פורסם 2007 במאי 3018 שנים שימוש עקרי photoshop:הראשון: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464563השני: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14883הרבה שעות מסך. תודה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אם יש לך תקציב,אל תהסס לרגעDELL 2407WFPיהיה לך המון מקום עבודה,בזכות הרוזולוציה המטורפת של המסך הזהאתה תוכל לקצר תהליכים בקצב מסחרר,פשוטו כמשמעו
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר ההתלבטות קשורה לצבע, כיול חדות ונינוחות של העין.ב eizo זה ידוע ומוכח. ראיתי אותו ואני מכיר אנשים שיש להם. eizo מוכרת מאד במסכים האיכותיים שלה לתחום עיבוד התמונה.לגבי dell שמעתי בקורות רק של גיימרים וצופי סרטים, כך שאני לא יודע אם זה יתאים לי.הגודל קורץ ואין ספק שאם הייתי בטוח באיכות הייתי קונה אותו.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אם חשוב לך דיוק צבעים, ה-Eizo יותר מתאים מה-Dell. אבל יש פה הבדל מאוד משמעותי מבחינת שטח עבודה, שאולי מצדיק קניית מכייל בשביל ה-Dell.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים למען האמת,ה-24 עם מכייל מקצועי, פשוט תענוג.אני בטוח שכל אחד היה מוכן לחוות את זה על אחת וכמה וכמה גרפיקאים למיניהם.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים בהחלט אני ממליץ על 2407 יחד עם מכייל אתה מוזמן לקרוא כמה מדויק המסך לפני כיול בביקורת מסכי 24" שעשינו וכמובן לראות אותו בהשוואה לאיזו 24" שנבדק גם כן.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר ממש בא לי על המסך הזה, עובד בעיקר בפוטושופ.מחפש חוות דעת של מישהו שעובד הרבה שעות, האם מתאים?האם יש לו גרסה לא רחבה? (לא מצאתי)
פורסם 2007 ביוני 218 שנים כן בתור אחד שעובד שעות רבות מול פוטושופ ותוכנות אחרות אני יכול לומר לך שהוא מתאים ביותר.מעל 21" כל מסכי ה LCD רחבים ואין מסכים רגילים.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אם חשוב לך דיוק צבעים, ה-Eizo יותר מתאים מה-Dell. אבל יש פה הבדל מאוד משמעותי מבחינת שטח עבודה, שאולי מצדיק קניית מכייל בשביל ה-Dell.אם אתה הולך על הדל אתה לא חייב לקנות מכייל. אתה יכול להזמין אליך הביתה מישהו שמתמחה בזה עם ציוד שלו והוא יעשה לך את העבודה. שמעתי שלוקחים על זה בערך 100$.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים סליחה על הבורותמישהו יכול להסביר לי מה זה המכייל? תוכנה/חומרה? איך פועל? והאם הוא יעשה שיפור משמעותי?מומלץ גם למי שלא כלכך מתעסק עם פוטושופ, ויותר עם שימושים רגילים ומשחקים/סרטים?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר בשביל 100$ אפשר לקנות מכייל בסיסי ב-eBay, כיול חד פעמי לא מחזיק לעד.איזה דגם של מכייל?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים אפשר לקנות Spyder Express 2 אבל הוא לא יצליח לתקן עיוותי צבע ברוב מסכי ה LCD אלא אםהם ברמה גבוהה מאוד מהתחלה(כגון איזו). הוא לא יהיה מסוגל לכייל את ה-2407WFP לחלוטין עם מכייל כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.