עבור לתוכן

בעיה עם מסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום חברים היום רכשתי תמסך 1970hr ומחשב חדש מארז antec p1800 כרטיס מסך 8800gts מעבד e6600 ו2 גיגה זיכרון בקיצור אני לא מצליח להפעיל תמסך כאשר חיברתי אותו למחשב הישן הוא פעל עם הכבל הכחול לחיבור הכחול של המארז ללא בעיה אבל עם המארז החדש זה שונה ואני לא יודע איך לחבר אותו יש למישהו פתרון או מדריך כלשהוא?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

דרך הכרטיס מסך?! ::)

יציאת DVI בצבע לבן

פורסם

בGTS יש לך רק שתי יציאות DVI. כך שאם אתה מחפש חיבור עם כבל VGA אתה לא תמצא אחד.

אתה חייב כבל DVI! אם לא קיבלת עם המסך פשוט תקנה אחד, עניין של פחות מ50 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה אחים שלי על העזרה המהירה רק שאני ממש לא מבין בזה קיבלתי כמה כבלים אני לא יודע מהם אבל תוכלו להראות לי תמונה או משהו ולכוון אותי כי אני בטוח שיש לי את כל הכבלים

(ראיתי עכשיו מאחורי המארז את שתי היציאות הלבנות שדיברתם כאן עליהם חיברתי לשם את שתי הכבלים שקיבלתי אחד שחור.. ואחד כחול שצריך להלביש עליו חלק שחור כזה.. אני לא בטוח שזה מה שצריך לעשות חברייה(

פורסם
  • מחבר

אממממ קיבלתי מתאם אחד.. אני אמור לחבר רק אותו ? אני אמור לחבר את 2 הכבלים או רק אחד ?

פורסם

אתה מחבר את המתאם הזה לחיבור DVI הראשון שבכרטיס ואת הכבל של המסך למתאם הזה מהצד השני

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני ינסה את זה

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

בכל מקרה תמיד יש לך גם את האופציה הכי טובה לדעתי שהיא לקנות כבל DVI (אני מבין שלא קיבלת אחד כזה) ולחבר אותו ישירות מהמסך לכרטיס בלי מתאמים ושטויות כאלה, זה חוסך המרות מיותרות וכתוצאה מכך משפר את איכות התמונה במסך. עד אז יש לך את הVGA עם המתאם DVI. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה לא עבד זה עדין עשה לי analog power saving off

צילמתי כמה תמונות של הכבלים שקיבלתי עם המתאם הארור הזה וגם תמונה של איך שחיברתי ותגידו לי איפה הטעות..

אוקי תמונה של הכבלים שימו לב זה מאחורי המסך

http://img406.imageshack.us/img406/4208/009do9.jpg

תמונה שניה של איך שחיברתי תכבלים לכרטיס תגידו לי איפה הטעות פה

http://img405.imageshack.us/img405/252/37689991jo8.jpg

פורסם

הכבל השחור זה DVI!?!נכון? אם כך למה בכלל אתה מחבר את הVGA אין בו צורך כלל ולא במתאם!

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג אחי עם הכבל השחור הוא dvi אבל כאשר אני מחבר אותו מהמסך לכרטיס מסך המסך רושם לי digital power saning off

פורסם

עשית ריסט בכלל מאז?

פורסם
  • מחבר

כן זאקו עשיתי ריסט הוצאתי מהחשמל החזרתי.. אני כבר ממש נואש רק היום קיבלתי תמחשב אני מת לשחק בו ואני לא יכול לעשות כלום... חיברתי בינתים רק תכבל השחור אני חושב שהוא ה-dvi מה אתה אומר הבעיה זאקו כי שחיברתי את המסך למחשב אחר המסך פעל חלק

תודה לכלולם בינתים על העזרה :yelclap::hi:

ה-power saving mod הארוררררר הזהה :bash: :bash: :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים