עבור לתוכן

צריך עזרה - מקבל אות חלש מרשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני עובד במשרד שיש בו אינטרנט אלחוטי אבל לצערי הנתב נמצא דיי רחוק ואין לי גישה אליו (אין לי אשרות להתקין עליו אנטנה חזקה יותר).

האות שאני מקבל ממנו הוא חלש, כ - 11 mbs.

יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא אנטנה שאפשר לחבר לשקע חשמלי והיא מגבירה את האות של הנתב או כל דבר בסגנון שלא מצריך התעסקות אם הנתב.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

11Mbps זאת המהירות לא עוצמת האות.

נתבים בסטנדרט יותר ישן משדרים רק בקצב הזה, וגם אפשר להגדיר לעבור ככה במאפייני כרטיס הרשת האלחוטי.

מה שמשנה לך זה מה שהוא אומר ב"עוצמת אות", אם זה החיבור של וינדוס הוא יגיד "טובה", "בינונית" או "נמוכה" ויתן חיווי של 5 פסים - כמה מהם ירוקים?

אם אתה רוצה להגדיל את עוצמת השידור מהצד שלך אתה יכול לקנות כרטיס אלחוטי USB שבא עם חוט מאריך ולנסות למקם אותו כך שיקלוט יותר טוב.

בנוסף אתה יכול להלביש עליו מרכז אות שיכול להביא לתוצאות טובות עוד יותר

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0

פורסם

אם כבר העלת את הנושא של הכבל מאריך ל USB,

הגיוני שכבל USB שאורכו 3.5 מטר יעלה 40 ש"ח? כי זה המחיר שראיתי ב ACE... וזה נראה לי מופרח לגמרי... ה-2 מטר עולה 25 ש"ח..

פורסם
  • מחבר

הוא מראה לי שני פסים ירוקים, אני פשוט רוצה לראות ערוצי טלוזיה במחשב נייד שלי ואני צריך לקבל אות יותר טוב כדי שהשידור יהיה חלק יותר..

מה זאת אומרת מרכז קליטה, אתה מתכוון לעשות את זה למחשב נייד? איך עושים את זה, בלינק רשום רק איך עושים לראוטר..

פורסם

אם כבר העלת את הנושא של הכבל מאריך ל USB,

הגיוני שכבל USB שאורכו 3.5 מטר יעלה 40 ש"ח? כי זה המחיר שראיתי ב ACE... וזה נראה לי מופרח לגמרי... ה-2 מטר עולה 25 ש"ח..

התכוונתי לכבל שמגיע עם הכרטיס עצמו... אם אתה לא בטוח לגבי מכירים www.zap.co.il

הוא מראה לי שני פסים ירוקים, אני פשוט רוצה לראות ערוצי טלוזיה במחשב נייד שלי ואני צריך לקבל אות יותר טוב כדי שהשידור יהיה חלק יותר..

מה זאת אומרת מרכז קליטה, אתה מתכוון לעשות את זה למחשב נייד? איך עושים את זה, בלינק רשום רק איך עושים לראוטר..

שני פסים ירוקים זה אמנם נמוך, אבל לא פוגע בביצועי האינטרנט.

מאיפה אתה מקבל ערוצים? אם זה מהאינטנט אז הקליטה המוכה זה לא מה שיפגום לך בביצועים, למרות שקליטה טובה יותר יכולה להשפיע לטובה.

בלינק.... אם תסתכל על הדף השני תבין.

ואני מתכוון שתעשה את זה לכרטיס USB אם תקנה.

פורסם
  • מחבר

כן, אני מקבל מהאינטרנט את הערוצים, יש כל מיניי אתרים שמשדרים טלוזיה מהעולם, אין לי טלויזיה איפה שאני נמצא אז אני משתדל לראות דרך המחשב.

קיים מדריך לביצוע מרכז קליטה לכרטיס usb ללא אנטנה? אתה יכול לתת לי לינק? יש לי אחד בבית שאני יכול לחבר למחשב שלי בנוסף..

פורסם

אז שוב, גם קליטה של 2 פסים ויכולת להתחבר רק ב11 מסל"ש לא אמור לפגוע בביצועי האינטרט.

אם אתה מחובר לנתב עם הרבה משתמשים אז יכול להיות שאתה פשוט מקבל נתח קטן מרוחב הפס הכללי לאינטרנט.

מה שיש בסטיקי מתאים גם למתאי USB הקטנים, אם תסתכל בדף השני גם תראה אימפלימנטצית אחרות על הרעיון.

עריכה:

ואתה פשוט יכול לחבר את המתאם USB למחשב שלך ולראות אם זה משפר את הקליטה ללא קשר למרכז אות וכו'

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו בונה לי אנטנה קטנה מנייר כסף שיש במטבח , גזרתי 20X20 ומה שאני לא יודע זה איך עושים את משטח הקלקר.. המרחק צריך להיות 4 לפי גודל המשטח אבל העיגול שיצרתי מהקלקר הוא ממש קטן והמשטח עוטף את כולו, זה לא אמור להיות ככה, איך מכינים את המשטח הקלקר שהusb צריך לשבת עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים