עבור לתוכן

צריך מפרט למחשב אבל קצת שונה... 3-3.5K

Featured Replies

פורסם

אוקי אני צריך מפרט למחשב אבל טיפה שונה ממה שבדרך כלל מבקשים... המחשב יהיה לגיימינג ומשחקים כבדים ואני לא צריך שום דבר רק מחשב!

עכשיו... אני צריך מפרט בלי כרטיס מסך ובלי HDD חובה שיהיה 2G זיכרון ומעבד INTEL למה אני מתכנן OC (אבל קודם צריך ללמוד איך :kopfpatsch: )

אני חושב שאפשר להכניס את הE6600 צריך גם קירור למעבד ו2G זיכרון אבל אני גם צריך ספק חזק כי אני כנראה יקנה את הR650 או הסדרה החדשה של הNVIDIA ה8900 ניראה כבר בקשר לזה... אתם יכולים גם לומר לי מתי הם יוצאים? כמובן שצריך מארז טוב בישביל הכרטיסים FULL TOWER שמעתי שהAPOLLO מארז טוב...

תודה מראש לעוזרים

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤680

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624

צורב DVD:

LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤208

זיכרון:

KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤475

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU ¤390

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421

קירור למעבד:

SCYTHE NINJA PLUS REB.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤253

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤3054

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

זה מתאים לך חוץ מדבר אחד... זה בלתי אפשרי לבנות מפרט לרכיבים שאנחנו בקושי יודעים עליהם משהו , אף אחד לא יודע כמה חדשמל יצרוך 8900 ומה הגודל שלו ומה עוד הוא ידרוש..

אבל חוץ מהעניין הזה אחלה מפרט.. מעבד מצויין לאוברקלוק, עם השילוב של הזכרונות-לוח-מעבד תגיע ללא בעייה ל3GHZ אם אתה רוצה יותר קח זכרונות 800 שזה תוספת של 100 שח נדמה לי..

הקירור טוב ושקט, והספק חזק, אם הוא יחזיק 8900 אף אחד לא יודע.. R650 הוא בטוח יחזיק.. ללא בעייה..

פורסם
  • מחבר

תודה אבל נכון שלא קראת שאני צריך E6600 ולא צריך כונן? אני לא מתכנן OC בשמיים אני רק רוצה שיפור ביצועים ניכר וקירור כדי שהמעבד ישאר בטמפ' נמוכה...

פורסם

את אותו באס נמוך יחסית שתיכננת להגיע עם ה-6600 תוכל לשים ב-4300 רק לחסוך 600 ש"ח על מעבד.

האפולו מכניס בקושי GTX לכן אם הכרטיסים שאתה מתכנן לקנות יהיו גדולים יותר בהחלט מומלץ להשקיע במארז יותר גדול.

אף אחד גם לא יודע כמה יצרכו הכרטיסים שאתה תקנה,ככה שלא בטוח שגם הליברטי 400 יחזיק.

חבל לזרוק דברים באויר ולקנות סתם,שתרצה לקנות מחשב שלם או שתרצה לקנות את הכ.מסך תחזור ונבנה לך מפרט כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

את אותו באס נמוך יחסית שתיכננת להגיע עם ה-6600 תוכל לשים ב-4300 רק לחסוך 600 ש"ח על מעבד.

האפולו מכניס בקושי GTX לכן אם הכרטיסים שאתה מתכנן לקנות יהיו גדולים יותר בהחלט מומלץ להשקיע במארז יותר גדול.

אף אחד גם לא יודע כמה יצרכו הכרטיסים שאתה תקנה,ככה שלא בטוח שגם הליברטי 400 יחזיק.

חבל לזרוק דברים באויר ולקנות סתם,שתרצה לקנות מחשב שלם או שתרצה לקנות את הכ.מסך תחזור ונבנה לך מפרט כמו שצריך

אוקי את הכרטיסים נשאיר בצד אני רוצה מארז גדול וטוב עדיף FULL TOWER ומעבד 6600 עזבו עכשיו ספק וכרטיס...

מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1257

זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤ 533

לוח אם : ASUS P5B ¤ 675

מארז : ENERMAX CHAKRA ECA5001-BS FULL TOWER CASE w/o PSU ¤ 588

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 3108

חשבתי על זה... מה אתם אומרים? מארז נתון לוויכוח ואפשר לחליף למשהו אחר ולפסק נדעג כבר כשאני יחליט איזה כרטיס לקנות... מה אתם אומרים?

פורסם

^

בסדר חוץ מזה שאין ספק..

ואת הלוח עדיף מה שאני הבאתי..

חוץ מזה אמרת שאתה לא צריך HDD ולא אמרת שאתה לא צריך כונן.. בגלל זה שמתי..

ואם אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מאיתנו למה פתחת דיון?

אנחנו עדיין ממלצים על E4300 שהרבה יותר משתלם בOC..

פורסם

מה אומרים שה-6600 מיותר לחלוטין וסתם מבזבז לך כסף. DS3 יהיה עדיף

האפולו נחמד מאוד אבל לא יספיק לכרטיסים ענקיים שאולי יצאו וכנ"ל לגבי הספק.

פורסם
  • מחבר

יוסי מצתער אם זה הרושם שעשיתי עליך אבל אם אתם אומרים שה4300 יותר משתלם לOC אז בסדר אבל תראו אני לא מתכוון לעשות OC בשמיים משהו קטן לא יותר... אתם יכולים לפרט לי למה ה6600 מיותר? כי אני לא הולך לעשות OC מטורף סתם משהו קטן שישפר טיפה את הביצועים וכרטיס אני לא קונה כי אני מסיג אותו במחיר הרבה יותר נמוך מאלה של החנויות

פורסם

בדיוק מהסיבה הזו שאתה לא מתכנן OC רציני כדאי לך לקחת 4300 ואני אסביר.

נגיד ותכננת לעשות OC ל-2.8GHZ ל-6600 אוקיי?

אתה תצטרך להביא את ה-6600 לבאס של 311 כדי שהוא יעבוד בתדר של 2.8GHZ

אבל את אותו באס (311) תוכל "לעשות" בקלות עם ה-4300 וגם להגיע לתדר של 2.8GHZ וכל זה בקלות רבה ובחיסכון של מאות שקלים!

פורסם
  • מחבר

בדיוק מהסיבה הזו שאתה לא מתכנן OC רציני כדאי לך לקחת 4300 ואני אסביר.

נגיד ותכננת לעשות OC ל-2.8GHZ ל-6600 אוקיי?

אתה תצטרך להביא את ה-6600 לבאס של 311 כדי שהוא יעבוד בתדר של 2.8GHZ

אבל את אותו באס (311) תוכל "לעשות" בקלות עם ה-4300 וגם להגיע לתדר של 2.8GHZ וכל זה בקלות רבה ובחיסכון של מאות שקלים!

אוקי תודה ומה זה בדיוק המכפלה של המעבד? זה קשור לOC ולכמה רחוק אפשר להגיע איתו בOC...? לפחות זה מה שהבנתי

והאם יהיה הבדל בביצועים בין 4300 על 2.8GHZ לבין 6600 על 2.8GHZ?

עריכה: מה אתם אומרים על המארז הזה ENERMAX CHAKRA ECA5001-BS FULL TOWER CASE w/o PSU ¤ 588 ?

שמעתי שיש גם UBER CHAKRA האם הוא יותר טוב?

פורסם

אני אשמח לעזור לך לגבי מארז באופן ספציפי אם תפתח דיון מתאים בפורום "מארזים וספקים".

אם אתה רוצה לדעת קצת יותר לגבי OC יש תחת ב"מדריכים" מאמר גדול על כל העניין הזה.

הביצוים באותו התדר בין המעבדים הללו יהיו כמעט זהים פרט ליתרון של כ-3% בלבד ל-6600 כתוצאה מתוספת הקאש (בממוצע)

פורסם

תלמד לעשות OC על המחשב השיש לך כרגע תילמד טוב טוב שלא תהרוס את החדש

וזה מסיר אחריות של אינטל (לכל החיים)

וגם של החנות

אני יעשה OC למחשב שלי שהיה זקן לצרכים שלי

פורסם

אין דרך לדעת אם אתה עושה OC או לא.

בכל מקרה הסיכוי לשרוף מעבד ב-OC הוא אפסי,וגם אז צריך "מזל" כדי להצליח לשרוף אותו.

אם אתה הולך לפי המדריך שיש באתר ונועל מתחים וכו' אין שום סיבה שיקרה לו משהו בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים