עבור לתוכן

שאלה: מישהו תיקן מדפסת ב DMO?

Featured Replies

פורסם

הם הרי מצהירים שהם נותנים אחריות על המדפסת עם כל קנית ראש דיו חלופי. השאלה אם מישהו יצא לו פעם באמת לקחת אליהם מדפסת והיא תוקנה אכן ללא תשלום?

אני חושב שזה נושא חשוב לכל מי שקונה שם, וקונים אצליהם די הרבה. מעניין לגלות אם הם רציניים בקטע או שזה סתם.

פורסם

כן אחי. מקווה שתקרא את זה לפני שתאמין להם!

אל תעשה את הטעות הזאת! הם שקרנים!

אני קניתי דיו למדפסת אחרי שהם אמרו לי אחריו לשנתיים מלאות כולל הכל הכל, חוץ משבר כמובן.

אחרי שנתיי להם את המדפסת לתיקון שהיה אמור להימשך עד 14 ימי עבודה, התקשר אליי (אחרי 3 שבועות!!!) הטכנאי מהמעבדה שלהם ואמר לי שצריך להחליף חלק בסורק וזה יעלה לי 300 ש"ח לפני מע"מ. אמרתי לו ש:

א. אמרו לי שהאחריות כוללת הכל חוץ מחלקים שבורים וכאן אין שום חלק שבור.

ב. למה רק עכשיו הוא נזכר להגיד לי? כבר היו צריכים להחזיר לי את המדפסת מתוקנת מזמן!

הוא הפנה אותי להנהלה שאמרו שאני צריך לשלוח פקס למנכ"ל וכו' וכו'...

בקיצור הגשתי תלונה בהגנת הצרכן, מחכה לתשובה.

נ.ב

המדפסת עדיין לא הגיע אליי (כבר יותר מחודש וחצי)

פורסם

אבא שלי תיקן שם איזו מדפסת והיה מבסוט וגם אם קרה משהו לאחר מכן תקנו לו אותה.

כמו בכל מקום, יש מרוצים ויש לא מרוצים.

פורסם
  • מחבר

תגובות מעניינות.

Pure-gold: אתה יודע מה אבא שלך תיקן? כי לפי מה שאני שומע גם מחברים, אז כשמדובר בחתיכת נייר שנתקעה הם באמת מתקנים. אבל כל התקלות שקשורות בראש הדפסה שזה יכול לנבוע רק משימוש בדיו שלהם, משום מה הם מגלים מאגר תירוצים מרשים.

מקווה שיהיו פה עוד סיפורים וזה יעזור לשאר החברים בפורום להחליט אם כדאי לסמוך על האחריות שלהם, או לא.

פורסם

זה שהתלונן שדרשו ממנו כסף: כתבו בפירוש בכתב האחריות שלהם שאין אחריות על חלפים תקולים(ולא רק שבורים פיזית) אלא על עבודה בלבד.

ולמרות שזה מה שהיה רשום שם, לפני שנה וחצי נתתי להם מדפסת לתיקון שכן היתה שם חתיכת פלסטיק שבורה ובכל זאת הם לא לקחו ממני גרוש. החסרון היחידי שלוקח להם חודש-חודש וחצי עד שהם מתקנים את המדפסת ומחזירים אותה לסניף.

פורסם

גם אני תיקנתי דרכם סך הכל היה איטי כמצופה כי יש להם מעבדה מרכזית ששולחים לשם מכל הארץ אבל סך הכל תיקנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים