עבור לתוכן

התוכלו להציע לי קירור טוב יותר מ-NINJA PLUS עד 400ש"ח..?!

Featured Replies

פורסם

יש לי נינג'ה פלוס ואני רוצה להחליף אותו בקירור טוב יותר

חשוב לי שהוא יקרר יותר מהנינג'ה וגם שיהיה שקט.

?!

תודה.

פורסם

Tuniq Tower נראה לי האופציה היחידה...

פורסם

OPD אתה לא חושב שזה מוגזם לפתוח כ"כ הרבה דיונים (שמתוכם 5 בעמוד הראשי) עם נושאים כ"כ דומים?

פורסם
  • מחבר

OPD אתה לא חושב שזה מוגזם לפתוח כ"כ הרבה דיונים (שמתוכם 5 בעמוד הראשי) עם נושאים כ"כ דומים?

אני מתנצל, אני בן אדם ששואל הרבה שאלות.(ככה זה בהתחלה 8))

פורסם

כמו שאמרתי לך, הנינג'ה חזק מאד, ומשהו לא טוב בהתקנה או במארז שלך, נינג'ה עם מאורר חזק ו-70 מעלות ל-4300 זה לא הגיוני בעליל...

פורסם
  • מחבר

לפי TAT זו הטמפרטורה, המשחה חדשה, רק אתמול שמתי.

כשלא עשיתי OC הטמפרטורה היתה 56 במאמץ.

זה סידור ה-OC שלי כרגע.

2005005419563425070_rs.jpg

פורסם

TAT מעט מזייפת עד כמה שידוע לי, חכה לתגובות נוספות...

פורסם

אפשר לדעת למה העלת מתח ל DDR2 כשהם אפילו לא הגיעו לתדר המקורי שלהם?

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת למה העלת מתח ל DDR2 כשהם אפילו לא הגיעו לתדר המקורי שלהם?

אני חדש ב-OC, אין לי ידע בזה.

הלכתי לפי מאמר ושם היה מסומן.

לאט לאט בזכותכם אני מתחיל להבין את חשיבותם ומשמעותם של הנתונים שמופיעים לי.

פורסם

תשאיר מתח סטוק לDDR2

תוריד את הבאס ל333 ותוריד את המתח למעבד.. תתחיל מהמתח המקורי.. תבדוק יציבות וכל פעם תעלה בקצת, אתה על מתח די גבוה לתדר שאתה נמצא בו וזה יכול להיות מה שגורם לך לטמפ' הגבוההות..

פורסם
  • מחבר

תשאיר מתח סטוק לDDR2

תוריד את הבאס ל333 ותוריד את המתח למעבד.. תתחיל מהמתח המקורי.. תבדוק יציבות וכל פעם תעלה בקצת, אתה על מתח די גבוה לתדר שאתה נמצא בו וזה יכול להיות מה שגורם לך לטמפ' הגבוההות..

עשיתי בדיוק מה שאמרת והתחלתי ממתח סטוק, אבל אין מה לעשות שלי זקוק להרבה מתח.

פורסם

כנראה נפלת על מעבד טיפה פחות טוב, לא נורא.. בכל מקרה מתח גבוה=טמפ' גבוהה...

כל מה שתוכל להוריד מהמתח יעשה טוב לטמפ'.. בעיקרון מתח של 1.43 לדעתי זה קצת גבוה ל3GHZ כשיש כאלו שמגיעים אפילו ליותר על מתח סטוק..

פורסם
  • מחבר

יכול להיות.

כרגע אני נמצא ב-3200MHZ ב-1.38V

נפלתי על מעבד עם קצת יותר תאבון 8)

פורסם

^

זה יותר טוב ממקודם... שהיית על 1.43...

פורסם

אני הייתי מציע לך את Thermalright Ultra-120 eXtreme כרגע הוא הכי טוב בשוק הוא יכול להגיע לטמפרטורות מאוד נמוכות והוא מעולה לאוברקלוקינג.

קישור לאתר היצרן: http://www.thermalright.com/a_page/main_product_ultra120_extreme.htm

קישור לבנצ'מארק: http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2943&p=4

יש לו ביצועים מעולים ורק תסתכלו על הטמפרטורות שלו על מעבדים כאלו חזקים שמוציאים הרבה חום.

בעיה אחת קטנה ::) אני לא חושב שכרגע הוא קיים בארץ כי הוא דיי חדש.... :'( אבל כרגע בחו"ל הוא עולה 65 $ בשקלים זה 260 שקל.

אבל אל תשכחו שבארץ הכל יותר יקר אז אל תצפו יותר מידי הוא יעלה כ- 300-400 ש"ח אם אני לא טועה. תקוו שאני טועה ;D

כאשר הוא מגיע לארץ אני רץ לקנות אותו, אני לא מצאתי אותו באף חנות...איזה באסה... :pissed:

זאת הבחירה שלי ואני מקווה שגם שלכם ודרך אגב אתם יכולים לשים עליו איזה מאורר 120 מ"מ שאתם רוצים ככה שיש עוד אופציה מעולה. :yelclap:

סה"כ הוא מעולה!!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים