עבור לתוכן

הציעו לי ראוטר דרך אינטרנט זהב...חשובה לי מאוד דעתכם... תודה!

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים!

התקשרו אלי מאינטרנט זהב והציעו לי בגלל שאני לקוח ותיק לעשות ראוטר שייתחבר קווי למחשב הנייח בבית שהוא גם ראוטר אלחוטי.

בהצעה שלהם הם אמרו שהם ייספגו את מחיר הראוטר עליהם בכפוף לזה שאני יתחייב לשנה בתכנית שאני נמצא בה שהיא תכנית במחיר סביר ביותר

על מגה וחצי. העלות היחידה שהם דורשים ממני זה 220 דמי התקנה+משלוח חד פעמיים. אמרו לי שמדובר בראוטר חדיש של LEVEL ONE והוא נשבע לי

שמדובר בראוטרים חדישים ואיכותיים שמחרים בסביבות ה 600 ש"ח. הנציג ציין כי לאחר השנה הראוטר שלי ואני יכול להתנתק מהם בלי בעייה.

שאלתי אותו לגבי הסיסמאת גישה שהבנתי שהם מכניסים לראוטרים והוא אומר שאכן קיימת סיסמא כזאת.

יש לי כמה שאלות ובקשה לעצות מכם:

כמה הסיסמאת גישה הזאת תגביל אותי? הם טוענים שזה רק בשביל שהם יוכלו להיכנס כאשר תהיה לי בעיה ולסדר אותה מרחוק...

האם יש חסימות של אימיול ויוטורנט וכדו' שהם יכולים לחסום לי?

האם בכל ראוטר קיימת האפשרות של אתחול ההגדרות וע"י כך אני אוכל לבטל את הסיסמאת גישה ולעשות לי חדשה משלי?

מה העצה שלכם לגבי ראוטר דרך אינטרנט זהב? כדאי?משתלם?עושה בעיות?

תודה מראש,

עפר

פורסם

דבר ריאשון, לא הבנתי למה אתה צריך ראוטר.

דבר שני ב220 שקל אפשר לקנות ראוטר לא פחות טוב אם לא יותר טוב

וזה בלי להיתחייב לאף אחד

פורסם
  • מחבר

דבר ריאשון, לא הבנתי למה אתה צריך ראוטר.

דבר שני ב220 שקל אפשר לקנות ראוטר לא פחות טוב אם לא יותר טוב

וזה בלי להיתחייב לאף אחד

צודק אחי, שכחתי לציין שיש 2 מחשבים נייחים בבית שמחוברים כל הזמן ושני לפטופים שמחוברים לפעמים. עד עכשיו היה מחובר באיזה מפצל רשת שכאשר

הראשי היה כבוי לא היה אינטרנט... אנחנו צריכים את זה. המחיר הוא לא בעיה. השאלה היא יותר לגבי התמיכה שלהם ואנשים שחוו זאת מהם וחווים.

פורסם

אני לא יכול להגיד לך ספציפית לגבי החברה שאתה מדבר עליה אבל

אני חושב שתמיד טוב שיש לך תמיכה מחברת האינטרנט לנתב כי מי שלא שוכר

מהם רואטר לא מקבל מהם תמיכה לגביו (לפחות באופן רשמי).מאחר ואתה לא שוכר את

הרואוטר אלא מקבל אותו בסוף התקופה זה פלוס רציני.

מצד שני ההיתי מתקעש שיגידו לי מה הם סיסמאות הגישה לראוטר.במידה ולא תדע אותם

אתה תיצטרך להתקשר עלהם עם כל תקלה אפילו שתוכל לסדר אותה לבד יותר מהר.

ואני יכול להגיד לך מניסיון שיהיו לך תקלות איתו כי תמיד יש איתם בעיות.

בקשר לחסימת פורטים דווקא לא ההיתי מודאג כי אם הם רוצים לחסום הם יכולים לעשות את זה בשרתים

שלהם אבל מצד שני כל פעם שתירצה לפתוח פורט תיצטרך לפנות עלהם כי בבררת מחדל רוב הפורטים חסומים.

לגבי איתחול הגדרות הראוטר ,אני בטוח שזה אפשרי לא ניתקלתי כאחד שאין לא איתחול

אבל אז זה אומר שצריך להגדיר הכל מהתחלה.

לסיכום בתנאי שהם נותנים לך את הסיסמה אני חושב שזה דיל בכלל לא רע אבל לפני זה תברר אם הרואטר

הזה הוא טוב או שהוא ידוע כמודם בעיתי,אני לא יודע להגיד לך אם הוא טוב או לא מה שבטוח הוא עולה 350 שקל ולא 600 כמו שאמרו לך.

פורסם

לדעתי עדיף לא להתחייב לשנה בשביל ROUTER, לא לHOT לא לבזק ולא לכל ספק אחר.

אתה לא יודע מה הם יחסמו לך, ואתה לא יודע איזה ROUTER הם נותנים לך (חדש, משוחזר, יש בכלל אחריות אחרי שנה?)

אם יש לך הבנה בסיסית במחשבים, אני חושב שאפשר (בעזרת מדריך בהתחלה) להגדיר לבד את ה ROUTER.

אני חושב שיותר כדאי לקנות ROUTER לבד שאתה יודע שהוא ממולץ (אני אישית ממליץ על LINKSYS).

איתו אין לך בעיות שיחסמו אותך, או שאנשים אחרים ידעו את הססמא של ה ROUTER שלך ואולי יסימו לך כל מני הגבלות.

ולגבי ב 600 ש"ח, כל פעם שלי אומרים דבר כזה אני מחלק את הסכום שאומרים ב 4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים