עבור לתוכן

בעיית מהירות ב-unreal 2 -משהו מוזר...(כולל מפרט)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

באיזה דרייברים אתם משתמשים???

אני ב-41.09!

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ממליץ לך לעבור ל 40.72, לי ( ולעוד בעלי 4200 ) הוא נתן את הביצועים הכי טובים!

פורסם

אתה במינימום מבחינת זכרון כ. מסך וגם כללי :'(

אני חושב שMedium זה קצת גדול עליך...

פורסם

בכל רחבי הרשת הגיעו למסקנה שהדרייברים 41.09 נותנים את הביצועים הטובים והיציבות הטובה ביותר באנריל 2.

כך שאם יש בעיות עניינים או שאר ירקות כדאי לנסות להתקין את הגרסא הזאת.

פורסם

אני ממליץ לך לעבור ל 40.72, לי ( ולעוד בעלי 4200 ) הוא נתן את הביצועים הכי טובים!

אתה לא צודק...

היה לי את ה40.72 ואיתו לא ראיתי את האנשים ראיתי

דברים כסופים כאלה עם צורה של בני אדם

התקנתי את ה41.09 והכל הסתדר וניהיה נפלא...

הוא מצויין...

לפי דעתי הוא הכי טוב ל4200

לכל אחד מתאים

דרייבר אחר בהתאם למערכת שלו...

פורסם

לי יש XP1800 , 512MB , SUMA TI4200 64MB והרצתי את המשחק על 1600X1200, הכל על HIGH והוא רץ חלק ללא שום תקיעות !

פורסם

עם גירסה 40.72, לפי מה שהבנתי משיחות עם אנשים מהפורומים בחו"ל ועם כמה גם כאן, יש בעיות עם הצגת הטקסטורות במשחק. שדרוג לגירסאות מתקדמות יותר של הדרייברים פותר את הבעיה.

פורסם

כמו שאמרתי בדיונים קודמים- Detonator 41.09

פורסם

חל איסור גורף על פרסום לינקים להורדות, קראקים, עידוד שימוש בהם ובעצם איסור גורף לכל הקשור לWarez.

Warez - לפי באבילון, תוכנה המופצת באופן בלתי חוקי דרך האינטרנט או דרך מערכת לוחות מודעות ממוחשבים.

תחת זה נכלל גם הורדת תוכנות מ- Kazza, Edonkey ושאר תוכנות הP2P למינהם (תוכנות איתם מורידים קבצים ממשתמשים אחרים).

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

אתם אולי לא מפרסמים לינקים אבל אתם מעודדים הורדת משחקים בכך שאתם מדברים עליהם ועורכים פה דיונים.

בושה וחרפה לאתר החומרה שנחשב לאחד הרציניים בארץ.

פורסם

אני משחק בהכל כמעט נמוך.. (מפרט בצד... :lol: )

פורסם

חל איסור גורף על פרסום לינקים להורדות, קראקים, עידוד שימוש בהם ובעצם איסור גורף לכל הקשור לWarez.

Warez - לפי באבילון, תוכנה המופצת באופן בלתי חוקי דרך האינטרנט או דרך מערכת לוחות מודעות ממוחשבים.

תחת זה נכלל גם הורדת תוכנות מ- Kazza, Edonkey ושאר תוכנות הP2P למינהם (תוכנות איתם מורידים קבצים ממשתמשים אחרים).

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

אתם אולי לא מפרסמים לינקים אבל אתם מעודדים הורדת משחקים בכך שאתם מדברים עליהם ועורכים פה דיונים.

בושה וחרפה לאתר החומרה שנחשב לאחד הרציניים בארץ.

חלאס עם השטויות. לא נותנים פה לינקים ולא מעודדים הורדת משחקים, מדברים על משחק.

לנושא:

אם יש לכם תקיעות מאוד קשות או עדיין קריסות עם כרטיס מבית nVIDIA, אנשים אומרים שהתקנת גרסת 30.71 או משהו דומה (לא זוכר בידיוק איזה...) עוזרת.

פורסם

לזה שפתח את כל הת'רד, המפרט שלך מאוד חזק ולא אמורה להיות בעיה להריץ אותו גם ב-1600X1200 {לדעתי},

תתקין את הדריברים 40.72 ותבדוק הגדרות וכל מזה שצריך, לדעתי הכי יעזור זה לפרמט את המחשב, להתקין מערכת הפעלה

מחדש, ולדעתי הכל יעבוד טוב, ו-256 מספיקים לכל משחק היום, גם אלו שקונים מערכות מאוד מאוד מאוד מאוד חזקות לפעמים

שמים רק 256 זכרון, ככה שזה מספיק.

פורסם

עם המפרט שלי שזה ג'יפורס 4 T4200 128MB, פנטיום 4 2 ג'יגה ו256 זכרון DDR בהכל על FULL ברזולוציה 1200X1000 המשחק עובד די טוב, אבל כאשר דברים משתנים מסביב יש עצירה לפעמים.

כמו יחסית בהתחלה כאשר יוצאים מבניין ובחוץ פתאום מופיע המפלצת עם הסכינים בידיים ולמעלה 3 כלבים יורים עליך. אז ברגע שאני יוצא ופתאום אלו מופיעים יש עצירה של כשנייה. אבל חוץ מדברים כאלה מדי פעם המשחק עובד טוב

פורסם

האמת אני לא רואה סיבה להריץ את המשחק ביותר מ 1280X1024 כש AAX4 וANISOTROPIC מופעל.

פורסם

גם לי יש בעית ביצועים קשה תסתכלו במפרט שלי בבקשה ותגידו אם זה צפוי

אני על 800*600 LOW ואכשהו אפשר לשחק וכל פעם שאני עושה

QUICKLOAD זה יוצא לי מהמשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים