עבור לתוכן

צריך מפרט-תקציב 5K, מתוכנן OC, ואחד חזק!...

Featured Replies

פורסם

אל תשכח ששני מאוררים של 120mm יעלו לך 90-110 ש"ח ככה שהמארז הזה כבר מגיע למחיר של כ-550 ש"ח

• תגובות 33
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אל תשכח ששני מאוררים של 120mm יעלו לך 90-110 ש"ח ככה שהמארז הזה כבר מגיע למחיר של כ-550 ש"ח

ורגע אז בסוף לAMMO הזה יש 2 מאווררים אחד כלול?

הקירור הזה מספיק? (אם ה2 מותקנים)?

נדלקתי עליו נראה חיייה..

פורסם

ל-533 תוסיף 40-50 ש"ח (המחיר של מאורר יחיד) ככה שהוא יוצא יותר זול מהצ'קרה בכמעט 100 ש"ח

והקירור הזה יספיק בהחלט

פורסם
  • מחבר

ל-533 תוסיף 40-50 ש"ח (המחיר של מאורר יחיד) ככה שהוא יוצא יותר זול מהצ'קרה בכמעט 100 ש"ח

והקירור הזה יספיק בהחלט

ובתכלס מי יקרר יותר טוב מבין AMMO עם 2 מאווררים, או CHAKRA בסטוק, או CHAKRA עם כל המאווררים?? או שזה ישאר פחות או יותר זהה?

(ההשוואה בין הקולר מאסטר לצ'קרה ולא צקרה לצקרה...)

ומה יש לAMMO בצד? לא הבנתי מה זה..

פורסם

שמע,הכל בגדר ניחושים במקרה הזה עד שנמצא ביקורות שמראות בביקור הפרשי טמפ' לטובת אחד המארזים.

זה שיש יותר מאוררים לא אומר שהמארז יהיה יותר קריר.

כפי שכבר אמרתי,שניהם קרירים אבל אם אני צריך לנחש היתי אומר שהצקרה עם כל המאורים יהיה מן הסתם יותר קריר (אבל גם יותר יקר)

פורסם
  • מחבר

שמע,הכל בגדר ניחושים במקרה הזה עד שנמצא ביקורות שמראות בביקור הפרשי טמפ' לטובת אחד המארזים.

זה שיש יותר מאוררים לא אומר שהמארז יהיה יותר קריר.

כפי שכבר אמרתי,שניהם קרירים אבל אם אני צריך לנחש היתי אומר שהצקרה עם כל המאורים יהיה מן הסתם יותר קריר (אבל גם יותר יקר)

יש איזה ביקורת על ה-AMMO? ומה זה הדבר הזה בצד? חצי שקוף כזה.. מה זה כאילו נגד אבק או משו?

פורסם

אני לא בטוח לגבי הדבר הזה בצד אבל נדמה לי שזו רשת איורור כזו.

בכל מקרה,ביקורות יש בשפע,רק חפש בגוגל

פורסם

לצ'רקה תוסיף עוד מאוורר מוציא אוויר מאחורה ב 50 ש"ח ואתה מסודר לגמרי, ממש לא צריך יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה נראה לי בסוף אני ילך על הצקרה, אני מעדיף קירור מטורף כזה ^^

ועוד משהו איזה קירור למעבד כדאי? ובכלל בכדאי? עד איפה אני יגיע איתו בסטוק בערך?

פורסם

שמתי לך כבר קירור למעבד שיספיק לך ויהיה גם שקט.

עד לתדר של 3GHZ אין לך מה לדאוג וגם אחרי זה ככל הנראה.

מאורר אחורי בצקרה לא ממש יעזור כי יש חשיבות גדולה מאוד למאורר קידמי ששואב אויר קר מהחדר ומכניס אותו לתוך המארז

פורסם
  • מחבר

שמתי לך כבר קירור למעבד שיספיק לך ויהיה גם שקט.

עד לתדר של 3GHZ אין לך מה לדאוג וגם אחרי זה ככל הנראה.

מאורר אחורי בצקרה לא ממש יעזור כי יש חשיבות גדולה מאוד למאורר קידמי ששואב אויר קר מהחדר ומכניס אותו לתוך המארז

סבבה, קירור למעבד אני יוסיף בשלב יותר מאוחר נראה לי...

ומה נראה לך עדיף כרטיס בלי OC מהמפעל או כן (הבדל של 100 שח)..

פורסם

למה להוסיף בשלב מאוחר? כבר הכנסתי לך אחד בתקציב! גם אם לא תעשה OC כרגע הוא יהיה הרבה יותר שקט מהקירור הרגיל שבא עם המעבד.

אני לא היתי משקיע בכרטיס עם OC מהמפעל אלא היתי עושה לבד או פשוט לא עושה (ההבדלים לא גדולים בכלל אני מאמין)

פורסם

נראה לי לOC חייתי הוא יצטרך טוניק, והוא יהיה עדיף מאשר להשקיע מקירור של המארז.

פורסם

הוא לא מתכנן OC חיתי לפי מה שהבנתי,חוץ מזה 3GHZ זה תדר מכובד מאוד לכל הדעות.

הקירור ששמתי לו יספיק,אם הוא רוצה לקחת טוניק ויש לו תקציב - בבקשה

פורסם

הוא כתב בכותרת "אחד חזק" כך שהסקתי שהוא רוצה לעשות OC להרבה יותר, ואולי כדי לחכות ולראות מה עם המעבדים החדשים של

AMD מוסגלים לעשות בOC (לא הK10 אלא אלו http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?t=63713)

תאורטית יש להם יוכלת OC מעולה. מכפלה גבוהה, דרישת הספק נמוכה מה שאומר טמפ' נמוכה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים