבל אני תמיד שמח לראות את ההסברים שלך :xyxthumbs:

נכון, אפילו לא שמתי לב :kopfpatsch:

אל תשכח להזכיר לי להביא לך גריז תרמי ביום שישי. ;D

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. :xyxthumbs:

בקשר לשאלה על המתח של המעבד - דיברתי כרגע איתו, הוא לא ליד המחשב עכשיו אבל בוא אמר לי שהוא עשה "Reset to default" בביוס ככה שזה עומד לו על ההגדרה המקורית.

הוא ניקה את כל מערכת הקירור מאבק ואכן היה אבק אבל זה עדין לא עזר, מה שמוזר זה שהטמפרטורה לפני שבוע הייתה על 45 ועכשיו למרות שהוא ניקה את האבק זה עומד על 70+, מה שעוד מוזר זה שאיך שהוא מפעיל את המחשב (הוא נתן לו יום מנוחה) הטמפ' ישר מתחילה מ 70 שזה הזוי...

בקשר לחיבור של הצלעות, הוא לא נגע במחשב הזה בכלל והוא יודע איך הם אמורות להיות ממוקמות ככה שאני לא חושב שזאת הבעיה ..... הכל קרה פתאום כשהוא גלש. הוא חושב שזה יכול להיות בעיה עם הHD שבבדיקת חומרה הוא תקע את המחשב, זה יכול להיות נכון?

זה יכול להיות איזו תולעת או טרויאן?

פורסם

אל תשכח להזכיר לי להביא לך גריז תרמי ביום שישי. ;D

אני מזכיר לך שלא תשכח להביא לי גריז תרמי ביום שישי

פורסם

שיבדוק עם הקירור מהודק ללוח או שהוא רופף

פורסם

אם המחשב נקנה בחנות אני מציע בחום לקחת אותו בחזרה לחנות ושטכנאי יסתכל על המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים