עבור לתוכן

פתרון סופי לבאנים של ה- xbox 360?!?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם יש כזה דבר פתרון סופי, כי על לכל תוכנה יש פריצה ולכל פריצה בסופו של דבר אולי תהיה חסימה, אבל אין ספק שמדובר בתשובה מוחצת לנסיון החדש של מיקרוסופט לחסום את הקונסולות.

עכשיו כל מה שצריך זה לעדכן את הXBOX.

נ.ב -

עוד מעט נקבל תגובה של קרירין שאיכשהוא ידחוף את הWII לתוך הנושא הזה. נו, מילא...

פורסם

אם אני לא טועה קונסולה שנחסמה אי אפשר להחזיר..

פורסם

אם אני לא טועה קונסולה שנחסמה אי אפשר להחזיר..

צודק.

את זיהוי הקונסולה שנחסמה מיקרוסופט שומרת במאגר נתונים אצלה, החסימה לא נעשית בתוך הקונסולה.

לכן אם הקונסולה שלך נחסמה אז לא יעזור כבר שום דבר חוץ מלקנות קונסולה חדשה.

אני אישית, ממש לא אוהב לשחק מולטיפלייר. בקושי יש לי זמן לשחק בסינגלפליירץ. המולטיפלייר שלי זה מקסימום לשחק משחק ספורט בXBOX ביחד עם חבר.

אז אני לא ממש מתלהב מרשת הLIVE. היה נחמד אם הייתי יכול לשחק בדמואים שמשתחררים אבל זה לא ממש קריטי, נקנה (נוריד ונצרוב 8) ) כשהמשחק יצא ונעביר כמה לילות בלי שינה.

פורסם

אני לא יודע אם יש כזה דבר פתרון סופי, כי על לכל תוכנה יש פריצה ולכל פריצה בסופו של דבר אולי תהיה חסימה, אבל אין ספק שמדובר בתשובה מוחצת לנסיון החדש של מיקרוסופט לחסום את הקונסולות.

עכשיו כל מה שצריך זה לעדכן את הXBOX.

נ.ב -

עוד מעט נקבל תגובה של קרירין שאיכשהוא ידחוף את הWII לתוך הנושא הזה. נו, מילא...

לא אני לא ידחוף

אני רק יגיד שאף אחד לא יודע אם זה באמת יעבוד ואם יעבוד לכמה זמן?

תזכור שלמפתחים במיקרוסופט יש גישה לפריצה הזאת אז הם יכולים לבדוק תקוד

ולימצוא חולשה

פורסם
  • מחבר

שמעו, יש מצב שהם פשוט מצאו דרך שלא תהיה שום דרך להבחין במשהו שונה עם שחקן שיש לו עדכון או משהו כזה...

אם ימצאו בסוף ב-100% עדכון נגד באנים לצמיתות, אני לא אתפלא!

פורסם

תיראה בשורה התחתונה גם אם יש שורת קוד אחת שלא תואמת למקורית

אז אפשר לגלות

אם זה היה זה לגמרי לא היתה אפשרות להריץ פרוצים כמובן

מדובר על שרות שמחובר לשרתים פעילים אם אנשים מיקצועים שבודקים תנושא

כל מה שמיקרוסופט צריכים לעשות זה לבדוק תקוד הפרוץ החדש ולכתוב תוכנה שמחפשת אותו

לפי שורות קוד שונות

ופה הבעיה הגדולה ברגע שהם מוצאים הם נותנים באן למכשיר

ככה שאין הזדמנות שניה

פורסם

קרירין, אם היית קורא את מה שכתבתי היית רואה שכתבתי שאין כזה דבר "פתרון סופי", מדובר במשחק של עכבר וחתול.

אני רק שמח לדעת שישנם אנשים מוכשרים שיודעים לתת מענה לכל נסיון של מיקרוסופט לחסימה.

סביר להניח שברגע זה יושבים מתכנתים איפה שהוא במיקרוסופט ומנסים למצוא פתרון לפריצה החדשה ואולי הם ימצאו ואולי לא.

דבר אחד אני יודע בוודאות מהנסיון שיש לי עם מחשבים, אין תוכנה שאין לה פריצה.

דבר נוסף, תכלס כל הנושא הזה מדבר רק על רשת LIVE. מי שלא מעניין אותו מולטיפלייר (כמוני לדוגמא) מבחינתו מיקרוסופט הפסידה בקרב הפריצות בגלל שאת הנושא של הרצת משחקים צרובים על גבי הקונסולה מיקרוסופט כבר לא תוכל לחסום.

כמובן שעדיין השאיפה היא פריצה מוחלטת שתאפשר הרצה של קוד לא חתום על גבי הקונסולה, כמו שהיה עם XBOX הראשון.

פורסם
הפריצות בגלל שאת הנושא של הרצת משחקים צרובים על גבי הקונסולה מיקרוסופט כבר לא תוכל לחסום.

זה חצי נכון

בPSP לדוגמה מחיבים עדכונים אם המשחקים וכל חברה יכולה לעשות את זה

מה שידחה פריצות לזמן קצר כל כמה חודשים

נינטנדו עושה משהו אחר וזה משנה טיפה את לוחות האם להקשות על יצרני ציפים

השאלה כמה זמן דברים כאלה מחזיקים

אחת מיכמה סיבות שאני לא קונה WII כרגע זה העניין של הפריצות

אני רוצה להיות בטוח שאני יוכל לשחק בהרבה משחקים טובים ולא רק במשחקים של השנה הזאת

פורסם

גם מיקרוסופט מכניסים את העדכונים החדשים שלהם אל משחקים שיוצאים באותה התקופה וכך הם למעשה מחייבים אנשים להתקין את העדכונים על גבי הקונסולה (אם לא תתקין את העדכון לא תוכל להריץ את המשחק). אבל, אין עם זה שום בעיה כי הפריצה מצאה פתרון "חומרתי" בתוך כונן הדי וי די שמאפשר להריץ משחקים צרובים.

לגביך ולגבי הWII אני לא יודע מה לומר לך כי הידע שלי בתחום הפריצות בנינטנדו הוא לא גדול. אבל, לפי דיעה אישית שלי, אם תמשיך לחכות לפריצה המושלמת כדי לקנות את הWII אז לצערי תמשיך לחכות לעד כי בעידן הקונסולות הנוכחי יש אפשרויות רבות לעדכן את הקונסולה על ידי היצרנים (בעזרת עדכונים שבאים מתוך המשחקים, עדכונים שבאים מהאינטרנט).

אני לא חושב שזה צריך להוות בעיה - לכל תוכנה יש פריצה

פנק את עצמך כבר בWII כי אני לא חושב שראיתי מישהו פנאטי כמוך לקונסולה בלי שיש לו את הקונסולה 8)

פורסם

תיראה ברור שהחברות ימשיכו לילחם בפירטיות

אבל שאני קונה קונסולה אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק ברוב המשחקים הטובים

ככה שאני מעדיף לחכות למועד יותר נוח

פורסם

תיראה ברור שהחברות ימשיכו לילחם בפירטיות

אבל שאני קונה קונסולה אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק ברוב המשחקים הטובים

ככה שאני מעדיף לחכות למועד יותר נוח

ככול שאתה מחכה יותר הסיכוי שתוכל להתקין צ'יפ בWII קטן. nintendo התחילו לעשות שינויים שמקשים מאוד על התקנת mod chip . הם חתכו לג'וק של הכונן שלוש רגליים . בנתיים זה רק על ה WII היפאני ... תיקון וגם האמריקאי .

אני לא חושב שלתת לינק לתמונות שראיתי לא תואם לחוקי הפורום... אבל צריך להיות ממש אומן ולקחת הרבה סיכון כדי לחבר לזה MOD CHIP .

השלב הבא שלהם זה בטח להשתמש ברכיב BGA ואז לשייף את ה TEST POINTS מה PCB אחרי שהם סימו איתן. לעקוף רכיב BGA זה כאב ראש לא קטן.

פורסם

תיראה בסופו של דבר כמה שהWII יהיה יותר בשוק יצאו פריצות יותר טובות

אין לי ספק בזה

אני לא מתכנן לקנות משחקים במחירים בארץ חוץ מבודדים למולטיפליר ואני רוצה שכמו היום בPS2 שאני יכול לשחק 99% מהמשחקים

שאותו דבר יקרה בWII

אני לא רוצה לקנות תקונסולה ולגלות שנה הבא שהציפ לא יעיל יותר

ואני יודע שיש עדכונים לציפים היום אבל לך תידע כמה זמן יתמכו בהם

עוד שנה שיהיו בשוק הרבה משחקים שאפשר בטוח לשחק אם הציפ

ובתיקווה שהביקוש ירד קצת ותיהיה ירידה במחיר יהיה זמן יותר טוב לקנות WII

ובנתים הPS2 מכשיר מעבר מצוין

פורסם

בEBAY אפשר לקנות משחקים אמריקאים ב 50$ כולל משלוח. המשחקים האירופים יכולים להיות יותר יקרים ב10-30$. מי משוגע לקנות משחקים מהגזלנים בארץ גם עם השלטים הם נפלו על הראש. במחיר שהם מוכרים שלט ונונצ'ק אני יכול לקנות שני זוגות מחול כולל משלוח וישער לי עודף בשביל לשלם מכס אם אני אצתרך (על השלטים שלי לא שילמתי כלום כי הסיני ששלח לי אותם חכם).

פורסם

לא כלכך מזיז לי שמצאו פיתרון נגד הבאנים, כי אני לא מתכוון לחבר את הXBOX 360 שלי לאינטרנט וגם יש בו כבר את עדכון האביב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים