עבור לתוכן

מחפש מסך עד 1500(פחות אם אפשר)

Featured Replies

פורסם

אני מחפש עד 1500 ש"ח ואם אפשר פחות אז יותר טוב

אני גולש באינטרנט משחק במחשב ומידי פעם צופה בסרטים(לא יותר מידי)..

ביינתיים חשבתי על :

LG L1953TR 19'' LCD 2MS+DVI - ש"ח 1215

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7112

איך המסך הזה הוא טוב? יש מסך אחר שכדאי?

פורסם

ה - XEROX XG-91D יהיה הכי טוב בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

ואיך המסך שהצעתי הוא טוב? מה היתרונות והחסרונות שלו?

אין את הxerox בנועה מחשבים ואני קונה שם תמחשב, איזה עוד מסכים כדאי?[br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 21:42:45

הלו?
פורסם
  • מחבר

למה זה יותר טוב? למסך של LG יש 2 MS ולסמסונג שהצעת יש 5, חוץ מזה ומהניגודיות שהיא שונה כול השאר פחות או יותר אותו הדבר.

אז למה המסך של סמסונג נחשב יותר טוב?

ובלי להעליב כמובן, אולי יש מישהוא שיש לו חשק לפרט ולהסביר שמוכן לענות?[br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 15:08:47

?
פורסם

הנתונים על הנייר שונים מאד מאלה שבפועל ובפועל הסמסונג עדיף על ה - LG.

פורסם
  • מחבר

ולמה זה?

פורסם

הנתונים על הנייר לא נבדקים ע"פ התקן ומשמשים בעיקר למשיכת לקוחות.

פורסם
  • מחבר

אז כל הנתונים מזויפים? נשמע לי יותר כמו תאורית קונספירציה[br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 19:04:46

???[br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 20:05:10
???
פורסם

עדי, תפסיק להקפיץ. בפעם הבאה הת'רד יינעל.

פורסם
  • מחבר

לך תזדיין(סליחה על הביטוי), פורום לא מקצועי ועלוב,תשובות עלובות של משפט אחד ואנשים שמתעלמים..

לכו לפורומים האחרים באתר ותראו איך מגיבים באמת, אנשים מגיבים בפרוט ומסבירים ומתייסחים ברצינות לכל מי ששואל משהוא

אם משהו אומר משהוא כמו שכל הנתונים בעצם מזוייפים ואין להם משמעות זכותי המלאה לדרוש הסבר קצת מפורט יותר

אם למסך כולשהו יש תכונות כלשהם זכותי המלאה לדרוש הסבר קצת יותר גדול ממשפט ושמדבר גם על פרטים טכנים..

פורסם

זכותנו המלאה לדרוש שתקרא את המדריך מסכי LCD באתר לפני שאתה בא לשאול שאלות,

תאמין לי שזה יקל לכולנו על החיים, לא לחינם כתבתי את המדריך ההוא.

פורסם
  • מחבר

צודק מאה אחוז

אם כך מי צריך פורום? פשוט תהפכו את זה לאתר עם מאגר מאמרים ותחסכו לעצמכם כאב ראש הכי פשוט לא?

תעשו פורום בשביל החבר'ה וסגרו עיניין..

פורסם

סליחה אבל לדעתי כאן אתה טועה, קודם כל קוראים את המדריכים ואז אם ישנם שאלות באים לפורומים.

במקום לשאול מלא שאלות ישבנו וחשבנו על רוב הדברים שאנשים שואלים ואחרי כתבנו מדריך שגם

מפרט כיצד עליך לבחור מסך ולמה תמיד כדאי ומומלץ להיתעלם מהנתונים הרשמיים של החברות שמייצרות

את המסכים פשוט כי הוכח פעם אחר פעם על ידי אתרים בחו"ל (וגם על ידנו בביקורת ה24" לדוגמא)

שהנתונים המוצהרים שונים מהנתונים במציאות או שהם אינם ברי השוואה בין מסכים כמו יחס ניגודיות דינאמי.

פורסם
  • מחבר

אז איך אפשר בעצם לדעת איזה מסך טוב יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים