עבור לתוכן

חידוש חבילה ומחירים בזק+בזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחובר לבזק בינלאומי ובזק במהירות 1.5 , משלם כ 60+40 לחודש ועוד כמה ימים החבילה בב"בינ מסתיימת.

רציתי לדעת מהם המחירים הסטנדרטיים היום למהירויות של 2.0 או 2.5 עם אותה תשתית וספקית, אם מישהו יודע...

תודה.

פורסם

אין דבר כזה מחירים סטנדרטיים. עם קצת מיקוח תוכל להוריד מחירים,יש מבצעים מזדמנים וכו'.

אנחנו לא ספקי אינטרנט וגם לא תשתית לכן תשובות לא תקבל פה. תרים טלפון לממס' חברות ותשווה

פורסם

במחיר 100 תוכל לקבל בחיבור הקיים כולל ספק ותשתית של 2.5 על 2.5 .

פורסם

אני משלם סה"כ 94 ש"ח לחודש ל 3MBPS הוט ו014

ובמחשב השני אני משלם 120 ש"ח ל 2MBPS

014+בזק

פורסם
  • מחבר

אני כנראה לא מתמקח מה זה גאוני, המקסימום שהשגתי זה שידרוג ל2מגה בבבזק בינלאומי באותו מחיר, לעומת זה בבזק צריך להוסיף 10 (ןעוד עם התחייבות לשנה) שח לאותה מהירות.

בקיצור 110 ל 2 מגה כולל הכל.

על כל פנים תודה על התשובות...

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני משלם 59+69 לתשתית ולספקית בהתאמה על מהירות של 2.5/256 (אני עם 012 ובזק)

FlameThrow,

אתה בטוח שאתה משלם 94 ש"ח למהירות 3MB/300+- בבזק + הוט?

פורסם

אולי עדיף לשאול משהו אחר ,

איך צריך להתמקח עם ספקיות האינטרנט ?

יש טיפים מיוחדים או שפשוט "לזרוק" למוקדן\נית מחיר ?

פורסם

איך? להגיד להם שיש לך הצעה טובה יותר מספקית אחרת.

פורסם

כשאני אמרתי להם שיש לי הצעה יותר טובה אז המוקדן אמר סבבה אז תעבור.

פורסם

אז מתקשרים שוב ואז מדברים עם מוקדן אחר שאולי הוא לא יגיד לך את זה.

עוד רעיון טוב זה פשוט לאיים להתנתק מהספקית הנוכחית שלך,ככה יעיבירו אותך לשימור לקוחות והם פחות או יותר יצאו מגדרם (לעומת משתמש אחר) כדי להשאיר אותך אצלם

פורסם

טוב זה מה שצריך באמת לעשות..

כיוון שאני ללא שום התחייבות וכבר כמה שנים מחובר לאותה ספקית אולי זה יעזור לי להוציא מחיר יותר טוב.

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני משלם 59+69 לתשתית ולספקית בהתאמה על מהירות של 2.5/256 (אני עם 012 ובזק)

FlameThrow,

אתה בטוח שאתה משלם 94 ש"ח למהירות 3MB/300+- בבזק + הוט?

אני משלם ככה ל 3Mb/150Kb

בכל מקרה במשך הרבה שנים אני שילמתי 128 ש"ח אם אני לא טועה (פחות 5 שקל או יותר) ל012 + הוט בשביל 750KBPS-גנבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים