פורסם 2007 במאי 3018 שנים אז ככה, קודם כל אני צריך המלצה לצ'יפ לפלייסטיישן 2 שאני יוכל להשתמש במשחקי NTSC ושיוכל לקרוא משחקים מגובים(צרובים) שיהיה עד 400 ש"ח. אני גם צריך חנות אמינה שאפשר להזמין ממנה אותו. ובנוסף אני צריך גם המלצה מאיפה לקנות XBOX360. (ואתם מוזמנים לשכנע אותי לקנות PS3 ) אגב מאיפה אני אוכל לקנות את הELITE, אני רוצה שיהיה לי בו HDMI בחרתי את ה360 בגלל שהבנתי שרק בו אפשר לדאוג שייקרא משחקים מגובים ובPS3 לא.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים גם בWII אפשר להתקין ציפ ליקרוא מגובים ורק מטומטם ימליץ לך לקנות PS3 הכשיו-אפילו תבלעדיות על MGS הוא איבד
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר גם בWII אפשר להתקין ציפ ליקרוא מגובים ורק מטומטם ימליץ לך לקנות PS3 הכשיו-אפילו תבלעדיות על MGS הוא איבד חח אחי, שמת לב שאתה מאוד צפוי נכון?בכל אופן, אני לא מתכוון לקנות אותו במחירים שלו פה.וגם הגרפיקה שלו לא מספיקה לי , אני מחפש משהו שישמש לי כDVD באיכות גבוהה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים לDVD באיכות גבוה אתה צריך לקנות גם 360 וגם כונן נוסף של HD-DVD כי ה360 מגיע אם כונן DVD רגיל הבעיה שכרגע קשה מאוד לעריך מי ינצח הבלו רי או הHD-DVD וצודק המחירים בארץ לWII מטומטמים
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר אוקיי, אני יכול לחכות עם זה.בכל אופן, יש לכם הצעות לצ'יפ לPS2 בסביבות ה400?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר הייתי מחכה וקונה PS3אחי אני קונה XBOX360יש סיכוי שאני אוכל לקבל כאן תגובה עניינית בקשר לצ'יפ?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים כתבת שאפשר גם לנסות לשכנע אותך לקנות PS3 וקרירין כמובן הגיב נגד, אז הרגשתי צורך לאזן את העניינים.מבחינת צ'יפ, ממליץ על ה Matrix Infinity.סע.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים הוא רוצה גם נגן מדיה HD וגם קונסולה אז יש 2 360+תוסף כי זה לא מגיע אם זה או PS3 שמגיעה אם בלו רי 2 הפורמטים כרגע במלחמה והPS3 בתור קונסולה מוכר חראה בין 360 לPS3 להיום זה 360
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אם אתה לא לחוץ על ה-360 וזה לא כל כך דחוף אז אני ממליץ לך להמתין קצת ולראות מתי יוצאת הגרסא החדשה של 360 עם המעבד החדש ולא מה שיש כרגע שקצת מחמם הרבה את הקונסולה. מה עוד לך תדע אולי הם ישימו את הכונן החדש של HD-DVD בפנים במקום הכונן הרגיל.אני אישית כרגע ממתין לגרסא החדשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.