עבור לתוכן

מתלבט בין כמה זוגות של אוזניות לנגן mp3

Featured Replies

פורסם

הדגמים הם:

AKG K26P

Efficiency 125 dB SPL/V

Frequency range K 26 P: 12 Hz to 28 kHz

Rated impedance 32 ohms

THD <1%

Cable 1.5 m (5 ft.)

Connector Stereo mini plug

Net weight (without cable) K 24 P: approx. 2.2 oz.

K 26 P: approx. 2.6 oz.

Special features Folding mechanism

k26p_ph.jpg

Philips SHS8001

Sound

Acoustic system : Open

Magnet type : Neodymium

Voice coil : CCAW

Diaphragm : Mylar dome

Frequency response : 6 - 23 500 Hz

Impedance : 16 Ohm

Maximum power input : 50 mW

Sensitivity : 102 dB

Speaker diameter : 15 mm

Type : Dynamic

Connectivity

Cable connection : Two parallel, symmetric

Cable length : 1.2 m

Connector : 3.5 mm stereo

Finishing of connector : 24k gold plated

Type of cable : OFC

225947.jpg

KOSS KSC75

Frequency Response 15-25,000 Hz

Impedance 60 ohms

Sensitivity 101 dB SPL/1mW

Distortion <0.2%

Cord Straight, Dual Entry, 4ft

ksc75.jpg

Sennheiser PX100

Nominal impedance 32 Ohm

Jack plug 3.5 mm stereo

Transducer principle (Headphones) dynamic, open

Ear coupling supraaural

Cable length 1.4 m

Weight without cable 65 g

Frequency response (headphones) 15.....27000 Hz

Sound pressure level (SPL) 114 dB(SPL)

THD, total harmonic distortion 0.1%

px100_400px.jpg

אני שומע מוזיקה מסוגים שונים: רוק, מטאל, אלקטרונית, קצת בוב מארלי קצת עידן רייכל קיצר אני אוהב הכל אבל עם דגש על מטאל ורוק (מטאליקה, גאנז אנג רוזד, מגאדט' יו ניימ איט).

אני משתמש בנגן בעיקר בנסיעות ארוכות באוטובוסים (צבא...) וגם סתם בבסיס וגם כשאני יוצא לריצות.

מה שקורץ לי בAKG זה הריפוד שלו, הוא הכי נוח לפי דעתי. אני פחות אוהב את הבד הרגיל שבא עם רוב הנגנים, כמו בKOSS שפה (פחות נעים לאוזן).

מצב שני אלו אוזניות קשת ואני מפחד שהן לא יהיו יציבות מספיק בריצות.

הKOSS והפיליפס טובים לריצות כי הם נלתים על האוזן.

אני בעקרון תמיד העדפתי אוזניות in-ear בגלל שכך אף אחד לא שומע מה שאני שומע וגם זה יושב הכי טוב באוזן. הבעיה היא שיש לי אוזניים כנראה רגישות וקורא לי שאחרי איזה שעה של שמיעה רצופה האוזניים מתחילות לכאוב. גם כשאני מכניס את האוזנייה לא חזק. פשוט מהלחץ הקטן שהאוזניה יוצרת בדפנות של פנים האוזן כואב לי אחרי זמן מה.

מביקורות שקראתי הסנהייסר מאד מומלצות ותכלס גם כל שאר האוזניות הללו .

איכות הסאונד והבאס מאד חשובה לי אבל גם כן הנוחות.

כל האוזניות הללו הן בין 220-320 שח לערך וזה טווח המחירים שלי (אולי גג 350 אם ממש יקרוץ לי דגם אחר).

כך שאם יש לכם אוזניות אחרות להציע לי אשמח לשקול אותן.

אגב הנגן שאיתו אני משתמש זה ה iriver e10

iriver_e10_1.jpg

סתם תמונה להתלהב :P

פורסם

px 100

לא תצטער :xyxthumbs:

פורסם

יש לי חדשות בשבילך, הAKG K26P ממש לא נוחות [לדעתי]. ניסיתי אותן לכמה דקות בחנות וזה היה לא נוח בטירוף ולא הרגשתי שום שיפור בסאונד מאוזניות ג'נריות של 100 שקל שקניתי לפני שנתיים.

הייתי אומר לך שכדאי לך ללכת על הPX100 אבל אם אתה מתכנן לשמוע באוטובוס זה בעיה, כי הן פתוחות ואתה תשמע את כל הרעש מסביב וזה מאוד מפריע וגם לא תוכל להנות מאיכות שלהן. לריצה הן לא יתאימו אבל אני חושב שכדאי לך לחשוב על הCX300 [או 630 של קריאייטיב שעולות כרגע 50~60 ש"ח פחות ולפי מה שאומרים זה בדיוק אותה אוזניה.]

הן אוטמות רעשים מבחוץ ואם האוזניים שלך רגישות אז תוכל להשתמש בגומי הכי קטן וככה לא יהיה לך לחץ באוזן.

הKSC גם פתוחות ולכן הן לא אופציה טובה.

הפיליפס דומות לCX300 בעיצוב רק שאין להן את הקליפס הזה. אם אתה מעדיף תעיצוב הזה עם הקליפס תחפש השוואה אולי האיכות סאונד דומה. [תודיע לי מה גילית :)]

פורסם

אני משתמש בKSC75 בין השאר

אם העניין של ה"פתוח" לא מפריע לך

לך עליהם. סאונד טוב מאוד במחיר טוב (למרות שבארץ זה שחיטה מה שהולך*)

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם כל האוטובוס הולך לזמזם את המוזיקה שאני שומע איתי?

(לגבי הקוס והסנהייסר)

אני לא מחפש אוזניות in-ear קלאסיות. לפחות כאלה שנתלות על האוזן (כמו הפיליפס) מהסיבה שציינתי מקודם לגבי הרגישות של האוזניים שלי.

כי אם הן נתלות אז הן פשוט שוכבות איפה שצריך ואני שומע, אחרת אני אצטרך תמיד לדחוף קצת את האוזניות בשביל לשמוע וזה פוגע באוזן שלי לאורך זמן ומתחיל לכאוב.

אגב, מה לגבי אוזניות הפיוניר האלה? הן קטנות ונשענות על האוזן ונראה לי טובות לריצה:

http://www.pioneer.se/se/products/42/67/226/SE-E07-X4/index.html

פורסם

הפיוניר אוזניות פתוחות ולכן לנסיעות הן יהיו בעיתיות.

אני לא חושב שכל האוטובוס ישמע את מה שאתה שומע מקס' זה שיושב לידך כי יש הרבה רעש בסביבה [בעיקר של האוטובוס אני מניח], זה יפריע לך לשמוע הרבה יותר מלכל הסובבים. אתה תצטרך לשמוע בווליום גבוה כדי להנות מהמוזיקה וחבל כי אתה תהרוס לעצמך תאוזניים ובטווח הארוך אתה תסבול מזה.

יש לך אפשרות לקחת את הEP-635 של קריאייטיב שיש להן חוט כזה שנתלה לך על הצוואר ואז החוט עצמו של האוזניה משוחרר.

הנה תמונה: http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/lowres_ep635.jpg

החוט הזה סבבה והוא מחזיק את הMP3 יופי אם יש לך איפה להכניס ת'חוט הזה אבל מה שלי מפריע [יש לי חוט דומה באוזניות שבאו עם הנגן שלי.] זה שהחוט של האוזניה רופף כזה ואז הוא נראה מוזר עליך... זה לא כזה נורא אבל זה קצת מציק לפעמים.

מבחינת עיצוב כרגע ניראה לי האופציה הכי טובה אלה הפיוניר. אני אנסה לברר אם האיכות סאונד טובה/קרובה לאיכות של הCX300/EP63X

פורסם
  • מחבר

הן אולי נתלות על הצאוור אבל עדיין מה שמחזיק אותן זה הכיחוך עם האוזן.

עוד אוזניות: הPX200. דומים לPX100 רק עם כיסוי אוזניות מבודד (מהסוג שאני אוהב):

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207#

הFrequency Response שלהם הוא 10 עד 21K.

21K זה לא קצת נמוך לתדרים גבוהים?

פורסם

אוזן אנושית שומעת תדרים בין 20 ל20000 ככה שזה לא ממש משנה, ואם אני זוכר נכון אנטולי אמר שהמקס' שהוא שמע היה בערך 18000 ככה שסביר להניח שרובנו שומעים אפילו פחות מזה :lol:

בכל אופן לא צריך להסתמך על הנתונים רק.

קראתי איפשהו שהPX100 עדיפות על הPX200 מבחינת סאונד אז אני לא יודע מה להגיד לך כ"כ...

תחום האוזניות יותר מסובך משחשבת הא? ;D

פורסם
  • מחבר

ידעתי שזה לא פשוט... אבל קיוויתי שהנתונים הטכניים יעזרו לי.

אני יודע שאוזן אנושית שומעת בתחום שציינת אבל קראתי בביקורת כלשהיא שעדיף שיהיה יותר מרווח בתחום בציוד שאתה שומע איתו בשביל שכאשר הסאונד ייכנס לתחום של האוזן שלך הוא יהיה יותר חלק (משהו כזה, יכול להיות שכל המשפט הזה סתום אבל נניח...)

כן קראתי שה PX100 יותר טובים בבאס.

מצד שני הPX200 הן סגורות יחסית... וזה חשוב אצלי.

בחירות קשות...

פורסם

אני יודע שאוזן אנושית שומעת בתחום שציינת אבל קראתי בביקורת כלשהיא שעדיף שיהיה יותר מרווח בתחום בציוד שאתה שומע איתו בשביל שכאשר הסאונד ייכנס לתחום של האוזן שלך הוא יהיה יותר חלק (משהו כזה, יכול להיות שכל המשפט הזה סתום אבל נניח...)

שטויות במיץ

אתמול שמעתי את ה k26p

אוזניות נחמדות מאוד וב250 שקל אתה מקבל אטימה סבירה, קשת (אם אתה לא אוהב In-Ear) וצליל מהנה ביותר

פורסם

יש את הAKG K81/518, אוזניות אטומות מעולות (אמורות להיות יותר טובות מכל הרשימה שלך חוץ מה-PX100 אולי) שבארץ עולות כ-400 אבל באיביי אתה בדר"כ יכול למצוא אותן בסביבות 70$.

פורסם

אילן זאת בהחלט אפשרות טובה אבל הן לא בתקציב שלו, אמר מקס 350.

בקשר לקניה בחו"ל זה חישוב די פשוט לדעתי: 70$ לאוזניות ובערך עוד 30$ למשלוח, הגענו ל100 דולר, כפול 4[בערך שער הדולר כיום] זה כבר 400. עדיף לקנות בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים