עבור לתוכן

מחפש לקנות XBOX 360 באזור חיפה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות 360 אני מהצפון ואני לא יודע מאיפה אני יכול לקנות אבל שהיה מהארץ אז מאיזה חנויות בצפון אני יכול לקנות? עם יש מהשו בחיפה אני גר בחיפה אז מישהו מכיר חנות בחיפה אוו באזור חיפה??

פורסם
  • מחבר

נו מההה אף אחד לא יודע איפה אפשר לקנות XBOX 360 בארץ??? :s05: :s05:

פורסם
  • מחבר

זה אמין שם?

לא יודע האתר הזה ניראה לי סתם

פורסם

הם נמצאים ליד חורב אם אתה מחיפה סע לשם מה יש להפסיד.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אחי

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי קנה שם הוא היה שם ? שווה? לקנות ? שמעתי אבל שאין להם משחקים למכירה!!!! :screwy: :screwy: אין לי כוח כבר לחפש מקומות לקנייה הם אני מוצא מקום מתאים אני הולך לקנות ישר !! אבל אין אין לא מוצא כלום! מישהו אולי מכיר עוד חנות בצפון הוא בחיפה הוא באזור חיפה ?????

פורסם

גרסה NTSC...

עדיף תלך על PAL.

פורסם

The_ Red _Dragon - איחדתי את שני הנושאים הדומים שפתחת לנושא אחד.

לגבי קניית ה-XBOX 360 - אם יש לך אפשרות להביא משחקים מארה"ב על בסיס קבוע אז קונסולת NTSC-US יכולה גם להתאים לך. אם לא אז לך על גרסת ה-PAL. בכל מקרה אל תתקרב לגרסת ה-NTSC-J מכיוון שרק משחקים מיפן יעבדו על הגרסא הזו.

פורסם

לא הייתי ממהר לשלול קונסולה NTSC-J. מלבד העובדה שההגנה האיזורית מאד משתנה, ויש הרבה משחקים ללא הגנה איזורית או הגנה איזורית שכוללת את J,

קיימת החנות הזו https://www.play-asia.com ששולחת מהונג קונג במחירים ממש זולים (מחיר משחק מקורי בהונג קונג נע בין 40 ל 50 דולר).

חסרונות- משחקים לפעמים יוצאים באיחור (אבל הפופלארים יוצאים ביחד. גירס אוף וור לדוגמא יצא באותו שבוע, כנל אובליביון), יש כיתוב סיני בנוסף לכיתוב באנגלית (יש כאלה שימצאו את זה מפריע...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים