פורסם 2007 במאי 2918 שנים יש לי נינג'ה פלוס ואני רוצה להחליף אותו בקירור טוב יותרחשוב לי שהוא יקרר יותר מהנינג'ה וגם שיהיה שקט.?!תודה.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים OPD אתה לא חושב שזה מוגזם לפתוח כ"כ הרבה דיונים (שמתוכם 5 בעמוד הראשי) עם נושאים כ"כ דומים?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר OPD אתה לא חושב שזה מוגזם לפתוח כ"כ הרבה דיונים (שמתוכם 5 בעמוד הראשי) עם נושאים כ"כ דומים?אני מתנצל, אני בן אדם ששואל הרבה שאלות.(ככה זה בהתחלה 8))
פורסם 2007 במאי 2918 שנים כמו שאמרתי לך, הנינג'ה חזק מאד, ומשהו לא טוב בהתקנה או במארז שלך, נינג'ה עם מאורר חזק ו-70 מעלות ל-4300 זה לא הגיוני בעליל...
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר לפי TAT זו הטמפרטורה, המשחה חדשה, רק אתמול שמתי. כשלא עשיתי OC הטמפרטורה היתה 56 במאמץ. זה סידור ה-OC שלי כרגע.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר אפשר לדעת למה העלת מתח ל DDR2 כשהם אפילו לא הגיעו לתדר המקורי שלהם?אני חדש ב-OC, אין לי ידע בזה.הלכתי לפי מאמר ושם היה מסומן.לאט לאט בזכותכם אני מתחיל להבין את חשיבותם ומשמעותם של הנתונים שמופיעים לי.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים תשאיר מתח סטוק לDDR2תוריד את הבאס ל333 ותוריד את המתח למעבד.. תתחיל מהמתח המקורי.. תבדוק יציבות וכל פעם תעלה בקצת, אתה על מתח די גבוה לתדר שאתה נמצא בו וזה יכול להיות מה שגורם לך לטמפ' הגבוההות..
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר תשאיר מתח סטוק לDDR2תוריד את הבאס ל333 ותוריד את המתח למעבד.. תתחיל מהמתח המקורי.. תבדוק יציבות וכל פעם תעלה בקצת, אתה על מתח די גבוה לתדר שאתה נמצא בו וזה יכול להיות מה שגורם לך לטמפ' הגבוההות..עשיתי בדיוק מה שאמרת והתחלתי ממתח סטוק, אבל אין מה לעשות שלי זקוק להרבה מתח.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים כנראה נפלת על מעבד טיפה פחות טוב, לא נורא.. בכל מקרה מתח גבוה=טמפ' גבוהה...כל מה שתוכל להוריד מהמתח יעשה טוב לטמפ'.. בעיקרון מתח של 1.43 לדעתי זה קצת גבוה ל3GHZ כשיש כאלו שמגיעים אפילו ליותר על מתח סטוק..
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר יכול להיות.כרגע אני נמצא ב-3200MHZ ב-1.38Vנפלתי על מעבד עם קצת יותר תאבון 8)
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אני הייתי מציע לך את Thermalright Ultra-120 eXtreme כרגע הוא הכי טוב בשוק הוא יכול להגיע לטמפרטורות מאוד נמוכות והוא מעולה לאוברקלוקינג. קישור לאתר היצרן: http://www.thermalright.com/a_page/main_product_ultra120_extreme.htm קישור לבנצ'מארק: http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2943&p=4 יש לו ביצועים מעולים ורק תסתכלו על הטמפרטורות שלו על מעבדים כאלו חזקים שמוציאים הרבה חום. בעיה אחת קטנה : אני לא חושב שכרגע הוא קיים בארץ כי הוא דיי חדש.... :'( אבל כרגע בחו"ל הוא עולה 65 $ בשקלים זה 260 שקל. אבל אל תשכחו שבארץ הכל יותר יקר אז אל תצפו יותר מידי הוא יעלה כ- 300-400 ש"ח אם אני לא טועה. תקוו שאני טועה ;D כאשר הוא מגיע לארץ אני רץ לקנות אותו, אני לא מצאתי אותו באף חנות...איזה באסה... זאת הבחירה שלי ואני מקווה שגם שלכם ודרך אגב אתם יכולים לשים עליו איזה מאורר 120 מ"מ שאתם רוצים ככה שיש עוד אופציה מעולה. סה"כ הוא מעולה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.