פורסם 2007 במאי 2818 שנים נשמע טוב, אם לא הייתי מסיים השנה ללמוד הייתי שוקל רכישה. אולי אחרי הצבא לאוניברסיטה. כמה עולה?זה שמעליי: זה מה שמפריע לך? זה שהמחשבון לא מבין את הקוסינוס בריבוע?
פורסם 2007 במאי 2818 שנים כמובן שלא, פשוט ברגיל אי אפשר ומסקרן אותי לדעת אם שם זה אפשרי. זה הגרפי שיש לי, למישהו יש ניסיון איתו? דעה עליו? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=11117 101 ש"ח אצל משרדיה.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר בתצוגה טבעית אפשר למשל לכתוב cos^2x במקום (cosx)^2 דווקא את זה הוא לא מאפשר...אבל אתה יכול לעשות את זה:cos(x)2במקום:(cosx)^2שזה מאוד דומה.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מישהו יודע מה צריך ללמוד באמת לבגרות בטופס 002?משוואות פרבולהסדרה הנדסיתגדילה ודעיכהטריגוהנדסת המרחבסטטיסטיקה והסתברות
פורסם 2007 במאי 2918 שנים בדקתי עכשיו בנוסחאות בספר.. לא טעיתי או כמו שרשום שם.. V = 1/3B*h B - שטח הבסיס h - גובה הפירמידה הלכתי להתכוננן לצאת... עוד איזה 20 דקות אני הולך...
פורסם 2007 במאי 2918 שנים עשיתי חזרה קלה על בעיות הספק, כעת נותר לי לעבור בקצרה על משפטים בגיאומטריה (לא נגעתי בחומרים כבר שנה, מקווה שיהיה טוב, המיקוד של ההסתברות שונה לגמרי ממה שעשיתי, מקווה שאני לא אפול שם) מעניין אותי אל מה אני ניגש היום - 005 בטוח ו006 לא בטוח חח למה לא בטוח? כי אתמול הצהרתי בפני המורה שאני לא ניגש ל006, ואם היא ביטלה לי את ה006 אז כנראה אני לא אגש, אם היא לא ביטלה אני אגש, בכל מקרה עשיתי חזרה קלה על בעיות הספק בהצלחה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.