פורסם 2007 במאי 2718 שנים אז כמו שאמרתי אני התקנתי והסרתי את האובנטו ושיניתי משהו בהתקנה בהגדרות הדיסק הקשיחעכשיו יש לי ויסטה כי רק היא הצליחה להתקין את עצמה על הכונןXP פשוט מציגה לי שגיאה באמצע ההתקנה בפירמוט של הכונן שהכונן דפוק או משהו.אז כניראה שיניתי למצב שהXP לא "מבינה"מה אני יכול לעשות עכשיו?אני מת כבר להעיף את הויסטה
פורסם 2007 במאי 2718 שנים תכניס דיסק התקנה של אובונטו, תעלה את ההתקנה, ובשלב בחירת המחיצות, תמחק את כל המחיצות הקיימות שלא בפורמט NTFS.אחרי שימחקו המחיצות האלו אני חושב שתוכל להתקין XP, מקווה שאני לא מטעה אותך, בהצלחה.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר וואלה זה באמת לא קשור.כי הרי אפשר להתקין אקס פי גם על NTFS וגם על FAT אז מה ההבדל.אני כרגע על מצב NTFS עם הויסטה.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר רגע חוץ מלהכניס דיסק של אובנטו אין אפשרות אחרת?ובכל מקרה, לפרמט על FAT לא? הכי טוב ובטוח.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים למה FAT? אלא עם אתה מתכוון לעבוד עם לינוקס ווינדוס במקביל, אני לא רואה סיבה להשתמש בFAT...
פורסם 2007 במאי 2818 שנים תריץ Partition Magic או תוכנה מקבילה (יש אחדות) ותחלק את הדיסק למחיצות NTFS מחדש, תפרמט (מתוך ה- Partion Magig) ואחר כך לא תהיה בעיה להתקין XP
פורסם 2007 ביוני 318 שנים אני בכלל לא מבין מה זה עושה פה. לבחור יש בעייה בהתקנת\שחזור חלזונות, שיפרסם בפורום המתאים. אם הוא היה בא עם בעיה כמו "התקנתי חלזונות אוני לא מוצא את הלינוקס שלי" אז פה היה הפורום המתאים.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים אתה מכניס את הדיסק של ה XP והוא נותן לך למחוק מחיצות לפרמט אותן ליצור חדשות וכו'פשוט תמחק את כל המחיצות שאתה לא צריך לפרמט תימור אחת חדשה ותפרמט אותה בתור NTFS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.