פורסם 2007 במאי 2818 שנים ממ .. Vista ..אני מכיר שיטה פשוטה יחסית שפועלת ב XP. תוכל לבדוק אם יש אפשרות כזאת גם בויסטה.1) Go to Start Menu -> "Control Panel"2) Click on "Network and Internet Connections" ->3) Click on "Network Connections"4) Right click the icon for your PPPoE connection -> Choose "Properties"5) "Options" tab, uncheck "Prompt for name and password, certificate etc"6) Done, you now will not be asked to click connect!את האייקון על הדסקטופ של החיבור לאינטרנט אתה מעתיק לתיקיית ה Startup, וזהו.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אז בעקרון הפתרון שהציעו לך אמור לעבודלמה הכוונה בלא עובד?החלון של החייגן עולה אבל אתה עדיין נדרש ללחות על CONNECT?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים הכי פשוט שמים ראוטרהראוטר מחובר 24\7 ואת רק צריך להפעיל את הדפדפן.החייגן מוגדר חד פעמית על הראוטר וניגמר הסיפור.זה לא יותר מ160 שקל.מחברים אותו למודם בכבל רשת ישר ועוד כבל ישר אחד למחשב וניגמר הסיפור.כל העניין מסתכם ב 200 שקל אולי.אני עובד ככה כבר שנים.בלי כאבי רואש עם הגדרות תוכנה.ואם אתה מוכן להשקיע תיקנה אלחוטי בקצת יותר ואם יהיה לך נייד תהנה ממנו גם בסלון או בחדרים אחרים.רק תדע שאלחוטי זה כבר עניין של אבטחה וזה סיפור אחר לדיון אחר....בברכה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אפשר גם להתקשר לספקית ולבקש שיעבירו אותך לחיבור בלי חייגןחלק מהספקיות יעשו את זה בלי בעיה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים הכי פשוט שמים ראוטרהראוטר מחובר 24\7 ואת רק צריך להפעיל את הדפדפן.החייגן מוגדר חד פעמית על הראוטר וניגמר הסיפור.זה לא יותר מ160 שקל.מחברים אותו למודם בכבל רשת ישר ועוד כבל ישר אחד למחשב וניגמר הסיפור.כל העניין מסתכם ב 200 שקל אולי.אני עובד ככה כבר שנים.בלי כאבי רואש עם הגדרות תוכנה.ואם אתה מוכן להשקיע תיקנה אלחוטי בקצת יותר ואם יהיה לך נייד תהנה ממנו גם בסלון או בחדרים אחרים.רק תדע שאלחוטי זה כבר עניין של אבטחה וזה סיפור אחר לדיון אחר....בברכה.רוב המודמים יכולים להפוך לראוטר, ולכן לא צריך לקנות אחד יעודי.מאז שאני הפכתי את שלי, החיים שלי השתנו מהקצה אל הקצה.ממליץ.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים לא ראיתי VISTA עדיין, אבל בXP אתה פשוט יכול לגרור קיצור דרך של החייגן לתיקיית STARTUP (או "הפעלה" בעברית).
פורסם 2007 במאי 3018 שנים את האייקון על הדסקטופ של החיבור לאינטרנט אתה מעתיק לתיקיית ה Startup, וזהו.זה לא עובד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.