עבור לתוכן

שאלה בקשר לבניה + סרטוט דחוף

Featured Replies

פורסם

יש לי סרטוט כזה: http://img47.imageshack.us/img47/3535/47025363pd7.jpg

אז לפי הסרטוט אני צריך לחבר חוט בין הנגד לקבל, ואז לחבר את רגל 6 של הגו'ק או לנגד או לקבל? ובסוף הנגד מתחבר לפלוס והקבל למינוס?

תודה למי שעוזר.

פורסם
  • מחבר

נו מה נסגר אנשים נכנסים לפה ולא מגיבים? כתבתי שזה דחוף ויש פה אנשים שמבינים בזה אז תעזרו זה בדיוק 2 שניות :kopfpatsch:

פורסם

יש לי סרטוט כזה: http://img47.imageshack.us/img47/3535/47025363pd7.jpg

אז לפי הסרטוט אני צריך לחבר חוט בין הנגד לקבל, ואז לחבר את רגל 6 של הגו'ק או לנגד או לקבל? ובסוף הנגד מתחבר לפלוס והקבל למינוס?

תודה למי שעוזר.

כן.

פורסם
  • מחבר

ח תודה על התשובה המעמיקה.

ומה זה הסימן של האדמה ליד החיבור של המינוס מה אני מחבר שם?

ולחבר את רגל 6 של הגו'ק או לנגד או לקבל או לשניהם?

פורסם
ח תודה על התשובה המעמיקה.

:smile1:

ומה זה הסימן של האדמה ליד החיבור של המינוס מה אני מחבר שם?

מינוס ואדמה זה אותו דבר במקרה זה. אתה מחבר את זה לחוט השחור מהספק או להדק המינוס מהספק אם הוא מסומן כך. גם הרכיב (זה שרגל 6 שלו מתחברת למעגל) צריך לקבל מתח ואדמה, אז את אותה אדמה אתה מחבר גם לקבל.

ולחבר את רגל 6 של הגו'ק או לנגד או לקבל או לשניהם?

זה משנה? ::)

כמו שאמרת נגד מחובר לקבל והחיבור לרגל 6. זה לא משנה כולם צריכים לגעת באותה נקודה, חשמלית זה קצר בינהם.

חבר את רגל הנגד לקבל ואת שניהם ביחד לרגל 6.

פורסם
  • מחבר

מינוס ואדמה זה אותו דבר במקרה זה. אתה מחבר את זה לחוט השחור מהספק או להדק המינוס מהספק אם הוא מסומן כך. גם הרכיב (זה שרגל 6 שלו מתחברת למעגל) צריך לקבל מתח ואדמה, אז את אותה אדמה אתה מחבר גם לקבל.

רגע אז אני מחבר את זה בינתיים רק למינוס ולא מתייחס לאדמה רק כשאני מחבר את זה לספר זה האדמה נכון?

ואני יחבר את הנגד לקבל ויעביר חוט רק מהקבל לרגל 6 זה בסדר?

תודה

פורסם

ברגע שחיברת את רגל הקבל לרגל הנגד הם מקוצרות, כל נקודה על פני הקו הזה (בין הנגד לקבל) נחשבת חשמלית לאותה נקודה ולכן לא משנה איפה תחבר את החוט שיתחבר לרגל 6. אם תחבר אותו ליד הנגד, ליד הקבל או בדיוק בדיוק באמצע זה ממש אותו דבר.

רגע אז אני מחבר את זה בינתיים רק למינוס ולא מתייחס לאדמה רק כשאני מחבר את זה לספר זה האדמה נכון?

כבר אמרתי שמינוס ואדמה במעגל הזה הם אותו דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים